Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 23:28:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 225153 пъти)

ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #555 -: април 10, 2008, 10:39:12 »

Здравейте момичета,
сле 3 седмици сме канени на сватба в Джия Бийч. Може ли да ме ориентирате горе-долу къде е? give_rose

Здравей нашата сватба ще е в този комплекс, разположен е до гребната база точно, но е малко сложно за обяснение така поне на мен де.Като дойдете тук спокойно ще ви го обяснят а ако сте с такси не може да не го знаят.
Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #556 -: април 10, 2008, 12:30:14 »

Здравейте! Пиша за първи път във форума и ми е някак странно. Нашата сватба ще е на 31 август. Проблема ми  е, че вече си резервирахме хотел Русалка, а аз нещо се разколебавам. Само на едно място прочетох мнение за него и то беше ужасно. Истината е, че на мен първоначално въобще не ми хареса, но като го видях осветен и украсен, пък и като попаднахме на вече заета дата от други места... везните наклониха и решихме да го резервираме. Моля пишете ми!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #557 -: април 10, 2008, 12:47:45 »

olgichka не се притеснявай всичко ще е ок, и недей да се впечатляваш от различините мнения, докато не си създадеш свои собствени, аз също по едно време се бях стъписала за нашия ресторант, ама в крайна сметка каквото това е, избрали сме го, явно е имало за какво, надявам се че всичко ще е ок.
За Русалка нищо не знам, само знам че и там е с басейнче и предполагам хубава градина, така че ще стане красива сватба.
Успех с подготовката.
и  Good luck
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #558 -: април 10, 2008, 14:59:46 »

olgichka комплекс Русалка е точно до вкъщи, искам да ти кажа че там стават прекрасни сватби, особено ако си направиш и ти украсата. Ако искаш пиши на лични мога да ти помогна с конкретни идеи за ресторанта.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #559 -: април 10, 2008, 15:33:08 »

да се похваля - имаме си ангажиран фотограф и доста се успокоих за това.
Друго нищо не съм свършила. За съжаление майка ми е много заета и не и остава време да търчи, иначе има доста неща за доуреждане. Мъжа ми се опитва да организира сватбеното пътешествие с помощ на свекърва ми, но няма кой знае какъв напредък.
Jungle, много ми хареса тази покана за родителите. Аз съм ревлива и почти  cray докато четях. Не се бях замислила за такива покани, защото ние от тук направихме поканите за гостите извън Б-я, а майка и свекърва ми се грижат за българските. Но е много трогателно. Може да се замисля за нещо такова.
Лек ден желая на всички!  give_rose
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #560 -: април 10, 2008, 18:21:04 »

Страхотна е идеята за благодарствена покана към родителите.Аз обмислям нещо подобно,но да им го кажем в ресторанта и да им дадем написаните благодарности на деня.Сигурно обаче ще съм развълнувана и няма да можем с милото да си кажем думите спокойно на деня и ще трябва да ги прочетем.Но вярвам ще се трогнат!
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #561 -: април 11, 2008, 08:47:24 »

olgichka нашите кумци бяха в комплекс Русалка и мога да ти кажа от лични наблюдения че се получи една страхотна сватба, въпреки че ресторанта не беше изобщо украсен. Има хубав интериор навън, до басейна станаха страхотни снимки! Не се колебай изобщо.  *THUMBS*Единственото за което мога да те предупредя е да внимаваш с персонала, бъди нащрек, защото много си свиват от нещата които внасят младоженците. На кумците ни единия етаж от тортата си го бяха присвоили. Просто внимавай с тези неща, иначе изборът ви никак не е лош.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #562 -: април 11, 2008, 17:58:51 »

Здравейте на всички!И аз съм нова тук:)скоро и на мен ми предстои сватба,все още не съм изпаднала в истерия макар че изобщо не съм започнала с каквито и да е приготовления.Но можете и мен да включите към списъка на пловдивските  Girl_hide

Модератор:Писането на кирилица е задължително!!!!
« Последна редакция: април 13, 2008, 18:07:13 от gucci » Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #563 -: април 11, 2008, 18:00:41 »

Добре дошла при нас kristinka!   tease
Имаш ли си датичка?  nazdrave
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #564 -: април 11, 2008, 18:41:49 »

Добре заварила ellie_bellie.имам датичка да -23 август..но при нас всичко и много относително защото сме извън БГ и сме съгласни на всичко ,само да е ..ее след 10.. blum

« Последна редакция: април 13, 2008, 18:09:26 от gucci » Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #565 -: април 11, 2008, 19:05:07 »

Уау Кристинка на нашата дата и ние сме на 23 Август, така доколкото разбирам нямате  запазен ресторант,което си мисля че ще е проблем и трябва да побързате, защото ние преди 3 месеца като търсихме и нямаше почти никъде за целия август и септември съботи свободни.
Кажи какъв тип сватба имате предвид ако можем да помагаме, ние обиколихме около 6-7 ресторанта-най-добрите според мен и мога да ти дам инфо ако те интересува: Тримонциум, Новотела, Марица, Ленинград, Севън хилс, Лайпциг, Империал и Джия бийч и разбира се Резидецията , в която сме ние : :)така че само казвай
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #566 -: април 11, 2008, 19:17:20 »

ти направо ме разби , Roumyana!Плаче ми се вече .аз си знаех че сме много закъснели,но нямам друг вариант.иначе аз по принцип много исках в Санкт Петербург,но преди 2 седмици бяхме там на сватба и останах много разочарована.така че сега сме решили Новотела или Тримонциум.

« Последна редакция: април 13, 2008, 18:12:50 от gucci » Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #567 -: април 11, 2008, 22:27:06 »

kristinka, за съжаление много бързо се пълнят датите. Трябва да побързате!
Моля те да споделиш за Санкт Петербург какво не ти хареса. Моята сватба ще бъде там и е важно да знам.   shok
И да те предупредя, модераторите ще се карат, ако не пишеш на кирилица. И на мене ми е много трудно, но трябва да се свиква.  sad
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #568 -: април 11, 2008, 23:00:35 »

Кристинка много добре сте решили, това са и моите фаворити-била съм на доста сватби и най хубавата беше в Тримонцуим и като обстановка и храна и обслужване са номер 1, аз исках многогооо да сме там, но Януари нямаше свободни съботи през целия август и сптември, в Новотела беше еднамного смотанма жена,която ни даваше инфо и постоянно звънеше да пита за всяка конкретна дата и също нямаше свободни места, предложи ни зала Евридика,която е много малко и с прегради и нисък таван-ужас.
Напоследък много хора правят сватби в петък,особено ако са ве4ерни така 4е и това е вариант.
Ели бели, аз съм била 2 пъти на коктейл в Ленинград и съм доволна , хубаво е, според менб ще е добре да се преаранжират масите малко, защото стандартно както са е малко претрупано, но пък то е за много хора. Мился че няма да имате проблеми.
Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #569 -: април 12, 2008, 11:34:56 »

Момичета, да ви питам какви са впечатленията ви от Асеновград и дали ще мога да намеря рокля за около 450лв или ще е по-добре да си увелича бюджета scratch one-s head Скоро няма да имам никакво време да обикалям, защото магазините в града са с моето работно време, пък в неделя не работят. От това което успях да видя в нета беше само Менделсон за Пловдив. Много добре знам, че ще трябва да меря няколко различни модела, но се притеснявам че ще мога да си взема почивен ден чак след месец. Чесно казано нямам търпение да се мушна в някоя   Sunshine
Активен
Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: