Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 08:04:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
38
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 224941 пъти)
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #525 -:
април 01, 2008, 15:52:58 »
roumyana
провери ли в 101 балона на ул."Антим|" за фойерверки? Мисля че там има. Срещу дома на младоженците има също сватбен салон, мисля че се казваше "Меджик парти"-там също предлагат пироефекти. Успех
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #526 -:
април 01, 2008, 16:26:10 »
roumyana, за пироефекти - Торнадо
за DJ, нашата агентка ни препоръча DJ Дени
ако искаш координати мога да намеря и да ти пратя
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #527 -:
април 01, 2008, 20:49:45 »
Здраейте, ще съм много благодарна за координати на Ди Джеи, -предпочитам по интелегентни Ди Джеи,които да говорят по -малко
Благодаря много за експресните отговори, ще проверя за пироефектите
и за Ди Джеите
Активен
som4eto77
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #528 -:
април 03, 2008, 06:56:42 »
Цитат на: roumyana в април 01, 2008, 20:49:45
Здраейте, ще съм много благодарна за координати на Ди Джеи, -предпочитам по интелегентни Ди Джеи,които да говорят по -малко
Благодаря много за експресните отговори, ще проверя за пироефектите
и за Ди Джеите
Здравей!
ДЖ Венци-********
Модератор: телефони само на лични!
«
Последна редакция: април 03, 2008, 11:57:16 от maria_lakova
»
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #529 -:
април 07, 2008, 18:10:29 »
Много е замряла работата тук!
Я бързо всички да кажат докаде са стигнали!
Предполагам сте много заети, както и аз, ама айде по един ред, да знаем, че сме живи
Аз май си харесах рокля, но още я умувам, купих бижута, които страшно много ми харесват - на Сваровски са. Не съм сигурна дали ще съм с тях на сватбата, но са резервен случай.
Търсим втори фотограф, тъй като този, който ще ни снима е много близък на семейството, но аз не искам да го лишавам от правото да бъде гост. Сега чакам да ми отговорят 2-ма, на които писах е-майли и така. Май това са основните неща засега.
Приятна седмица, сладурки!
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #530 -:
април 07, 2008, 18:54:08 »
Ние ходихме до Пловдив и Асеновград този уикенд. (Преди това си взехме свещите от Ателие Глори, София.)
Поръчахме халки, взехме си подаръците за гостите, харесах си табла за масите (и ги взехме). Ходих на проба за роклята - попроменихме малко акцентите в модела, уточнихме воала, поръчахме обувки, Милена настоя да ми направи диадема (която ако не ми хареса няма да купя).
Взехме две ризи на младоженеца. Уточнихме основните линии на менюто и разположението на масите и украсата в ресторанта. Избрахме още един (последен) хотел за гостите. Дори успяхме да разпределим гостите по маси и по хотели.
Сега остава да изготвим програмите, табелките за имена на гостите и етикетите за ракията и да ги дадем за печат; да украсим подаръчетата; мама да направи късметчетата; татко да лакира стативчетата; да си вземем чаши и да украсим свещите.
Това е от нас, да се отчетат и другите
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #531 -:
април 07, 2008, 20:33:34 »
Aluciando, коя е твоята рокля?
кога ти е сваатбата, ти си ного напред с организацията, а колата ви е мн идейна, наистина!!!
аз си харесах еднипоканки, но са ръ4на изработка, колко време преди сватбата се раздават поканите?
ако все о6те не си купила някоия подробност виж магазин мънисто в софия, аз им разгледах сайта, а майка ми е оти6ла в магазина и каза, 4е имали страхотни не6та!!!!!!!!
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #532 -:
април 07, 2008, 20:54:21 »
гостенка_82, моята рокля я няма в галерията
сватбата е на 02.05 (Няма Време !!!
)
Благодаря за колата - видяхме я на една снимка при фотографа, който си избрахме и Жоро много я хареса, но фотографа каза, че е наета през сватбена агенция.
После се оказа, че я е уредила точно агенцията, която ние си избрахме
и цената е много добра (поне за мен).
А вашата сватба кога е? Избрали ли сте нещо вече?
«
Последна редакция: април 07, 2008, 20:56:34 от Alucinado
»
Активен
roumyana
«
Отговор #533 -:
април 07, 2008, 22:09:49 »
ellie_bellie , много си права, на мен това ми е любимата тема и все си я проверявам и напоследък е много замряло наистина и все се разочаровам като видя че никой не е писал нищо. А тук всички имаме толкова общи неща.
Аз да ви кажа си ангажирах оператор и фотограф и съм много доволна, нямам никави съмнения и притеснения
, операторът ми е много добър и напълно му се доверявам.
Остана най трудното Ди Джей, че се оказва май доста трудно да си намериш свестен Ди Джей, но тази седмица ще се срещна с 2 -ма , които ми препоръчаха и вече трябва да реша, че с това постоянно чудене.
за покани, чаши и украса мисля, че е още рано, поканите 2 месеца по-рано е най - добре.
Относно роклята нищо не съм решила още, ходих в Асенодград, но чесно да ви кажа не видях нито една хубава рокля в целия град, а за платовете да не говорим.
В Пловдив единствено роклите на White onе са наистина страхотни и са на съвсем нормални цени-1200-1600лв, уникални са и платовете и дантелите са стархотни.но пък нямат мой номер и става сложно, а и ми се струва малко рисково да поръчаш без да мериш и да знаеш как ще ти стои,
но като минат абитуриентските балове вече почвам сериозн да гледам:)
Ами това е от мен и пишете момичета, да се подкрепяме пловдивските булки
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #534 -:
април 08, 2008, 08:26:05 »
момичета, в събота бях на пробна прическа и макар, че не успяхме да направим кой знае какво (тъй като нямах много време), мисля, че ще ползвам услугите на тази фризьорка. Обачееееееееее не съм пробвала нито един гримьор, а и така като гледам нямам кой знае какво време. Остават ми някакви три седмици, за които ще ходя до Пловдив само веднъж.
Моля ви да ми препоръчате гримьор - лицето ми е с неравномерен тен, и искам лек грим, с който да не изглеждам като фолк-певица или диско-дива.
Активен
roumyana
«
Отговор #535 -:
април 08, 2008, 08:59:47 »
Alucinado, мисля че гримът ще е проблем и за мен, защото май няма мн качествени услуги в Пловдив.
Знам че Гаро прави и прически и грим, добър е доста, мои приятелки са го ползвали, но лично не съм го ползвала.
В Арлет пряват и грим и причекса,но и тях не съмползвала.
Иска ми се да отида на едно място и за двете, а по приинцип си имам фризьорка, при която си ходя и не знам и аз какво да правя, защото да обикалям от едно място на друго не е мн удачно и се губи време.
Има една гримьорка до Църквата Света Богородица Мария-имаше и координатите в началото на темата, но тя май взима 60 лева за грим,което ми се вижда много, знам че е добра, беше гримирала една моя приятелка.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #536 -:
април 08, 2008, 09:14:24 »
за Арлет знам, че си правят малко каквото те си искат. Не съм ги ползвала лично, де. Предпочитам да е някой непретенциозен гримьор, който няма "име" и да ме направи така, както искам и както ще ми отива, отколкото някой стилист, който ще ме "нацапа" по модните тенденции и ако не се харесам ще се засегне.
Не говоря за никой конкретно, но има много такива и то по големите салони.
Активен
roumyana
«
Отговор #537 -:
април 08, 2008, 09:57:10 »
Alucinado много си права, още повече си мисля че е доста нехигиенично да те гримират с гримове и аксесоари,които са ги ползвали много други хора преди теб. Ти сама няма ли да можеш да се гримираш или някоя твоя приятелка, ако си купиш хубава маркова козметика-фон дьо тена и пудра ще е супер сигурна съм-на Виши и Есте лаудер са много добри.
иначе относно Арлет не важи това за всички гримьори и фризьори там, има млади хора,които работят добре. Една моя приятелка се жени миналата година и нейната фризьорка и направи ужасни бели кичури в деня преди сватбата -ужас просто и тя се чудеше какво да прави и отиде в Арлет, беше някакво младо момиче,което и оправи косата и на другия ден и направи и прическа без пробни и т.н. и беше супер и цената не беше висока, така че зависи на кой попаднеш.
Но ако откриеш гримьорка,каквато търсиш сподели, защото и аз търся нещо различно
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #538 -:
април 08, 2008, 10:45:16 »
аз по принцип не употребявам пудра и фон дьо тен и за това не ми се иска да рискувам. Пък и грима трябва да изтрае повече от 7 часа.
Ако намеря някой (за което силно се съмнявам) ще ви информирам
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #539 -:
април 08, 2008, 11:42:02 »
Момичета аз също силно се вълнувап по въпроса с гримьора, моля ви споделяйте мнения, защото това ми се струва най-сложно! Не съм ползвала услуги на рофесионален гримьор и нямам никакви впечатления. моя приятелка също се беше гримирала в Арлет и се получи добър резултат. Аз също искам лек и естествен грим, без много мацаници и незнам при кой да се обърна. абе има време, затова СПОДЕЛЯЙТЕ моля ви!
С организацията: направихме поканите, сега ги раздаваме, купихме чаши и шампанско, бях на проба за роклята-става много красива @}->--В момента съм в процес на правене на кошнички, малко ми е трудничко, но се справям.Остава ми въпросът с украсата на ресторанта и подаръчета за гостите. А между друготоедин въпрос: чашата за църквата различна ли трябва да бъде от ритуалните чаши? @}->--Това е засега.Успех на всичи
Активен
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
38
...