Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 13:36:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 225477 пъти)

LIONITA
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #510 -: март 26, 2008, 18:53:26 »

Благодаря ви много на всички.Аз вече действах и съм много щастлива yahoo след като почти се бяхме хванали за гуште с бъдещия ми мъж вече съм адски доволна че избрахме най-накрая.Сватбата ще е вътре и обсатановка ми хареса аз не държах да е много луксозно така че ме устройва единствено ме притеснява кухнята понеже незнам как готвят,но се надявам да е добре.Не съм луда почитателка на чалгата,но мисля че това зависи от нас и DJ.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #511 -: март 26, 2008, 19:00:01 »

LIONITA - готвят много добре, персонала ми се стори много сръчен Wink и приятен. Сигурна съм, че няма да ви налагат музика (ако вътре ще бъдетет само вие), но така или иначе тези неща би трябвало да ги изясните преди да капарирате.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #512 -: март 26, 2008, 19:08:01 »

Готвят много добре-храната е хубава, порциите също,менюто е хубаво-има избор, обслуването е добро също, мисля че няма да имате проблеми, а Ди Джея вие ли ще го наемате или е от тях? Мисля че вече навсякъде важи правилото,който плаща той поръчва, така че всичко ще е ОК сигурна съм.
И аз бях изправен пред този проблем-изборът на ресторант и знам, че като решиш вече се успокояваш и почваш да мислиш нататък и да мечтаеш danceg
Активен
LIONITA
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #513 -: март 26, 2008, 19:42:52 »

Това е много вярно определено се успокоих и мога по-спокойно да мисля за всичко останало.Предложиха ни DJ който работи с тях но може и ние да си наемем друг DJ.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #514 -: март 28, 2008, 01:42:52 »

Момичета чух, че другата седмица общината в Пловдив ще обсъждат новите такси за ритуалите и  таксите ще бъдат увеличени. Обикновения ритуал е  предложено да бъде увеличен с 24 лв за другите ритуали не знам, но не се знае дали ще бъде прието. Не знам също дали ще касае тези, които вече са си запазили час или се отнася за тези, които тепърва ще си запазват. Надявам се да не приемат това решение, но все пак ако го приемат ще трябва да питаме в дома на младоженците дали касае и  нас  girl_impossible
Активен
LIONITA
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #515 -: март 28, 2008, 12:28:33 »

като споменахте гражданското колко преди сватбата си запазихте час в гражданското защото аз още несъм
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #516 -: март 28, 2008, 12:56:10 »

Запазихме си час за гражданското март , а сватбата е август
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #517 -: март 28, 2008, 18:57:17 »

Да и аз чух че щяли да увеличават таксите. Нещо кофти период ни хваща, съботните венчавки отмениха, сега и таксите поскъпват, абе кво да си говорим...
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #518 -: март 29, 2008, 09:47:51 »

Мани мани, всичко поскъпва с всеки ден, направо златни сватби ще имаме имам чувството  smile
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #519 -: март 29, 2008, 13:22:05 »

Аз звънях в Гражданското и там не знаеха нищо за поскъпване на ритуалите. Може пък да е само слух. Но факт е че всичко поскъпва и булките които се женят след май са много прецакани, всички цени скачат с около 20% след 1 май. Какво да се прави, такъв момент за сватба сме избрали. Да сме живи и здрави, пари се печелят.  pardon
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #520 -: март 30, 2008, 14:32:24 »

Въобще няма да се очудя, ако вдигнат таксите-какво може да се очаква като всичко поскъпва Oh my ...-но горките ние-например за една камбана в църквата ни взеха 10лв.Просто няма какво да коментираме, но това си е нашия ден и си заслужава парите-стига да ги имаме.
Активен
LIONITA
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #521 -: април 01, 2008, 10:55:40 »

аз днес запазих час за септември и цените които ми дадоха са:
-Организиране на сватбен ритуал  126 лв.
-Организиране на сватбен ритуал  "Тракийска сватба" 198 лв.
-Организиране на сватбен ритуал  "Извън ритуална зала" 222 лв.
-Организиране на сватбен ритуал  "Извън ритуална зала-Тракийска сватба" 290 лв.

не ми казаха нищо за увеличение,но незнам какви са били цените преди и дали това са увеличени цени
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #522 -: април 01, 2008, 11:06:06 »

Това са цените, не са увеличени! По принцип има предложение в общината за увеличение на центе на гражданския ритуал, но то не е одобрено все още
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #523 -: април 01, 2008, 14:48:21 »

Момичета някой може ли да ми каже фирма ,която предлага пироефекти или поне магазин за фойерверки, че много ми се иска да има на сватбата-Аз не знам дали трябва да се наеме специална фирма или можеш просто да си купиш?
Друг въпрос, че нещо го закъсахме с Ди Джея, моля ако някой знае други Ди Джеи освен Дрехаров, Венци Воща, Дидо и Миро, моля за имена и мнения, че нямаме време-явно се заема всичко бързо-също като ресторантите sad
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #524 -: април 01, 2008, 15:01:21 »

Здравей roumyana ! За дж много добър е Димитър галагала и Цецо . Те основно работят по сватби . Цецо работи във Новотела. Ако питаш Дидо и Миро ще ти кажат същото но и те имат много сватби и не се знае дали са свободни. Те си вървят със водеща и ако искаш мога да ти пратя координати където могат да ти дадът и двд да гледаш как протича една сватба.
Активен
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: