Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 10:34:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 225396 пъти)
pep_5
Новак
Публикации: 11
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #405 -:
март 14, 2008, 11:10:01 »
Alucinado, сетих се за магазина!
Нашият фотограф се казва Митко
,Напълно те подкрепям за думите които казваш, на нас същото ни обещаха!!!А може би сме ангажирали един и същ човек
Ние също ще имаме колажи и сватбен албум.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #406 -:
март 14, 2008, 11:20:49 »
В никакъв случай не омаловажавам работата на никой, а и след като вече сте ангажирали фотограф за тази сума, вие сте си преценили и е естествено да защитавате позицията си. А и докато не мине сватбата няма реално как човек да знае дали фотографа,който наема, ще си свърши работата.
И в никакъв случай не е показателно дали някое спрягано име в форума, където се пускат "скрити " реклами от заинтересовани лица-като агенции, че фотографи дори, е добър критерий да се довериш на някой. Мнението ми беше, че има фотографи,които взимат по - малко и правят също толкова добри снимки, че и по-добри може да правят.
Активен
Bisunka
Любопитен
ЧОВЕК НЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ, АКО НЕ ОБИЧА ВЕчНО!
«
Отговор #407 -:
март 14, 2008, 13:17:54 »
Нека и аз се добавя в списъка с булките през тази година- 22.08.2008. Ще сме в Петър Първи-Резиденцията.Някой знае ли неще за ди джея там-управителката работи само с Емил Дехаров?
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #408 -:
март 14, 2008, 13:41:52 »
Аз отдавна си наех фотото и видеото за общо 400 лв.и също получавам 80-85 снимки и др.обработени на диск.Преди 3 седмици поръчах и роклята от Милена, купих си шампанското, чашите, свещите, кошничка, украса, купихме вече и костюма на милото и обувките.
А за късметчетата, който се хвърлят в Асеновград са по 20-30-40 ст.Фигурките за подарък са от 1.20-1.80, има едно малко магазинче в Пловдив до събота пазара в което фигурките са по 1 лв.А за халките в утре ще ходим до Раковски до Сара Трейд да си харесаме.
Преди 2 дена си наех и оркестър за извеждане на булката.
Активен
roumyana
«
Отговор #409 -:
март 14, 2008, 16:42:34 »
Бисунка, много се радвам за теб-ти ще си точно преди нас в Резиденцията!!!!
И аз искам да получа информация за Ди Джей Дрехаров, но май никой във Форума няма. Управителката ни препоръча и Венци Вожда, но пък виждам много отрицателни мнения за него. Ние още не сме избрали, но мисля че няма проблем да си изберете друг Ди Джей.
Ако научиш нещо пиши
А вашата церемония изнесена ли ще е? Ако да мислиш ли за украса на двора и каква? То вътре в ресторанта е доста луксозно , изискано и добре подредено и няма нужда от украса май.
Активен
mika_h
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #410 -:
март 14, 2008, 17:27:03 »
Емо Дрехаров е един от малкото DJ в Пловдив с музикално образование!
Венци Воща е с най-много опит,и е най-търсения от години....Dj Maili също.
така че...няма лошо.
Активен
roumyana
«
Отговор #411 -:
март 14, 2008, 17:33:08 »
Мика - Х моля те дай ми повече информация за Дрехаров, аз разбрах че е с музикално образование, но повече ме интересува как води-искам да има минимално участие на Ди Джея, не искам да говори въобще и да пуска музиката, която ние искаме, а не която той смята че е уместна. Знаете че Ди Джея е много важен и може да ви скапе цялата сватба, а някои се правят на забавни и пускат майтапи,което не ми харесва въобще -искам да бъде всичко стилно и без простотии.
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #412 -:
март 14, 2008, 17:43:24 »
roumyana
аз ходих в магазина в капана, бях си харесала модел на san patricк, но продавачките бяха изключително нелюбезни, не ми дадоха да видя роклята, да не говорим за мерене-"били скъпи и не била моя номер"/по-голяма, което за мен лично не е проблем защото можеха да я прихвана/-цената беше около 3000лева, после щях да я поръчвам от щатите-цената беше наполовина, брат и е там и щеше да ми е вземе, но доставката е около 5 месеца и не стана. По принцип незнам дали може да се съчетаят два модела, мисля че не, защото все пак са на чужди дизайнери. на Уайт уам имаше изложена една страхотна рокля на витрината, другите не съм ги гледала, защото аз търсех точно една определена. А за корекциите-мисля че няма да има проблем да ги направят тук, става въпрос само за скъсяване евентуално и някои други дребни корекции. Това да не те тревожи, ако си харесала тяхна рокля и можеш да си го позволиш, действай! успех
Активен
roumyana
«
Отговор #413 -:
март 14, 2008, 17:58:22 »
Милениум 80 благодаря. И аз гледах каталози на рокли от Америка-уникални са и са много евтини от 200 до 1000$.Като средно са 500$. Има всички размери-мерките са посочени и ти дават безплатно обувки и було(някои фирми). Доставката е 11-13 седмици. Сериозно се замислям дали да си поръчам,притеснява ме само да не се обърка нещо размера и се чудя дали всичко ще е ОК по пращането. Обаче роклите са уникални ето го саита:www.bestbridalprices.com
Някой от Вас знае ли някой да си е поръчвал булчински рокли по интернет?
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #414 -:
март 14, 2008, 18:14:39 »
Ами Руми аз лично незнам, разгледай в темата за булчински рокли, че сме малко
, но си е риск малко по нета
Активен
Bisunka
Любопитен
ЧОВЕК НЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ, АКО НЕ ОБИЧА ВЕчНО!
«
Отговор #415 -:
март 14, 2008, 19:15:33 »
Roumy, нашият ритуал няма да е изнесен- аз си падам малко по-традиционалист в това отношение и предпочитам ритуална зала- запазихме си тази в стария град.След него сме резевирали "Света Богородица" и после ресторанта, който определено е луксозен и стилен, и в цената е включена украсата. Управителката каза само за някакъв венец ,че ще трябва да се доплати. Другата седмица във вторник иамме среща с Дрехаров и ще ви пиша какво ми е мнението за него.За сега само знам, че е интелигентен човек с музикално образование, но за това как води програмаъа и прави ли шоу не знам. Доколкото разбирам, резиденцията държи на името си ине иска да експериментира с разни други ди джеи и когато споменах една друга сватбена агенция, предлагаща комплексни услуги, управителката настръхна- тя си иска свои хора. и може би има право.Все пак наистина тържеството много зависи от професионализма на екипа.
Та така,ще ви пиша,ако имам малко повечко инфо за нещата.
А относно украсата на двора, не сме говорили изрично за нея,мисля,че ще има все някаква-нали там ще е нашето Welcome Party! Определено ще сме вътре в ресторанта, съобразно променливите климатични условия, а там е много красиво.
Стискам палци с всички всичко да мине прекрасно- и на самия ден, и подготовката за него!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #416 -:
март 15, 2008, 00:05:23 »
Bisunka, добре дошла при пловдивските булки! Пожелавам ти приятни емоции с подготовката!
Добавям те и тебе в списъка.
milenium80, аз мога да ти дам малко повече инфо за американските рокли, тъй като имам горе-долу оформено мнение (не много позитивно), но следващата седмица ще гледам още и ще ти пиша на лични. Засега искам да ти кажа, че в ценовия диапазон, който ти споменаваш, роклите са ужасни.
(това обаче е моят вкус)
Ето обновения списък.
Pepyna - 19.04.2008
Alucinado - 02.05.2008
sheli - 24.05.2008
vesi1983 - 31.05.08
fan4eto - 31.05.2008 или 1.06.2008
pep_5 - 31.05.2008
galka_d - 08.06.2008
milenium80 - 14.06.2008
ani4ka1710 -26.07.2008
ellie_bellie -27.07.2008
misskapriss - 09.08.2008
MMariana - 17.08.2008
roumyana - 23.08.2008
Bisunka - 28.08.2008
nikoleta9 - 06.09.2008
elfina - 21.09.2008
preslava_82 - 04.10.2008
anik
angie
Активен
som4eto77
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #417 -:
март 15, 2008, 09:54:36 »
Цитат на: mika_h в март 14, 2008, 17:27:03
Емо Дрехаров е един от малкото DJ в Пловдив с музикално образование!
Венци Воща е с най-много опит,и е най-търсения от години....Dj Maili също.
така че...няма лошо.
Здравейте на всички!
Може би малко хора знаят, че ДЖ Венци Воща е точното му име има категория за ДЖ, която е защитил пред музикална агенция "Балкантон". Може би на повечето това няма да говори нищо, но представете си, че вие сте майстори и трябва да защитите уменията си и да се борите да получите най- високата категория. Ето това е ДЖ Венци Воща, а ДЖ Майли е сина му, който е получил най-доброто от ДЖ Венци. Така, че от тук нататък вие самите си направете избора, но гледайте да изберете най-доброто и с доказан опит както пред младоженците ката и пред най-добрите изпълните в музикалния бранш.
Но това е въпрос на мнение, всеки има право на това.
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #418 -:
март 15, 2008, 14:04:39 »
ellie_bellie май ме бъркаш с roumyana. Принципно моя фаворит беше испанска рокля, която в България струва 3000лв., а в Америка същата е около 1500лв./Проверено в магазина/.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #419 -:
март 15, 2008, 16:18:11 »
Здравейте и от мен ! На всякъде цените вървят така - фото 280лв за 110 снимки със албум , видео 300 лв за 3 ч запис и дж - 300 лв за 5 часа и след това 30-40 лв на час продължение .
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...