Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 01:37:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 225225 пъти)

preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: март 07, 2008, 17:59:37 »

Някой да знае за октомври кога дават часове в гражданското?
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: март 07, 2008, 23:40:40 »

ами иди на първия работен ден на май  и то по-ранко  Yes
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: март 08, 2008, 17:45:14 »

Честит осми март на всички момичета ! нека тази година е много щастлива за всички и нека постави началото на много щастливи семейства!
Елфина за пълдин нямам информация не съм ходила там защото бях гледала снимки и ми се стори малхо вехто но има хубаво дворче ако искаш изнесена церемония ще стане стилно
не гергов е ресторанта и ти носят торта от Санкт петербург задължително май
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: март 08, 2008, 22:24:10 »

Roumyana,благодаря!Аз днес пообиколих доста ресторанти.Впечатлена съм от ресторант-градина Марково.Даже опитах кухнята и ми хареса.
Сега остава с милото да седнем,да вземем елката и  crazy да умуваме
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #364 -: март 09, 2008, 07:48:28 »

Момичета, имам нужда от помощ! Къде в Пловдив мога да погледна за покани, може да сте писали някъде из темата, ама ако може пак да подхвърлите.. Вече сме на този етап и трябва да действаме! благодаря ви  предварително give_rose
Активен
elfina
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: март 09, 2008, 10:53:45 »

milenium80, във фоайето на ритулна зала има каталози с покани. Друго магазинче има срещу църквата Св.Марина.  Good luck
 Аз смятам сама да ги правя.Има много хубава темичка за поканите във форума 
Активен
elfina
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: март 09, 2008, 11:10:30 »

Някой да знае за октомври кога дават часове в гражданското?
Ами за септември ми казаха да отида след 1,04. Може би за октомври пак ще е тогава  crazy. Когато записвам час ще питам и ще ти пиша
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #367 -: март 09, 2008, 14:03:29 »

elfina благодаря ти give_rose. Този до Св. Марина го знам, но за ритуалната не се бях сетила, благодаря good
Активен
elfina
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: март 09, 2008, 14:15:59 »

;)няма проблем!С каквото мога ще помагам.Там има ужасно много албуми на фирми.Ние ги разгледахме докато чакахме да свърши обедната почивка.
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #369 -: март 09, 2008, 17:59:11 »

Още тази седмица хващам милото и отиваме да гледаме, дано да си харесам нещо, че нямам време да правя сама поканите. Е, аз не че и мога де, не съм от най-сръчните. Стискайте палци, ако харесам нещо ще пиша
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: март 09, 2008, 18:09:40 »

Оф и ние трябва да седнем вече и да ги направим, но всеки път като го обсъждаме все си меним мнението, така че докато  се решим какви да бъдат сигурно ще дойде сватбата. crazy
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: март 10, 2008, 16:08:37 »

Честит празник,мили дами! Винаги обичани и желани!
 Roumyana, Alucinado, благодаря Ви ! Няма да ми е излишно едно инфо за Пълдин.След като прочетох поста,днес започвам да търся подходящия ресторант!
 Весел и щастлив ден !

елфина, първо да се извиня за късния отговор, но с нашето тичане напред-назад из България, почти не ми остава време да пиша във форума.
VIATICUM star
След това, да те предупредя, че информацията за Пълдин е отпреди повече от 6 месеца, така че е най-добре да се   преговорят нещата наново с управителите.
цените на примерните менюта бяха в рамките от 30 до 45лв, когато в Империал средния куверт беше 25-30лв.
в куверта задължително влиза 50гр алкохол и половин бутилка вино (по избор). Стандартно в менютата има включена салата, предястие/следястие, основно ястие, хляб, десерт (торта), 750мл мин.вода и едно безалкохолно. Удобно е, че тортата всъщност е включена в куверта, и е задължение на ресторанта - от вас се иска само да се разберете с дизайнер-сладкаря на Санкт Петербург (работят само с този сладкарски цех и тортата трябва да бъде от там)
овъртайм се плаща след 24:00 часа - 70лв/час
за внасяне на алкохол (неограничено количество) таксата е 1лв/куверт
НЕ е разрешено внасянето на хранителни стоки (в т.ч. ядки, торта и др.)
имат танцов ансамбъл, който прави изпълнение в ресторанта и могат да съдействат за наемането им (гледала съм ги на живо - не са лоши, но незнам за сватби как са)
управителите са много любезни и приятни (само с двамата мъже съм контактувала, но разбрах, че имало и управител-жена - не знам в момента как стоят нещата)
персонала не ме заплени особено - не знам как се държат на сватба или друго подобно мероприятие, но като цяло не останах очарована от обслужването, макар че някои от другите маси ги обслужваха по етикет (с две думи, за този ресторант очаквах по-качествено обслужане)
От ресторанта предлагат украса само за младоженската маса, нямат претенции с коя фирма ще работите за останалата украса (украсата от тях не е задължителна). Нямат претенции и за озвучаването.
Капарото, което искаха беше 200лв

Ние си бяхме набелязали кръглата зала, но сватби могат да се правят и в механата и в двора.
За кръглата зала, хубавото е, че заедно с нея ти се "полага" да ползваш и двора на кафе-сладкарницата, което е много приятно особено за пролетно-лятна сватба. Капацитета на залата е 100човека максимум - оптимален вариант 80.
Лошото на Кръглата зала е, че всички останали клиенти на завдението, които ще трябва да бъдат настанени в механата или на двора, ще минават през входа който е в кръглата зала - просто няма друг вход.

Като цяло май е това. Ако имаш други питанки - питай!

Иначе, да се отчета и за нашия прогрес дотук:
Запазихме хотела, от който ще ме вземат младоженците - Belle Ville - хотела е много приятен, с ретро интериор и страхотен двор.
Агентката ни увери, че вече е запазила колата-мечта
Раздаваме ударно покани
(снимки на всичко има в галерията ми, ако на някой му е интересно)
Имаме костюм и обувки за младоженеца (страхотни са)  yahoo
поръчахме роклята - в началото на Април съм на проба и уточняване на воали, обувки, чанти и т.н. дреболии  yahoo
и така....
Момичета, да ви кажа, откакто наехме агенцията вече съм много по-спокойна. Даже малко ме е яд, че не я ангажирахме по-рано, но колкото - толкова.
И така, като гледам очакваните разходи не мисля, че ще ни излезе по-скъпо, отколкото ако бяхме се заели да свършим нещата сами (даже за някои неща мисля, че ни идва и по-евтино), но за сметка на това удобството да не търчиш като луд за всяка дреболийка е безценно. Само като си представя какво щеше да е ако трябва да търсим сами сладкари, танцьори, музиканти, автомобил, аранжор на цветя, аранжор на ресторанта, хостеса и т.н.....  crazy и с всеки по отделно да се договаряш, да се срещаш, да плащаш на сто места (да не говорим, че и в самата вечер щеше да се наложи да плащаме за тортата, за танцьорите, за аранжировките и т.н.), а сега всичко ще го платим на едно място и то не в нощта на тържеството.  danceg
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #372 -: март 10, 2008, 16:17:36 »

Alucinado абсолютно изчерпателен отговор за Пълдин си дала. Ние февруари месец бяхме там да разпитаме как стоят нещата-само една корекция-куверта започва от 36 лева. Незнам на теб как ти се е сторило, но на мен малко занемарено ми се видя, малко мрачно някакси. Ти доста си напреднала с организацията, поздравления Bravo Bravo Bravo, все пак агентката е свършила работа Wink
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: март 10, 2008, 16:24:04 »

милениум - на мен супер много ми хареса. Аз обожавам такива места като Пълдин, още повече, че си има и история. За кувертите, аз съм предупредила, че цените са отпреди доста време (може би юли-август), така че е нормално сега да са по-високи.
Колкото до агентката - нейната работа тепърва предстои smile Ние имаме още две-три задачки да отментнем и после се оставяме на нейния професионализъм Wink
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: март 11, 2008, 00:09:02 »

Момичета не знам вие как се чувствате, обаче аз страшно много се вълнувам, и макар че сватбата ми е чак карая на август просто само за това мисля,представям си като наближи какво ще е.
не знам с вас дали е така, обаче чувството е наистина много яко! good
коя е първата булка?
някой трябва да актуализира списъка с булките
може и мен да ме включите там  Wink
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: