Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 01:40:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 225230 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: март 06, 2008, 11:13:43 »

Веси аз бях скоро в империал да видя цените казаха ми минимум 35 лева куверт и ако искаме голямата зала трябва да сме над 100 човека, щом са ти казали едно не вярвам да си променят условията предполагам че са ви дали примерни менюта с цени така че ако това е така теи менюта важат като оферта и са обвързващи,не вярвам да ви излъжат
обаче един съвет за тортата казаха ми че в империал сервитьорите си взимат поне диния етаж от тортата за тях и на гостите режат мизерни парчета,едни мой приател бяйа 90 4ожека тортата беше а 120 и накрая им дадаха пар4ета по малки от един пръст и на другия ден като отишъл да си вземе аклохола видял най големия етаж от тортата да стои цял в кухнята
така че имай го предвид smile
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: март 06, 2008, 11:25:53 »

Здравейте момичета бях на 03,03 март на кръщене в нашия ресторант, беше хубаво и останах доволна, дано всичко и за нас да е ок, само да кажа една новина - 3лв калъф за стол shok, скъпо много ми се видя че ще е , ама почти съм се навила, но то има много време, мисля като видя как вървят разходите да си направя сметаката. Ама защо толкова са вдигнали цените незнам, една позната ще се жени в Тримонциум и на нея са и казали 1,50лв за стол  nea , а на мен защоооо толкова скъпо незнам.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: март 06, 2008, 12:06:56 »

ani4ka, много зависи за кой ресторанта става в-с (за модела на столовете) и най-вече кой ти дава калъфите....
Някой ги дават на 3, някой може да ги дават и на 5лв, ако има кой да ги плати...
а знам и за ресторанти, които си имат калъфи за столовете и ги дават безплатно (всички разходи по поддръжката им, са включени в таксите и кувертите, които се плащат така или иначе).
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: март 06, 2008, 13:15:03 »

Да знам че е така за калъфите че навсякъде за различни цени, просто се изненадох защото тук една съфорумка която се жени миналата година там беш есподелила нещо от сорта на 1лв и аз викам и двойно е да е 2 лв. бива, а то... карай, права си за това че стига да има кой да ги дава, за съжалине почти съм се навила, но като си направя една сметка само 300- 350 ще отидат само за тези калъфи , та ще видим дали ще ги дам. Инъче май в ленинград си върви куверта с калъфите по принцип но то там по принцип е малко по висок куверта.
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: март 06, 2008, 13:46:59 »

roumyana мерси много за инфото, управителката която ще отговаря за нашата сватба е позната на моята счетоводителка и й се обади, за да й каже че сме нейни хора, така че се надявам, че с малко връзки всичко ще е ОК.
А относно калъфите, има ресторанти който си имат, наприметкато бяхме в ресторант Прима, ми казаха, че ако искам украса от тях е 200лв.което вкл.калъфи, краса за масата, балони и арка-цената мисля че е страхотна, щеше да бъде добре, ако всеки ресторант си има поне калъфи и ги предлага на добра цена.
Успех с търсенето.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: март 06, 2008, 14:14:44 »

ето затова предпочитам Резиденцията, в цената са си включени и калъфите за столовете.. good
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #351 -: март 06, 2008, 16:28:02 »

Веси вие коя зала в Империал сте резервирали give_rose
Активен
viki2007
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: март 06, 2008, 18:44:12 »

при подготовката на нашата сватба в Империал/малката зала/си контактувах с Радина-един от управителите и всичко беше наред
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: март 06, 2008, 21:25:35 »

Здравейте момичета, аз отдавна не съм писала, но нещо не ми стига времето за всичко.  sad Работата ми идва в повече и нещо не мога да си организирам времето правилно. Както и да е! Гледам че много нови попълнея си имаме.  Welcome на всички. Тия дни ще гледам да подновя списъка ни и да добавя липсващите пловдивски булки. А ако някой друг има време и възможност може да го поднови  pardon

ani4ka1710  ти нали също си в Джия Бийч. Какви са тези цени на калъфите? Направо  crazy Луда работа! А обърна ли внимание дали са вдигнали цените като цяло? И още един въпрос, нали бяха правили ремонт, има ли някакви големи промени?
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: март 06, 2008, 21:38:40 »

Ами незнам за цените по принцип не ми направи впечатление защото всъщност ние нищо не сме плащали, нали бяхме на тържество, за калъфите и аз много се изненадах много скъпо ми се видя, а за ремонта да ти кажа не можах да преценя да има нещо кой знае каква промяна, ако искаш дай ми мейл да ти пратя снимки да разгледаш, че тук трябва много да ги режа за да ги сложа в галерията.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: март 06, 2008, 21:40:42 »

...вчера си запазихме и датата в дома за младоженци 23 август от 18р30 изнесена церемония аз това исках и затова се постарах да съм първа в дома-ако някои от вас е бил там вчера може да сме се видяли... heart

Майка ми ходи да записва час за нашата сватба и каза че точно след нея е имало една двойка които са искали да запишат час за 23 август. Може вие да сте били smile
То било голямо шоу за това запазване на час. Нашите като ми разказаха, направо  Oh my ... Първо баба ми отишла в 8:30ч и чакала до 10ч. После отишла мама да я смени и успяла да влезе в 11 и нещо. Имало ужасно много хора, много от тях се били притеснили че часовете ще свършат и майка ми и тя се шашнала в един момент, че няма да стигнат часовете и за нея.  blum Миличката тя, като записала час и се успокоила. Голяма ми е душица майка ми. Та така с нашата дата. Важното е че вече си имаме записани дата и час в гражданското  yahoo
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: март 06, 2008, 23:31:05 »

ooo miss kapris аз се бях подсигурила и отидах първа в 7 и 30 и влезах първа защото ми бяха казали че става лудница а мен ме притеснияваше главно факта че ще е изнесена церемония и има само 4 изнесени церемонии на ден а аз исках и да е в 18 и 30 така че успях  smile
какво да ви кажа ние се спряхме окончателно на резиденцията дано да не е тясно ами към 85 човека сме
някой знае ли нещо за Ди Джей Емил Дрехаров-управителката ни го препоръча та ако някой е бил на сватби които е водил всяка информация ще е полезна  ние искаме да говори Ди джея колкото може по-малко и да пуска музика която ние искаме защото Ди джея може да ти скапе сватбата с глупости
аиде поздрави на всички
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: март 06, 2008, 23:32:27 »

danceg  ихххааа колко много сватби тази година! А мене ме върнаха от гражданското-за септември записвали от април   crazy !Ще мисля още месец...........
Чудя се дали е удачно да търся вече ресторант?! Вие как мислите?
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: март 07, 2008, 12:52:03 »

Елфина ще ти кажа че даже си закъсняла за септември повечето ресторанти са заети ние се колебаехме дали да е септември сватбата или август така че навсякъде съм питала за свободни съботи през август и септември та затова знам
то зависи и точно какъв ресторант искате ако не сте придирчиви имате избор все още  важно е да определите броя на гостите и действайте по важен е ресторанта датата в дома ще се нагласи но един съвет на 01 април иди още в 7 и 30 за да си първа пред дома
ако искаш информация за ресторантите в които съм била мога да ти дам за тримонциум, марица новотела империал джия бийч и севън хилс и резиденцията разбира се  danceg
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: март 07, 2008, 13:00:45 »

аз мога да помогна с информация за Лайпциг, Малкия Бунарджик и Пълдин, ако имаш нужда
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: