Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 01:37:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 225224 пъти)
fan4eto
Новак
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #330 -:
март 01, 2008, 09:40:28 »
Цитат на: Alucinado в февруари 29, 2008, 10:13:11
фан4ето, звучи ми много добре. А как сте измислили нощувките за гостите?
Мисля, че няма да имаме проблем с настаняването на гостите, всъщност за това се спряхме на този ресторант. Голям процент от гостите са местни или поне имат къщи тук. Проблемни ще са само група приятели от София, но все ще измислим нещо.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #331 -:
март 01, 2008, 17:12:00 »
честита баба марта на всички. Много усмихнати и най вече да сте живи и здрави.
Днес ходих до Асеновград
, направо незнам как ще си избирам рокля, това коетоми харесва е много скъпо и просто незнам... все си викам има време, ама то хубаво има време а цените не стават по ниски за съжаление.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #332 -:
март 02, 2008, 01:15:20 »
Честита Баба Марта, мили сладурани! Да сте бели, червени и засмяни! Желая ви всичко най-добро!
Аничка, как варират цените в Асеновград? Можеш ли да ме ориентираш горе долу? И в какви граници са "скъпите" рокли? Благодаря предварително.
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #333 -:
март 02, 2008, 09:32:53 »
Честита Баба Марта и от мен.Пожелавам ви много здраве, щастие и всичките ви желания да се збъднат.
ani4ka1710
вярно е че повечето хубави рокли са скъпи, но съм сигурна,че можеш да си намериш и прекрасна рокля на сносна цена, на мен ми трябваха 5-6 ходения и накрая си намерих моята рокля.
ellie_bellie
в Асеновград цените варират от 250 до към 800 поне това което аз видях.Но повечето са около 350.
Успех с търсенето на най-прекрасната за вас рокля.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #334 -:
март 03, 2008, 16:42:33 »
здравейте мили момичета многоо ви благодаря че сте съпричастни към мен защото вече не знам какво да правя наистина
просто не можем да вземем никаво решение и само се караме-аз в общи линии нямам много претенции-иска ми се да е по луксозно заведението-искам на гостите да им е приятно да се забавляват и да останат с добри впечатления и казвам на моя приятел че трябва двамата да вземем това решение заедно а той ми вика решавай сама но аз знам че нама да е добре товазащото е много неприятно някой да ти натрапва нещо и на мен ми харесва резиденцията но наистина е много много малка иначе градинката е хубава романтично е ама 2 на 2 дансинг и хората до стената ужас- вие имали ли сте спорове къде да ви е тържеството и как ги решихте тези спорове ние по принцип не се караме и всичко го решаваме взаимно а сега
Активен
roumyana
«
Отговор #335 -:
март 03, 2008, 17:07:31 »
аааа и още неще забравихрнакой има ли информация за бизнес ресторанта на Санкт петербург около 100 човека ни казаха че събирар ако някой знае нещорпритеснява ме тов аче в големия ресторант ще има друга сватба най вероятно и не знам дали ще си пречим васяка информация ще ми е полезна благодаря предварително
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #336 -:
март 03, 2008, 18:08:16 »
roumyana не се притеснявай, така е около организацията, спорове, притеснение, в крайна сметка всеки иска да намери най-доброто. но повярвай ми хората на сватбата ще гледат повече какво имат в чиниите си, отколкото колко е луксозен ресторанта, а и след втората ракия нищо не се забелязва
. За мене най-важното е всички да се отпуснат, да се веселят, да танцуват/а за това трябва и място, което в резиденцията определено го няма/. Незнам как там ще се съберат 110 души, сигурно всички трябва да седнат и да не стават повече, не си го представям някак си. ВИе проверихте ли за Джия Бийч? Там не е зле, стига да е свободна датата ви Успех
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #337 -:
март 03, 2008, 18:35:09 »
Руми, ако искаш да сте в Санкт Петербург, не бива да се притесняваш, че ще има друга сватба и ще си пречите. Не смятам, че това ще е проблем. Доколкото разбирам там всичко е много професионално организирано и на ниво. Моята сватба също ще е там, но в големия ресторант. На мен малкия ресторант много ми харесва, като го гледам на снимките (аз не съм с България, така че само от снимки мога да ти кажа впечатленията си). За нас майка ми организира всичко, защото тя си е в Пловдив и от това, което тя ми сподели за ресторанта и за отношението на управителката и т.н., ми звучи много обещаващо. Единственото, което незнам е дали ще може този ресторант да ви събере толкова човека. Защо не провериш наистина Джия Бийч, всички са много доволни от него?
Успех мила!
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #338 -:
март 03, 2008, 21:18:07 »
В Резиденцията 100 човека се събират, няма място за танцуване, всъщност има, но е доста малко. И въпреки това подреждат масите доста добре и не изглежда толкова тясно.
Активен
roumyana
«
Отговор #339 -:
март 03, 2008, 23:57:13 »
здравейте ама вие сте наистина много експедитивни благодаря ви много
всъщност ние ще сме 90 човека поне засега така че май обнадеждаващо звучат за резиденцията там най много ме кефи дворчето
Що се отнася до Джия бийч бяхме там преди 2 седмици и няма нито дна свободна събота през август и септември през август няма свободни и недели и петаци и четвъртаци управителката ни предлагаше петъци през октомври -както разбирате това не ме устройва утре отиваме за дата в дома да си запазим за сега сме се спрели на 23 август дано да може да си я запазим за изнесена церемония стискайте палци после ще споделя как е минало
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #340 -:
март 04, 2008, 09:36:50 »
хехе roumyana и ние ще сме там, август месец, аз скоро ще ходя да проуча въпроса още по отблизо, но на мен това ми е любимото заведение, ако искаш може да идем двете до Резиденцията някои ден. Според мен е изискано и красиво, а дворчето е прекрасно за лятна сватба
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #341 -:
март 05, 2008, 15:24:18 »
Нашата сватба е на 04.10.2008г в Дйия Бийч,засега само сме запазили дата-нищо друго.Чакам Жечка да се обади да си запазим дата,или по-точно час в гражданското.
Активен
roumyana
«
Отговор #342 -:
март 05, 2008, 15:53:25 »
м мариана много се радвам за вас хихи ние вече почти решихме за резиденцията вчера си запазихме и датата в дома за младоженци 23 август от 18р30 изнесена церемония аз това исках и затова се постарах да съм първа в дома-ако някои от вас е бил там вчера може да сме се видяли
така като гледам санкт петербург бизнес ресторанта май и там е тясничко
абе в общи линии до дни трябва да решим окончателно
м мариана ако искаш информация за резиднецията аз вече 3 пъти бях даже последния имаше сватба та видях реално как ще изглежда бяха 110 4ожека
друг въпрос кога трябва да си ангажирам Дджей камера и фотограф още от сега ли или има време
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #343 -:
март 05, 2008, 16:02:21 »
roumyana, тези неща по-добре ги ангажирай след като изберете и запазите ресторанта. Разбира се, ако вече си си избрала някого - няма голям смисъл да чакаш. Ако ще ангажираш агенция, може би също би ти било полезно да ангажираш първо нея (преди DJ, фото и видео).
1. възможно е ресторанта или агенцията които ще изберете да имат изискване към техническия персонал (напр. Джия Бийч, доколкото знам работи само с един DJ)
2. има огромна вероятност и от ресторанта и от агенцията да ти препоръчат хора, с които са работили и така да разширят възможностите ти за избор
3. когато ние ангажирахме "техническия персонал" навсякъде ни питаха кога и КЪДЕ ще е сватбата (и съответно си го отбелязваха във формите, които се попълват за поръчка).
Но, ако си имаш някой определен "на сърце" - по-добре го ангажирай рано, за да не се притесняваш дали ще е все още свободен докато уредите ресторанта.
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #344 -:
март 06, 2008, 08:42:02 »
Здравейте на всички бъдещи булки от нашето прекрасно градче :welcome:Аз малко си занемарих подготовката, заради ремонта в къщи, а и тръгнах на работа, но пак се разболях и пак съм в къщи.
Относно Резиденцията мисля, че е прекрасна, но ние искахме след тържеството да си наемем някъде апартамент, за първата брачна нощ
и условията в Империал ни допаднаха, но днес мисля да се обадя там, защото когато го резервирахме ми казаха едни цени за кувертите, а сега чувам от др.хора, че за август искат куверт 40-45 лв което е множко за нашите възможности, но невярвам да ни са казали едно и сега да се промени, може от 1 юли да ги вдигат пак, а нашата е 31.05.
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...