Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 23:30:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 225156 пъти)

lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: февруари 27, 2008, 22:34:10 »

Много сме доволни от dj-я, misskapriss. Справи се чудесно и наистина стана голям купон. danceg Разбра от раз какво искам да се пуска. Не очаквах, че ще има песни, които много обичам, но са по-неизвестни. Но ги имаше. yahoo Няма да съжалявате! good
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: февруари 27, 2008, 22:36:59 »

Много сме доволни от dj-я, misskapriss. Справи се чудесно и наистина стана голям купон. danceg Разбра от раз какво искам да се пуска. Не очаквах, че ще има песни, които много обичам, но са по-неизвестни. Но ги имаше. yahoo Няма да съжалявате! good

Благодаря за бързия отговор. Мен всичко свързано с ресторанта и предложено от тях ме притеснява заради лошите отзиви в нета за Жечка Желязкова. Твоите положителни отзиви за ресторанта ме успокояват. Пак благодаря  give_rose
Активен
galka_d
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: февруари 28, 2008, 08:12:58 »

Елфина, моля те да споделиш тогава, на мене няма да ми е късно.
Галка, а вие ще имате ли отделно водеща на сватбата, защото аз си мислех да имам, но ми казаха, че Венци е достатъчен и няма нужда от такава.
Мерси момичета
Не съм мислила за водеща,но май няма да има.На сватбите,който води Венци той прави всичко и май няма да има нужда от друг.
Активен
fan4eto
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #318 -: февруари 28, 2008, 09:08:49 »

Здравейте Булки от Пловдив! Най-сетне се престраших да се присъединя към вас. Моята сватба ще е на 31.05 или 1.06, но с подготовката сме на нулата. Имаме само ресторант, за който все още се колебаем. Аз съм по цял ден на работа и не мога да мръдна никъде, а живеем е едно селце на 30 км от Пловдив и разчитах на интернет да си намерим DJ и оператор, но все откривам такива, които работят на територията на София. Като открих този форум се зарадвах много. Ще съм Ви много благодарна, ако някоя от вас ми дане координати на оператори и DJ. smile
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: февруари 28, 2008, 09:16:43 »

fan4eto, по-назад в темичката има мнения за няколко оператори, фотографи и DJ-и.
аз мога да ти кажа ние кои сме ангажирали (и ако искаш координати, да ти дам на лични)
Фотограф - Димитър Яков (работи и с видео-оператор - не знам какви филми прави, чувала съм добри неща, но ние ангажирахме други)
Видео - Студио ДИТ (имат и фотографи, но снимките на Димитър Яков повече ни харесаха)
DJ - DJ Миро (работи с DJ Дидо, други DJ-и не сме проверявали)
агенция Нина-Стил - направи ми добро впечатление, в смисъл - ще направи всичко така, както го искаш, но не ми хареса, че не ни даде нито една идея, която да одобря.
агенция Ваняя-Стил - ангажирахме я за доста неща - украса, торта, програма в ресторанта, хостеса, автомобил и др.

Ние сме в София, и въпреки всичко за два дни (сумарно) успяхме да ги отметнем тези неща от списъка. Спокойно, само си набелязваш хората, с които искаш да се срещнеш, ако трябва си взимаш един ден отпуск - и после решаваш smile
Имай предвид, че за 31.05 почти всичко вече е заето. Така като гледам и вие като нас сте решили петъчна сватба - досега това се оказа най-голямото удобство в организацията smile
Успех и ако имаш още питанки - питай
Активен
fan4eto
Новак
*

« Отговор #320 -: февруари 28, 2008, 10:52:34 »

Alucinado, благодаря много за експресния отговор! Ще съм ти много благодарна, ако ми пратиш координатите на тези фотографи и DJ.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: февруари 28, 2008, 13:59:40 »

fan4eto, няма проблем.
На кой ресторант сте се спрели за сега и колко хора планирате да поканите?
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: февруари 28, 2008, 14:20:12 »

здравейте бъдещи булкир най сетне и аз се престраших да  напиша нещичко във форума- Ние сега започнахме_както се оказа малко късничко- с подготовката ни за сватбата и всичко което исках вече е заето за август и септември-и Тримонциум и марица и новотелар много съм нещастнар и засега сме се приентирали към резиденцията в стария град-притеснява ме че е доста малко помещението и че няма да има място за дансинг достатъчно-Моля ви ако някои има информация и вречатления нека да сподели -ще сме около 90 човека- надявам се да помогнете-другите ресторанти в пловдив не ни харесват а и моят мъж докато нямаше претенции и каза каквот кажа аз това -изведнаж се затръшка за резиденцията и аз се чудя-вътрешмото ми чувство ми казва не-помогнете
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: февруари 28, 2008, 14:36:11 »

хехе добре дошла roumyana  welcome-2  ние също доста се чудехме и се спряхме на Резиденцията, не се притеснявай до 110 души могат да се съберат там, аз лично съм ходила и съм питала, но наистина няма място много за танцуване, аз самата съм била там на сватба на моя братовчедка. Марица на мен лично не ми харесва...Тримонциум е добър вариант, имаме си една съфорумка misscapris чиято сватба ще е в комплекс Джия бийч, там е прекрасно, зависи каква сватба точно ще искаш. Кога е сватбата? Хайде успех за сега и пиши ще помагаме  girl_wink
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: февруари 28, 2008, 15:07:10 »

roumyana, защо се е спрял на Резиденцията? питам, защото може да се намери вариант при който и двамата да сте доволни. На мен лично резиденцията ми се стори тясна и с нисък таван. Но аз не съм присъствала на сватба там, само го оглеждахме.
Проверихте ли в Империал (или не ви харесва)?
Активен
viki2007
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: февруари 28, 2008, 17:28:11 »

Здравейте-нашата сватба беше в Империал и сме много,много доволни pleasantry
Активен
Pepyna
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #326 -: февруари 28, 2008, 19:23:36 »

Момичета, ако знаете, колко много ми помогнахте и колко съм ви благодарна! Ходих при Димитър Яков и го ангажирах за нашата дата - 19 април ( до 1 май взима по 250 лв., а другаде искат минимум по 200 за далеч по-лошо качество или по 1,50-1,80 на снимка). Много ми хареса и той като човек и снимките му и отношението му. Препоръча ми и видеооператор, с който работи - и него го ангажирахме. Започнах да се успокоявам, че може би ще се справя навреме с всичко и без услугите на агенция.
По отношение на бъдещите ми роднини реших да подминавам всички подмятания и язвителни реплики до сватбата, а после - ще видим diablo diablo diablo може пък и те да престанат, а ако не - пак ще пиша за съвет. Днес ходих и в Скалата - тортите им са божествени и евтини, за което също съм ви много, ама много благодарна. Bravo Bravo Bravo Страхотни сте!
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #327 -: февруари 28, 2008, 21:01:38 »

roumuana искам да ти кажа моето мнение за Резиденцията, ресторанта е страхотен, аз също исках там да е сватбата ни,вече си представях как влизаме, всичко...но, моето момче бързо ме приземи на земята- и ние сме около 90-100 човека, прекалено тясно е, всички гости ще са нагъчкани, незнам как ви обесниха разположението, но на мен лично не ми допадна, да не говорим че щели да отворят другата зала,която е за около 20 човека, които по мое мнение изобщо няма да разберат нищо от сватбата. Но все пак си прецени, ако наистина това е желанието ви, резервирайте ресторанта и да не ви пука. Аз лично много държа да има място за танци и да стане веселбата, но според мен там не е мястото за такава бройка. Там е идеалното място за не повече от 60 човека/да не кажа че и те са доста/.Успех мила и пиши как се развиват нещата
Активен
fan4eto
Новак
*

« Отговор #328 -: февруари 29, 2008, 09:47:38 »

fan4eto, няма проблем.
На кой ресторант сте се спрели за сега и колко хора планирате да поканите?
Ресторанта се казва "Тракийски конник" и се намира на разклона на пътя за Стара Загора и Хасково, като идваш от Пловдив. Ресторанта има мн. хубава градина и е разкошен за лятна сватба, но ние сигурно ще сме вътре. А гостите сигурно ще са над 100, малко множко, но родата е голяма. pardon
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: февруари 29, 2008, 10:13:11 »

фан4ето, звучи ми много добре. А как сте измислили нощувките за гостите?
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: