Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 01:45:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 225235 пъти)

ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: февруари 23, 2008, 09:42:19 »

А за Гаро, той ме беше гримирал за абитуриентската ми и бях много доволна от него. (това беше адски отдавна  sad). Но сега незнам какво да правя с грима, защото съм му изгубила контактите от тогава.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: февруари 23, 2008, 09:42:43 »

Момичета, знаете ли как варират цените за диджеи? Party time
Благодаря ви предварително! 

Нашия DJ е 200лв. Предполагам че всички са около тази цена. Само че не знам за колко време е и дали му се доплаща след определен час.
Активен
galka_d
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: февруари 23, 2008, 09:43:16 »

quote author=ellie_bellie link=topic=1157.msg131517#msg131517 date=1203752272]
Момичета, знаете ли как варират цените за диджеи? Party time
Благодаря ви предварително! 
[/quote]
На мен ми препоръчаха dj Венци Вожда-бил много добър.До 12.00ч. взима 500лв.,но защото на сватбата ни ще пеят Нелина и Ники Славеев и трябва допълнително озвучаване за тях,иначе е 300лв. до 12.00ч. и след това по 50 лв. на час
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: февруари 23, 2008, 09:46:49 »

А за Гаро, той ме беше гримирал за абитуриентската ми и бях много доволна от него. (това беше адски отдавна  sad). Но сега незнам какво да правя с грима, защото съм му изгубила контактите от тогава.

И мен Гаро ме гримира за бала и бях доволна. Салона си му е на същото място където си беше и преди 7 години. smile
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: февруари 23, 2008, 10:11:58 »

а за тортата мисля скоро да тръгна по сладкарниците да разуча, иначе и аз мисля за сладкарница Неделя, но ще пообиколя и др.да видя и опитам, въпреки, че не обичам торти, но една от професиите ми е сладкарка, но със сигурност няма да си я правя сама  Torte
   chee chee chee chee chee
Добро утро, милички! За сладкарница искам да препоръчам „Скалата” до телевизионната кула. Тортите им са божествени – леки и многоооооооооо вкусни. Всичките ми гости бяха очаровани от вида и вкуса на сладкото изкучение.
Това е моята торта:

И близък план на фонтанчето:

Активен
lilsan/Лили
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: февруари 23, 2008, 10:15:28 »

Малко се разместиха снимките, но в общи линии мисля, че става ясно. pullpigtails
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: февруари 23, 2008, 17:22:41 »

Мила тортата ти е прекрасна, и аз много харесва тортите на Скалата, старшно са вкусни, а колко ви излезна тази прекрасна торта.
« Последна редакция: март 13, 2008, 21:26:15 от maria_lakova » Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: февруари 23, 2008, 18:48:46 »

Здравейте бъдещи и минали булчета от Пловдив!
 На мене също ми предстои сватба,така че ще ми е приятно да черпя идеи от вас и да помагам с каквото мога writer   new user
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: февруари 23, 2008, 20:13:04 »

Здравейте бъдещи и минали булчета от Пловдив!
На мене също ми предстои сватба,така че ще ми е приятно да черпя идеи от вас и да помагам с каквото мога writer   new user

Добре дошла elfina  Welcome А на коя дата е вашата сватба? Ти до къде стигна с приготовленията?
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: февруари 23, 2008, 21:06:26 »

Здравей, elfina .Пожелавам ти приятни мигове в това прекрасно форумче.

lilsan поздравления за прекрасната торта, чак съжалявам, че не съм била на сватбата ти да я видя и опитам  Bravo Bravo Bravo.Чесно казано не се бях сетила за тази сладкарница,въпреки, че много често сме сядали там, но съм яла мелби-не си падам по тортите.Може ли да ми кажеш, колко ти струваше тази красота. danceg danceg danceg
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: февруари 24, 2008, 12:30:31 »

Благодаря за топлото посрещане момичета Sunshine  Планували сме за 21.09- нали нямало да има съботни венчавки......пък и тогава ми е рожденния ден  chee -купонче!
 Misskapriss, засега сме си поканили кумовете и сме направили предварителен списък с гости.Още никъде не сме записвали час.Оглеждам се и за ресторанти. И,разбира се, всяка вечер се ровя из форума  girl_haha

Активен
lilsan/Лили
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: февруари 24, 2008, 14:51:38 »

Мила тортата ти е прекрасна, и аз много харесва тортите на Скалата, старшно са вкусни, а колко ви излезна тази прекрасна торта.

lilsan поздравления за прекрасната торта, чак съжалявам, че не съм била на сватбата ти да я видя и опитам  Bravo Bravo Bravo.Чесно казано не се бях сетила за тази сладкарница,въпреки, че много често сме сядали там, но съм яла мелби-не си падам по тортите.Може ли да ми кажеш, колко ти струваше тази красота. danceg danceg danceg

ммм...тортата с фонтанчето е прекрасна... good

Благодаря ви, момичета. Радвам се, че тортата ви е харесала. Цената и беше 166 лв. с всичко. Плаща се 50 лв. капаро за фигурка, стойката и фонтанчето. Когато ги върнете ви връщат и паричките.

Добре дошла при нас elfina Welcome. Питай за всичко, което те интересува и весела подготовка на сватбата!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: февруари 24, 2008, 14:53:50 »

lilsan вие колко гости имахте?
А по принцип по сладкарниците тортите в каталог ли са или ти си избираш и казваш каква искаш?
Активен
lilsan/Лили
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: февруари 24, 2008, 14:59:18 »

Гостите ми бяха 100 души. Имат много хубав каталог и аз моята от там си я харесах, но помолих да я направят в други цветове и с по-малки розички.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: февруари 25, 2008, 13:35:58 »

айде и аз да се отчета вече,
този уикенд бяхме в Пловдив и направихме целенасочена разходка до Асеновград. Успяхме да харесаме рокля smile и да я поръчаме. Трябва да я взема в началото на април.
Намерихме и костюм - вече го бяхме пробвали в Сватбения Център, но в Асеновград беше със 100лв по-евтин (при това точно този който мерихме, ще го закарат от Сватбения център в магазина в Асеновград, окъдето ще го вземем)
Съвсем случайно харесахме и обувки, но ще ги мерим като отидем да вземем костюма след две седмици.
Харесахме си и халки на Сара Трейд (в третия магазин, в който влязохме) - добре, че момчето ни ги показа, защото на живо нямат нищо общо с тези в каталога. Тях може би също ще ги поръчаме след около две седмици.
Срещнахме се с Ваня Гергова (Ваняя Стил) и я ангажирахме за хостеса, както и за всички услуги свързани с ритуалите и декорацията в ресторанта, вкл. торта.
В петък одобрихме мострите за поканите, надявам се утре да си ги вземем.
и по план следващия уикенд ще раздаваме в Бургас, а по-следващия в Пловдив (и ще вземем костюма и обувки и риза smile )
и те така.....

сега вече започвам с дреболийките smile
при вас как върви подготовката?
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: