Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 02:05:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 224899 пъти)
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #255 -:
февруари 18, 2008, 09:14:56 »
Галка аз се опитавам да се свържа с гримьорката но явно този телефон който аз имам не е актуален, ако имаш някакви координати ако може пиши ми ги на лични.
Радвам се че си се доверила на Принцес, до колкото знам и съм се интересувала много са добри. Успех на първа проба и т.н.
Активен
galka_d
Новак
«
Отговор #256 -:
февруари 18, 2008, 11:24:46 »
Аз нямам никакъв телефон на гримьорката,мислех да отидя на място да говоря с нея и ако я намеря ще ти пиша.Вчера в едно списание прочетох за салон за красота Дива на бул.Руски и мисля да отскоча и до там да направя един пробен грим и прическа.А също чух добри отзиви и за салон Харем до пешеходния мост,където беше дом на красотата.Като събера повечко информация и лични впечатления ще ви оведомя!!!
Активен
galka_d
Новак
«
Отговор #257 -:
февруари 18, 2008, 16:10:17 »
Мили момичета мисля,че открих идеалната гримьорка и фризьорка!
Поразрових се в нета и открих Анелия Кошарска.Тя е в София,но се съгласи да дойде до Пловдив на сватбата ми и да ми направи прическа и грим.Много е добра и във форумите има само хубави отзиви за нея.Тя е професионален коафьор-работи с манекени и фотомодели,гримира и прави прически за ревюта и за списанията Сватба и Булка.Обадих и се и утре ще ходя при нея за пробен грим и прическа.
Активен
lilsan/Лили
Професор
Любовта е поезията и слънцето на живота!
«
Отговор #258 -:
февруари 18, 2008, 16:43:21 »
Здравейте пловдивски булки! Нямах време да прочета всички постове, но видях че на ..... и на..... сватбите ще са в Джия Бийч. Моята беше там на 17.08. миналата година. Ако мога да ви помогна с нещо питайте. Що се отнася за калъфите за столовете се заплаща по 1 лв. На стол. Покривките не се сменят (и аз попитах, но Жечка каза, че си ползва тях). Но все пак сватбата ми беше преди половин година може нещата да са се променили. Украсата на ресторанта е само в прасковено и в никакъв друг цвят. Като чета какво съм написала изглежда сякаш не съм доволна от ресторанта, а истината е че сватбата ми стана прекрасна, обслужването беше на ниво, а DJ наистина е много добър и с едната дума разбра какво искам! Успех с приготовленията!
Активен
lilsan/Лили
Професор
«
Отговор #259 -:
февруари 18, 2008, 16:45:36 »
Между другото за фризьорка мога да препоръчам една много добра от Асеновград. Ако искаш може да дойде до Пловдив и да те направи вкъщи. От нейния салон ми направиха и грима и съм възхитена и от двете!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #260 -:
февруари 18, 2008, 17:17:09 »
Цитат на: lilsan в февруари 18, 2008, 16:43:21
Здравейте пловдивски булки! Нямах време да прочета всички постове, но видях че на ..... и на..... сватбите ще са в Джия Бийч. Моята беше там на 17.08. миналата година. Ако мога да ви помогна с нещо питайте. Що се отнася за калъфите за столовете се заплаща по 1 лв. На стол. Покривките не се сменят (и аз попитах, но Жечка каза, че си ползва тях). Но все пак сватбата ми беше преди половин година може нещата да са се променили. Украсата на ресторанта е само в прасковено и в никакъв друг цвят. Като чета какво съм написала изглежда сякаш не съм доволна от ресторанта, а истината е че сватбата ми стана прекрасна, обслужването беше на ниво, а DJ наистина е много добър и с едната дума разбра какво искам! Успех с приготовленията!
Радвам се че даваш кураж, защото и моята сватба ще е там, а непрекъснато чувам разни работи че Жечка не се държи добре, знам че не трябва да се впрягам ама ... За украсата и аз съм забелязала че от няколко години е само в този цвят и е една и съща , но карай тя пък е красива, а и не важно каква е украсата а какво е настроението.
Друго нещо което чух че ресторанта може да се ползва само до 1 часа , в смисъл не може да си доплатиш и да продължиш ако искаш. Аз лично още не съм питала, мисля и това да направя, но ти имаш ли такива впечатления.
Активен
lilsan/Лили
Професор
«
Отговор #261 -:
февруари 18, 2008, 17:42:21 »
Искам най-напред да се извиня на ani4ka1710 и на misskapriss, че не ги споменах поименно в предишния ми пост.
Кирилизатора ми е развален и пиша на Word текста и после го копирам и просто съм пропуснала. Току що разглеждах по-старите ви постове и видях, че на Джия Бийч му правят ремонт. Много се радвам. Определено имаше нужда, макар че на сватбата толкова се забавлявахме, че на никой не му правеше впечатление протрития мокет или на други леки „дефекти”.
Наистина ресторанта в 1:00 затваря. Ние постояхме до 1:30, но за по-късно и дума не може да става за съжаление. Но да ти кажа на по-възрастните им се приспа, а ние младите отидохме на пиано-бар и така купона продължи до 5 сутринта!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #262 -:
февруари 18, 2008, 17:54:10 »
Оф нещо хич не ми харесва тая работа, незнам 1часа
, малко взе да ме хаваща яд че резервирахме този ресторант, само отрицателни работи събира напоследък.
Активен
galka_d
Новак
«
Отговор #263 -:
февруари 18, 2008, 18:04:35 »
Цитат на: ani4ka1710 в февруари 18, 2008, 17:54:10
Оф нещо хич не ми харесва тая работа, незнам 1часа
, малко взе да ме хаваща яд че резервирахме този ресторант, само отрицателни работи събира напоследък.
Не се ядосвай!!!
Ресторанта е много хубав.Аз сам ходила на сватба там и беше страхотно!!!Сигурна съм,че ще останеш много доволна и всичко ще бъбе ОК!!!
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #264 -:
февруари 18, 2008, 18:08:52 »
Ani4ka1710 спри да четеш лошите отзиви, вече си го избрала и запазила, нали знаеш че е важно да има купон и да се забавлявате и най-важното вие да сте щастливи, а и нищо не пречи после да отидете другаде.Не се настройваои още от сега, може пък на вашите сватби с misskapriss всичко да е ок.Искренно ви го пожелавам.
Активен
lilsan/Лили
Професор
«
Отговор #265 -:
февруари 18, 2008, 18:23:16 »
Момичета спокойно! Където и да сте все ще има нещо, което да не е точно както сте го искали. Сватбата ми беше чудесна и много се забавлявах. :danceg:Имаше едно-две неща, които не исках да бъдат така, но иначе всичко беше перфектно! Просто уточнявайте много точно кое как го искате и няма да има проблем. Казвам го от опит!
P.S. Занесете си всички неща (чаши, кошнички, шампанско, възглавничка за халките) предния ден в ресторанта.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #266 -:
февруари 18, 2008, 19:25:42 »
Абсолютно сте прави, то аз все се притеснявам за какво ли не, за това че където и да си все нещо ще има което да те издрзни така си е, надявам се наистина всичко да е ок. Всъщност ние трябва да си го направим наистина приказно, и в крайна сметка всичко зависи от гостите и настроението което ще се създаде.
Малко се пооспокоих, и моето мило ми каза че само глупости си мисля и за това знам че е прав, така че.... съм споко човече.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #267 -:
февруари 18, 2008, 19:52:25 »
Аз да си призная и аз леко се притеснявам за ресторанта и аз само лошите работи из нета виждам. Но каквото е това. Няма да го мисля, иначе още 5 месеца и половина ще се побъркам.
Каквото е това, важното е да е весело. Аз чух за тамошния DJ че бил много добър и правел страшен купон.
Момичета да ви кажа, утре заминавам на първата си командировка. Много се вълнувам и ми е леко притеснено. Стискайте палци всичко да мине добре и да се представя добре. После ще разказвам. Прибирам се в четвъртък.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #268 -:
февруари 20, 2008, 08:10:32 »
misskapriss, приятна командировка ти желая и успех!
Моля те, пиши ме в сватбите за 27.07.2008
Активен
omarova-milena
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #269 -:
февруари 20, 2008, 09:24:51 »
Здравейте всички !Искам да искажа моите благодарности към нашия видеооператор на сватбата Димитър Димитров.
Благодарим за професионализма му,цял ден беше плътно до нас,караше ни да се усмихваме и да се чувстваме като фотомодели
Диска е невероятен,музиката,ефектите,кадрите.Ние почти нищо не помним от сватбата,знаете как е гости малко претеснение
Всички наши приятели ни питаха с моя вече съпруг
от къде сме го намерили,залягаше в храсти,клони.абе нямаме думи.Всички които гледаха диска останаха много доволни и гледаха с много интерес.Благодарим на този страхотен оператор Димитър Димитров.Искам да искажа и благодарности на dj Dени, справисе блезтящо .Благодаря ви момчета!
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...