Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 01:53:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 224895 пъти)
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #240 -:
февруари 13, 2008, 11:32:02 »
Ели в някой от другите теми четох че сте говорили с Жечка за украста, и тя си има някаква идея , я дай по подробно какво имаш в предвид..
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #241 -:
февруари 13, 2008, 23:33:48 »
Аз да се похваля, вече си имам фото, видео, DJ и хора за кумовата ръченица, сега ми остана украсата на ресторанта,облеклото, поканите, тейбълките, етикетите(но вече съм ги измислила само милото трябва да ги направи(той това работи)) и остават дреболийте.
Успех на всички.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #242 -:
февруари 14, 2008, 09:39:42 »
ellie_bellie макар и с голямо закъснение да ти кажа питах брат ми за снимки от Тримонциум, обаче той каза че няма никакви снимки и за съжаление не мога да ти помогна
vesi1983 браво на вас, доста работа сте отметнали. Ние също вече си имаме фотограф и видео оператор. Миналия уикенд ги ангажирахме и двамата
ani4ka1710 нищо конкретно нямам предвид. Вече не си спомням кой ми каза че тя предлага няколко типа украса която е до определена сума и ако искаш нещо по-различно си доплащаш. Обаче не е много склонна на кой знае какви промени. Пак казвам нямам нищо конкретно предвид, само така са ми казали. Между другото Женя ми се обади да ми напомни да се запишем в Гражданското, сега вече съм спокойна че не ни е забравила. Леко се бях притеснила
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #243 -:
февруари 14, 2008, 10:52:53 »
Браво на всички вас.
Vesi1983 доста задачки сте отметнали супер, вие от къде ангажирахте музиката за извеждането.
Ели радвам се че и вие сте отметнали фотограха и видеото, супер направо. А аз ти казах че няма как да те забрави , то това си и е работата на нея.
А инъче и аз съм останала с впечатление че тя си има виждане за повечето неща, и не е много податлива на промение, но когато имаш опит в тези неща мисля че знаеш кое е хубаво и кое не, кое излишно и кое не.
До колкото знам има номерца на масите, аз лично не мисля да правя специални тейбълки, по скоро номерата на масите, ако може нещо да ги направя интересни, хем практично хем да е в тон и красиво, това ми е идеята за сега.
Много ми харесва идеята на една съфорумка с маргаритите като акцент на сватбата, обаче в ресторанта всичко е прасковно и може би няма да вървят.
Активен
sheli
Любопитен
«
Отговор #244 -:
февруари 14, 2008, 11:58:10 »
Здравейте,момичета!
И аз мога вече да се похваля с моята подготовка.Ангажирахме Ваня/Ваняя стил/.Но не без помоща на kiss вече Краева и нейната свекърва.БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Та Ваня е един много мил човек.Около един час ни обясняваше какво прелага,ислуша ни какво искаме и стигнахме до единодушно решение.Тя ни намери фотограф/много добър/,видеокамера и DJ.Както и това-да бъде с нас като наша хостеса.Много съм доволна,че точно тя ще бъде.
А иначе рокля съм избрала на Аз и Ти-Смолян.Ще си я взема от София.И цената ще е нормална.Остава облекло за милото.
Това е за сега от мен.Успех на всички в организацията!!!
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #245 -:
февруари 14, 2008, 12:59:35 »
sheli, можеш ли да споделиш нещо като ценови диапазон за Ваняя-Стил. И на мен ми предстои да се срещна с тях другата седмица, но ми се иска да съм подготвена психически.
А кога ви е сватбата и в кой ресторант ще бъдете?
Активен
anik
Регистриран
Публикации: 1
Малко въпроси за сватба в Пловдив?
«
Отговор #246 -:
февруари 14, 2008, 22:04:26 »
Здравейте, понеже скоро ни предстои сватба та имам няколко въпроса. Как се запазва час в дома на младоженците в Пловдив? Колко струва запазването на часа и веднага ли се плаща, а също лично ли трябва да отидем да си запазим час или може майка ми да запази часа с копие от личните ни карти, понеже не живеем в България? Какви документи трябва да се представят при запазването на часа? Какви медицински се изискват, кога трябва да се занесат в дома и къде в Пловдив можем да ги направим, защото здравните ни осигуровки са спрени поради напускане на страната? Трябва ли медицинските да се заверяват при личен лекар, и ако да, как да ги заверя при личен лекар при положение че здравните ни осигуровки са прекъснати? Ако отида при предишния ми личен лекар и си платя на частно, ще ми сложи ли необходомия печат? Също ако някой е правил сватба в Пловдив ще съм много благодарна ако ми препоръча добър ресторант(става дума за 50 човека) , добър Ди джей и добър видео оператор. Благодаря ви предварително.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Отг: Малко въпроси за сватба в Пловдив?
«
Отговор #247 -:
февруари 14, 2008, 22:25:15 »
Цитат на: anik в февруари 14, 2008, 22:04:26
Здравейте, понеже скоро ни предстои сватба та имам няколко въпроса. Как се запазва час в дома на младоженците в Пловдив? Колко струва запазването на часа и веднага ли се плаща, а също лично ли трябва да отидем да си запазим час или може майка ми да запази часа с копие от личните ни карти, понеже не живеем в България? Какви документи трябва да се представят при запазването на часа? Какви медицински се изискват, кога трябва да се занесат в дома и къде в Пловдив можем да ги направим, защото здравните ни осигуровки са спрени поради напускане на страната? Трябва ли медицинските да се заверяват при личен лекар, и ако да, как да ги заверя при личен лекар при положение че здравните ни осигуровки са прекъснати? Ако отида при предишния ми личен лекар и си платя на частно, ще ми сложи ли необходомия печат? Също ако някой е правил сватба в Пловдив ще съм много благодарна ако ми препоръча добър ресторант(става дума за 50 човека) , добър Ди джей и добър видео оператор. Благодаря ви предварително.
Добре дошла, ти направо ни затрупа с въпроси
, запазването на часа не е нищо особено може всеки от твоите познати да отиде, с вашите лични карти, заплаща се 6лв и ви дават документи които ще трябва да се дадат близо месец преди сватбения ден, за медицинските знам че са необходими, но мисля че не нужно да е точно личния лекар, а може и на частно, но ще трябва да си платите необходимите такси.
А инъче ресторанти има много, просто разгледай цялата тема и може да ти дойде идея, и за ресторант, и за оператор, и за ди джей.
Успех
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #248 -:
февруари 17, 2008, 00:16:47 »
Как сте момичета, явно всички сме заети и никой няма време за темата.
Аз се опитах да направя едно кратко списъче на пловдивските булки, по подобие на списъка за всички булки във форума. Така няма да забравим кой кога ще се жени, няма да се питаме постоянно и като наближи датата няма да пропуснем да направим темичка за съответната булка.
Alucinado
- 02.05.2008
sheli
- 24.05.2008
vesi1983
- 31.05.08
galka_d
- 08.06.2008
ani4ka1710
-26.07.2008
MMariana
- 08.08.2008
misskapriss
- 09.08.2008
ellie_bellie
anik
angie
Има няколко момичета, на които не им намерих датите. Ако имат желание може да ги добавят
Активен
galka_d
Новак
«
Отговор #249 -:
февруари 17, 2008, 11:59:39 »
Здравеите и от мен мили момичета!!!
Напоследък имам много работа по сватбата,а и едновременно с това си обзавеждаме и семейното жилище и се занимавам и с майстори
Аз сам почти готова:запазихме ресторанта-в х. Санкт Петербург,църквата-Св.Богородица,бракът ни ще е изнесен ще бъде в хотела до басейна-и това уредихме;поръчах роклята и до края на месеца очаквам да ме повикат за първа проба;купих си обувки,бижута,чантичка,поканихме кумовете;уредих фотогрф,видеооператор и dj;шаферките,шаферите.
Много ми е трудно обаче с прическата и грима.Вчера ходих на пробен грим,но годеникът ми изобщо не ме хареса!!!Дайте идея за добър гримьор и фризьор!!!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #250 -:
февруари 17, 2008, 13:14:00 »
Цитат на: galka_d в февруари 17, 2008, 11:59:39
Здравеите и от мен мили момичета!!!
Напоследък имам много работа по сватбата,а и едновременно с това си обзавеждаме и семейното жилище и се занимавам и с майстори
Аз сам почти готова:запазихме ресторанта-в х. Санкт Петербург,църквата-Св.Богородица,бракът ни ще е изнесен ще бъде в хотела до басейна-и това уредихме;поръчах роклята и до края на месеца очаквам да ме повикат за първа проба;купих си обувки,бижута,чантичка,поканихме кумовете;уредих фотогрф,видеооператор и dj;шаферките,шаферите.
Много ми е трудно обаче с прическата и грима.Вчера ходих на пробен грим,но годеникът ми изобщо не ме хареса!!!Дайте идея за добър гримьор и фризьор!!!
Браво на теб ти направо ми скри шапката, толкова много неща си направила а имате толкова много време.
Гримьорка бих препоръчала Мария, коята работи точно срещу църквата Св.Богородица, но по принцип взима по -скъпо от другите, но мисля че теб едва ли те притеснява. За фризьор и аз още не съм се ориентирала.
Честито за всичко
Кажи повече за твоята рокля и нещата които си поръчала и са готови от къде, кой? Ако ти се занимава де и ако не е тайна.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #251 -:
февруари 17, 2008, 14:25:26 »
galka_d ти направо ме разби. Толкова много работа си свършила
Я да питам, в Пловдив как вървят цените на роклите? И има ли хубави модели? Аз бях вчера в сватбениа център в София и нищо не харесах... Като си дойда другия път ми се ще да се разходя из пловдивските магазини, да видя те какво предлагат. И още един въпрос. Моята бална рокля я взех от една дизайнерка в Стария Град- Жанет. Чували ли сте за нея? Дали още съществува? Моята рокля беше божествена, ако още практикува бих си взела и булчинската от нея
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #252 -:
февруари 17, 2008, 18:40:10 »
misskapris, мъж ми казва, че модна къща Жанет все още работи. "Жълтата къща след ателие Автограф" - това е там около едно площадче с едни разкопки, близо до Балабановата къща (наскоро даже някакви модерни камъни слагаха - голямо обяснение дадох
). Така, че другия път като се прибереш - може да минеш да погледнеш.
Активен
sheli
Любопитен
«
Отговор #253 -:
февруари 17, 2008, 19:01:44 »
Момичета да ви предупредя относно Сватбения център в Младост-4/София/.Ходих преди месец там.Харесах си рокля на Аз и Ти-Смолян с цена 510лв.Казаха ми,че са представители на тази фирма в София и държат най-ниските цени.И аз реших,че при тях ще си поръчам,но се разбрахме да отида през март,защото сега е рано.Преди няколко дни се разходих по центъра да видя какво се предлага по магазините като чаши,свещи и т.н.и влезнах в Милениум на ул.Княз Борис.Оказа се,че именно те са представители на Аз и Ти-Смолян и моята рокля е 410лв.Не е много голяма разликата,но....
Така че,момичета поразгледайте преди да поръчвате.
Активен
galka_d
Новак
«
Отговор #254 -:
февруари 17, 2008, 21:54:51 »
Благодаря ти за съвета ani4ka1710.И една приятелка ми препоръча същата гримьорка и май ще отидя да я пробвам.
misskapriss в Пловдив има хубави рокли,но незнам ти как си предствяш своята рокля и какво харесваш.Аз исках чисто бяла пищна рокля с обръчи и с кристали.Не е цяла рокля,а е с корсет и пола,но не си личи че е от две части.Мисля,че в Принцес ме разбраха точно какво искам и се надавам да я направят много хубава.Тръпна в очакване да ме повикат на първа проба!!!Иначе обувките си взвх от Джани-много са удобни и хубави-чисто бели са с малки камъчета на верижката около глезена.Колието и обеците са комплект-тях купих миналата седмица от София и малка бяла чантичка на която също има камъчета като обувките.Воалът и ръкавиците са от Принцес.Ами това е в общи линии
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...