Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 02:00:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 224896 пъти)

ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: февруари 07, 2008, 08:07:25 »

Момичета, моля за вашата помощ! Аз не живея в България и се опитвам да намеря повече информация за ресторантите в Пловдив. За Амбасадор в Тримонциум не мога да намеря абсолютно никакви снимки в интернет. Някои ходил ли е там на сватба и има ли снимки, които може да сложи във форума? Имате ли впечатления? Благодаря ви много предварително! Нашата сватба ще е в края на юли и трябва да се капарира до една седмица.      shok
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: февруари 07, 2008, 09:07:56 »

Момичета, моля за вашата помощ! Аз не живея в България и се опитвам да намеря повече информация за ресторантите в Пловдив. За Амбасадор в Тримонциум не мога да намеря абсолютно никакви снимки в интернет. Някои ходил ли е там на сватба и има ли снимки, които може да сложи във форума? Имате ли впечатления? Благодаря ви много предварително! Нашата сватба ще е в края на юли и трябва да се капарира до една седмица.      shok

Здравей и добре дошла, аз също съм в края на юли, а за ресторант Амабасодор съм чувала всякакви мнения, за съжаление ще ходя на сватба там на 04.05,08 така че ще ти е късно, но до колкото знам е много хубаво, доста е голямо, за по голямка сватба. Моя приятел / бъдещ мъж / имаха банкет там за нова година, така че ще кача снимки то не се вижда много но пак може да добиеш представа. Изгледа там е много хубав от горе. Инъче за куверта мисля че е 25лв, а алхолната такса май е на бутилка ама за това не съм 100% сигурна.
Хубав ресторант тук е този на хотел Санкт Петембург, там обаче е малко по скъпичко.
Друг голяма е на хотел Лайпциг и Новотела, Марица.
Незнам вие към колко голяма сватба сте се оринетирали?
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: февруари 07, 2008, 09:20:27 »

ellie_bellie на брат ми бала беше в Тримонциум ще го попитам за снимки. Иначе това е само, което намерих, но ти сигурно си го видяла вече. Това си е сайта на хотела и има няколко снимки на ресторантите smile http://www.trimontium-princess.com/restaurants_bg.html smile

Аз да се похваля, милото вчера звънял на този от Корал Медия(все му забравям името). Първо му казал че е зает, но после Даниел му изпратил мейл и пак говорили по теледона и се оказало че не бил зает.  yahoo В събота имаме среща с него и мислим директно да се уговорим за цена, условия и т.н.

И да се оплача от майка ми, вчера ми вдигна скандал защо сме щели да даваме толкова пари за снимки. За какво ни били тези снимки, толкова професионални. Кога съм щяла да ги гледам.  crazy Не било вярно това което пишело в сайта, че щял да ни даде 80 снимки и албум. Да не съм му вярвала. Тя нито го познава, нито сайта е видяла, така ме чдоса. Накрая с Даниел решихме че ще вземем заем и изобщо няма да им искаме парите за тези неща. После звъни баща му и Даниел му казва че сме харесали фотограф, и отсреща само попитаха: Кой ще го плаща? Даниел му каза че ние ще си го платим и това беше. Нищо друго не попита. Има че родители  girl_impossible
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: февруари 07, 2008, 09:27:00 »

Ели, ами то под 300лв не съм чула да има кадърни фото-услуги! Не се впрягай на родителите. И моите (особено майка ми) само ми обяснява кое "според нея" било излишно, от кое нямало смисъл, с каква рокля си ме "преставя" smile и после - вие ще си го направите както на вас си ви харесва smile

Не им се впрягай. Аз съм на принципа - каквото мога да платя сама - ще си го платя. Ако трябва да помагат - да помагат за ресторанта и хотела (там все пак са си реалните разходи и за нашите и за техните приятели).
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: февруари 07, 2008, 09:28:57 »

Не се притеснявай аз ти казвам със сигурност ти дават снимки даже ти правят сватбен албум от тези големите, и снимике са с колажи и нормални, много са красиви, освен това всички снимки които са направили може и да са над 400 ти ги дават на диск. А той е супер готин, поне на мен такова впечатление ми направи.
Така че не се ядосвай на вашите, те са си с техните разбирания.
Аз съм поела всичко сама да си правя, майка ми е много доволна, баща ми е свикнал той да командва парада и му е странно ама му казах че за ресторанта за куверта ще се посъветвам с него той работи в тази област и алкохолите разбира се.
Важното е ти да си щастлива.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: февруари 07, 2008, 09:34:12 »

Сладурки мерси за подкрепата. Аз по принцип гледам да има мир и разбирателство и итстъпвам за повечето неща, но този път няма да стане така. Ако трябва и цялата сватба ще си платим сами, но ще я направим както си искаме. Вече не им се ядосвам, смешно ми е pardon
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: февруари 07, 2008, 10:06:41 »

а какво стана с тази забрана за съботните литургии, където бяха забранение, Ели вие ще имате ли църковен брак и в църква ли ще е или изнесен?
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: февруари 07, 2008, 10:17:58 »

Ние няма да имаме църковен ритуал. Само граждански изнесен ритуал.
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: февруари 07, 2008, 10:41:09 »

Ами за сега венчавките в събота си остават, ние ходихме да питаме и там даже не бяха чували за тази забрана и казаха, че ако има нещо щяло да бъде от сега нататък, но те продължават да си записват венчавки.А момичета на вас които имате проблеми с родителите ви пожелавам успех и не им се впрягайте толкоз, просто си го направете както вие искате.Например ние си харесахме ресторанта и решихме че ще си доплатим скъпия куверт, но най-вероятно няма да е така, нашите нищо не казаха, свеки също.Снощи си капарирах и видеото и фотото.Много свястен човек, гледах дискове и снимки и ми харесаха.Всичко ми е 400лв.-Сватбен албум с 85 снимки и др.качени на диск-снимките са от гол.формат-150лв и 250 видеото два комплекта по 3.30 запис, обработен.Свързах се с човека чрез една агенция в която бяхме, там бяха заети за 31.05 но момчето беше мн.любезно и се обади на 3-4 фотографи да ги пита дали са свободни и накрая намерихме този.Сигурно знаето но питайте за видеото дали ви кодират дисковете да не можете да си ги копирате, защото после ви искат по 15лв.на копие. crazy
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: февруари 07, 2008, 10:49:57 »

Свещеникът от "Св.Св. Петър и Павел" каза, че засега още не е прието и одобрено предложението на митрополита за отмяна на съботните венчавки. Освен това каза, че 99% (ако не са и 100%) от свещениците в Пловдив са против това предложение и е почти сигурен, че няма да се приеме. Там също продължават да записват за съботни венчавки.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: февруари 07, 2008, 18:57:43 »

Elly - misskapriss  и ani4ka1710, благодаря ви много.
ani4ka1710, ние наи-сериозно мислим за Ленинград, защото от това, което маика ми и свекърва ми ми казват и аз мога да видя по интернет, много ми харесва. Ние се опитваме да уточним броиката, защото има доста хора от чужбина и става малко сложно. Ще поканим около 140, но може би 30 няма да могат да доидат  girl_impossible
И аз си мисля, че в Ленинград може би ще бъде много празен ресторанта за толкова малко хора. Вие какво мислите?

Elly - misskapriss , много ще съм ти благодарна ако изпратиш снимки от банкета, все пак може да помогнат с представата ми за Тримонциум. Това, което ме смущава там, е че ресторанта е малко изолиран горе, докато в Санкт Петербург е по-отворено към басеина и хората могат да излизат. Като цяло моят мъж е по-склонен към Санкт Петербург, но ще видим.

Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: февруари 08, 2008, 09:47:42 »

Elly - misskapriss  и ani4ka1710, благодаря ви много.
ani4ka1710, ние наи-сериозно мислим за Ленинград, защото от това, което маика ми и свекърва ми ми казват и аз мога да видя по интернет, много ми харесва. Ние се опитваме да уточним броиката, защото има доста хора от чужбина и става малко сложно. Ще поканим около 140, но може би 30 няма да могат да доидат  girl_impossible
И аз си мисля, че в Ленинград може би ще бъде много празен ресторанта за толкова малко хора. Вие какво мислите?

Elly - misskapriss , много ще съм ти благодарна ако изпратиш снимки от банкета, все пак може да помогнат с представата ми за Тримонциум. Това, което ме смущава там, е че ресторанта е малко изолиран горе, докато в Санкт Петербург е по-отворено към басеина и хората могат да излизат. Като цяло моят мъж е по-склонен към Санкт Петербург, но ще видим.

Аз много исках да сме в Санкт Петербург, обаче малко скъпо ни идва на нас, инъче там многооооо ми харесва обстановката. Всъщност нашите бяха готови да се оръсят и за там, обаче аз се отказах и аз незнам защо, ама карай.... Инъче и мен ме притесняваше факта че ще сме около 100-120 и ще е празно, но мои приятели които са били там на сватби ме уверяваха че е хубаво дори и с по малко хора. Така че аз те подкрепям за този ресторант с двете ръце. По принцип мисля че куверта е 35лв., но се плаща допълнителна такса за алкохол на брой куверт.
В Тримонциум моя годеник смята че не е чак толкова хубаво, незнам какво имаше в предвид, но на мен и там ми се струва красиво особено с гледката на целия град.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: февруари 08, 2008, 10:35:12 »

момичета,
за един ден в пловдив успяхме да отметнем половината списък по организацията  Curtsey
капарирахме DJ, фотограф, видео-оператор; платихме църквата; уговорихме подаръците за гостите; купих си великата дървена книга от Космополис (не е толкова велика, колкото се надявах, но върши работа girl_haha)
сега обаче имам проблем. Трябва да изберем фирма, която да се справи с украсата в ресторанта. Проблема е, че искам на масите да сложа стативи, нещо подобно на това:

но доста по-голямо (мисля да сложа лист с размери около А4). Ако ми ги направят ще ми излязат около 15-20лв бройката (а ми трябват около 10), което не са малко пари, за нещо, което няма да ми върши работа след сватбата. Някой виждал ли е нещо подобно и можете ли да ми предложите агенция, където да проверя. Освен това искам и един статив с реален размер, нали се сещате, като на художниците - достатъчно висок, за да можеш да го ползваш прав... Нещо подобно на това:

Аничка, ти пробва ли с ДИТ (знам, че техните снимки нямат нищо общо с Димитър Яков, но все пак....) А иначе, мога да ти предложа Любенов (www.lyubenov.com), но ще ти излезе доста по-скъпо. За сметка на това, обаче, снимките му са просто разкошни. Сватбата на Rou (от форума) е снимана от него. Така като гледам календара, вашата дата все още му е свободна. Ако искаш провери го като вариант.

Тези стативи за каквоще ги ползваш нещо не мога да схвана идеята pardon
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: февруари 08, 2008, 10:39:09 »

по-малките ми трябват за масите, а големите на входа на ресторанта...

някой беше споменал, че е ползвал услугите на Ваняя-Стил, мисля че Kiss(вече Краева Wink )
тъй като сме в задънена улица откъм сватбения агент (знам, че малко късно се сетихме, но.... до сега не ми беше нужен) моля за малко повече информация за тази агенция. Хареса ми инвентара от снимките на сайта им, но нямам никаква идея как работят и колко струват услугите им. Пуснах запитване, но все още нямам отговор, а не съм в Пловдив и не е ясно кога ще мога да отида до офиса им...
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: февруари 08, 2008, 11:16:58 »

да ясно че са за масите ама какво мислиш да има на тях и какво да пише
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: