Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 23:26:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 225149 пъти)
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #210 -:
февруари 05, 2008, 20:11:58 »
Сега се връщам от фотото на Димитър Яков, точно на 26.07. е зает, направо полудях, така ме хвана яд че щях да изора света, предложеми съпругата му да снима с нея работят заедно, но аз реших да си помисля, показа ми много снимки, общо взето много добре се отнесе и приятно се държеше, но....... така ме е яд че нямам думи. Някой нещо чувал ли е за снимките на съпругата му, защото сега съм в чуденка. Все си мисляче ако не е добра едва ли ще я предлага, няма да си смъква реномето, ама знам ли пък.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #211 -:
февруари 05, 2008, 21:42:49 »
Цитат на: ani4ka1710 в февруари 05, 2008, 20:11:58
Сега се връщам от фотото на Димитър Яков, точно на 26.07. е зает, направо полудях, така ме хвана яд че щях да изора света, предложеми съпругата му да снима с нея работят заедно, но аз реших да си помисля, показа ми много снимки, общо взето много добре се отнесе и приятно се държеше, но....... така ме е яд че нямам думи. Някой нещо чувал ли е за снимките на съпругата му, защото сега съм в чуденка. Все си мисляче ако не е добра едва ли ще я предлага, няма да си смъква реномето, ама знам ли пък.
Миличка, моя мъж ми каза за един фоограф, който им бил правил снимките на бала. Бил много добър и освен това някакъв негов приятел му го препоръчал не знам по каква линия. Но важното е че е добър. Фотото било точно до баня Старинна(Чифте баня). Ъглово фото. Не се сеща за името на фотографа. Ако искаш отиди и го провери. Може а ви хареса
Тъкмо ще споделиш после впечатления от него
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #212 -:
февруари 05, 2008, 22:33:39 »
Мерси за инфото ще проверя... инъче още ме държи от одеве, така се бях наточила и много исках ама мал шанс какво да се прави, може и за добро да е... или поне се надявам да е така.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #213 -:
февруари 05, 2008, 22:58:18 »
момичета,
за един ден в пловдив успяхме да отметнем половината списък по организацията
капарирахме DJ, фотограф, видео-оператор; платихме църквата; уговорихме подаръците за гостите; купих си великата дървена книга от Космополис (не е толкова велика, колкото се надявах, но върши работа
)
сега обаче имам проблем. Трябва да изберем фирма, която да се справи с украсата в ресторанта. Проблема е, че искам на масите да сложа стативи, нещо подобно на това:
но доста по-голямо (мисля да сложа лист с размери около А4). Ако ми ги направят ще ми излязат около 15-20лв бройката (а ми трябват около 10), което не са малко пари, за нещо, което няма да ми върши работа след сватбата. Някой виждал ли е нещо подобно и можете ли да ми предложите агенция, където да проверя. Освен това искам и един статив с реален размер, нали се сещате, като на художниците - достатъчно висок, за да можеш да го ползваш прав... Нещо подобно на това:
Аничка
, ти пробва ли с ДИТ (знам, че техните снимки нямат нищо общо с Димитър Яков, но все пак....) А иначе, мога да ти предложа Любенов (
www.lyubenov.com
), но ще ти излезе доста по-скъпо. За сметка на това, обаче, снимките му са просто разкошни. Сватбата на Rou (от форума) е снимана от него. Така като гледам календара, вашата дата все още му е свободна. Ако искаш провери го като вариант.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #214 -:
февруари 06, 2008, 09:00:52 »
мерси много Alucinado , ти кой фотограф ангажира, а този Любенов колко по скъпо е. Аз почвам да се замислям за съпругата на Димитър Яков от неговото студио.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #215 -:
февруари 06, 2008, 09:12:20 »
а що се отнася до ДИТ, мисля че имат много добро видео заснемане, ама фотото на мен лично не ми допадна, защото снимаха на сватбата на една моя приятелка.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #216 -:
февруари 06, 2008, 09:49:03 »
ами ние ангажирахме Димитър Яков, но нашата сватба е петъчна и имахме късмет (за съботата след нашата сватба, всичко вече е пре-ангажирано). За Любенов, когато му исках оферта за Пловдив ми даде цена около 500лв. Не е чак толкова много (според мен), но пък в сравнение с цените в Пловдив, не е и малко.
Аз се бях спряла на Любенов, но избрахме Димитър Яков, защото:
1. стила им на снимане ми изглежда много сходен
2. Димитър Яков е от Пловдив (а аз не съм) и знае къде да ни заведе за фото-сесия (а аз - не).
3. Разликата в цената. (верно е, че има разлика и в албума, който получаваш накрая)
А ти разгледа снимки на г-жа Якова?
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #217 -:
февруари 06, 2008, 10:27:13 »
РАЗГЛАДАХ РАЗНИ СНИМКИ, НО ТОЙ КАЗА ЧЕ РАБОТЯТ ЗАЕДНО И ПО ПРИНЦИП СНИМКИТЕ ЗА СХОДНИ, И ОСВЕН ТОВА МИ КАЗА ТЯ КАТО ЖЕНА МНОГО АКЦЕНТИРА ВЪРХУ ЖЕНСКОТО, НЕЗНАМ МНОГО СЕ ЧУДЯ ДА ТИ КАЖА, НО ПОЧТИ СЪМ СЕ НАВИЛА, ЗАЩОТО ВСЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ АКО ТЯ НЕ БЕШЕ ДОБРА, ДОРИ НЕ ТОЛКОВА КОЛКОТО НЕГО, ТОЙ ЕДВА ЛИ ЩЕ ПРЕДЛАГА, ВСЕ ПАК НЕГОВАТА ФИРМА СИ ИМА ИМЕ ТУК В ПЛОВДИВ.
ИНЪЧЕ РАЗГЛЕДАХ МНОГО АЛБУМИ КОИТО МИ ПОКАЗА, БЕШЕ МНОГО ГОТИН И УЧТИВ. МНОГО ГО ХАРЕСАХ.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #218 -:
февруари 06, 2008, 10:27:51 »
А ЗА ВИДЕО КАКВО КАПАРИРАХТЕ КЪМ КОЙ СЕ ОБЪРНАХТЕ?
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #219 -:
февруари 06, 2008, 10:33:00 »
за видеото дори не сме се двоумили. Решихме ДИТ, от няколко места ни убедиха, че са най-доброто на пазара за момента. Отидохме на място, харесахме се
и ги капарирахме. Говорихме с Краси, много добре впечатление ми направи, още повече че основните виждания по филма са ни сходни. Аз никак не харесвам "розови" ефекти по филмите - например сърца, гълъбчета, и др. подобни приказни красоти, вкарани допълнително като анимация, а той каза, че в тяхната фирма никак не са привърженици на този тип украсяване
Освен това, хем ни разпитва за нашето виждане на филма, хем си има и свое виждане за нещата, т.е. ако искам нещо определено - ще го направи; ако нямам идея (а аз нямам) - той ще го измисли вместо мен . и така...
«
Последна редакция: февруари 06, 2008, 10:59:58 от Alucinado
»
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #220 -:
февруари 06, 2008, 10:44:53 »
Alucinado ти се появи
Как искарахте по рождените дни? Гледа ли за рокли или не остана време?
И да питам нещо друго, вие предварително ли се направихте срещи Димитър Яков и ДИТ или направо на място ходихте? Аз се прибирам тази седмица и искам да се видя с тях, но не знам как да процедирам
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #221 -:
февруари 06, 2008, 11:05:35 »
Супер, само информативно колко ще е цената на видеото.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #222 -:
февруари 06, 2008, 11:15:36 »
Ели
, по рождените дни прекарахме като експреса София-Бургас
набързо.
Освен това, Жоро трябваше да работи събота и неделя - та в Бургас си бях самичка, но той ме посрещна в Пловдив на автогарата
За рокли.... ходихме с мама, мерих 5 бройки - много зле
харесах единствено деколтето на едната рокля
Иначе, за срещите с DJ и фотограф - аз им се обадих предварително, но не сме си уговаряли точна среща. Така или иначе като наближихме офиса пак им се обадихме (ама и аз малко късничко пристигнах в Пловдив). За Миро и Димитър Яков, нямаха проблем до към 20:00 да се видим (в понеделник), ДИТ, обаче, работят докъм 17:30 - 18:00 и за по-късно могат да ни изчакат но ако имаме уговорка. Друго - ДИТ обикновено са на сватби в събота и неделя (и да не са - не са си в офиса). Възможно е и другите да са ангажирани, затова по-добре им се обади през седмицата за да знаеш дали и кога ще можеш да ги намериш.
аничка
, за видеото - ние избрахме вариант с две камери през целия ден - 500лв. С една камера - 300лв
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #223 -:
февруари 06, 2008, 11:20:39 »
Мерси мила за инфото. Явно и за него ще трябва да се ориентирам от по рано, аз мислих на 03,03 март ще сме на кръщене и мисля че точно Краси ще го снима и да говорим, ама то като се замисля може би няма да е много удобно, абе ще видя и за него ли трябва от толкова рано незнам, тези хора са полудели , половин година порано всичко , ужас.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #224 -:
февруари 06, 2008, 13:36:33 »
ani4ka, докато се рових напред-назад, открих албума на съпругата на Димитър Яков във Фото-Форум.
ТУК
Според мен няма да сбъркаш, ако я избереш.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...