Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 01:28:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 224890 пъти)

Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: януари 28, 2008, 22:46:59 »

vesi, аз съм на втори май - на мен наистина ми е време Wink но пък никога не е рано да тръгнеш по магазини за рокли в приятна компания
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: януари 29, 2008, 09:02:31 »

Спокойно момиче, имаш достатъчно време, моята сватба е юли и аз още не съм ходила, даже мисля като се позатопли, по принцип и на мен ми е мерак, ама в това време хич не ми се тръгва.
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: януари 29, 2008, 09:06:37 »

И аз си мисля че имам време, вчера се разбрах с две моя луди приятелки tease да ги взема и да ходим да обикаляме, като ги знам какви са може и да побъркаме продавачките  pleasantry.Тъкмо ще има кой да ме снима и да показвам снимки. yahoo
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: януари 29, 2008, 14:46:43 »

супер vesi1983 тъкмо ще показваш снимки след разходката. Абе сигурно наистина е много вълнуващо. Помня че сестра ми като щеше да се жени и разправяше че като се облякла първия път с булчинска рокля и се разплакала от вълнение, било много странно и приятно чувството. Ще видим при нас как ще ел
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: януари 29, 2008, 17:14:40 »

Момичета до къде я докарахте с фото и видое заснемането? Аз съм до никъде. Толкова работа ми се събра, че изобщо нищо не съм правила sad И за украсата никакво решение не можем да вземем, Даниел замина в командировка и изобщо подготовката съм я зарязала тотално.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: януари 29, 2008, 17:31:59 »

Здрасти и аз съм до никъде, мисля в петък да отида да запазя в гражданското, Женя каза за попа има време ще ми звънне пак, а инъче мисля другата седмица да отида до ателието на Димитър Яков, защото ми е наблизо и да проуча положението.
За украсата нямам никаква идея направо незнам, тя нали Женя каза че тя я поема и мисля че им анякаква определена, ако нищо не измисля до тогава ще се оставя на нейния вкус и избор.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: януари 29, 2008, 17:33:57 »

Здрасти и аз съм до никъде, мисля в петък да отида да запазя в гражданското, Женя каза за попа има време ще ми звънне пак, а инъче мисля другата седмица да отида до ателието на Димитър Яков, защото ми е наблизо и да проуча положението.
За украсата нямам никаква идея направо незнам, тя нали Женя каза че тя я поема и мисля че им анякаква определена, ако нищо не измисля до тогава ще се оставя на нейния вкус и избор.

Женя обади ли ти се да ти напомни за гражданското? На мен не ми се е обадила.  huhhuh.gif
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: януари 29, 2008, 21:06:44 »

Да обади ми се, ама то моята е две седмици преди твоята така че спокойно,на мен в събота ми звънна и каза от първи нататък да отивам, предполагам че според датата и звъннка, спокойно.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: януари 29, 2008, 21:11:38 »

Да обади ми се, ама то моята е две седмици преди твоята така че спокойно,на мен в събота ми звънна и каза от първи нататък да отивам, предполагам че според датата и звъннка, спокойно.

Ох, добре. Аз да си призная малко се притеснявам да не ни е забравила, защото ние запазихме ресторанта миналия август, т.е. преди доста време. Дано всичко да е наред  sad
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: януари 30, 2008, 07:39:53 »

Eдва ли ви е забравила, тя е много организирана и всичко и по график в тефтерчето, само с него се движи, все пак това и е работата.Сигурна съм че не ви е забравила, просто ти си в голяма еуфория в момента и ти се иска всичко да става веднага, но то с всички ни е така. girl_wink
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: февруари 01, 2008, 12:03:44 »

Вече съм записала час в гражданското danceg, всичко става за 5 мин. , само да няма хора, защото при нас се беше сформирала малка опашка, защото отидох преди работа, и явно не съм била единствената.
Ели на теб сигурно Жечка ще ти се обади ли тази събота и неделя или другата, така по моите изчисления smile
Активен
Velislava
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: февруари 01, 2008, 12:46:34 »

Здравейте!Аз съвсем ви забравих girl_impossible,но в това хубаво време не се задържаме вкъщи много с Ема smile
Сиска,много чаровна бременна си,къде си решила да раждаш,виждам,че бебето скоро ще ''дойде''?
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: февруари 01, 2008, 13:15:06 »

Вече съм записала час в гражданското danceg, всичко става за 5 мин. , само да няма хора, защото при нас се беше сформирала малка опашка, защото отидох преди работа, и явно не съм била единствената.
Ели на теб сигурно Жечка ще ти се обади ли тази събота и неделя или другата, така по моите изчисления smile

Bravo Много се радвам за вас, че си имате вече час. Ние си идваме другия уикенд. Ще пиша и в темата за среща на форумците в Пловдив. Дайте да се организираме да се видим всички групово   и да обсъдим кой къде защо как и т.н. по въпросите за сватбата yahoo
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: февруари 01, 2008, 15:31:38 »

Аз лично бих се радвала на една среща, въпреки че за сега почти нищо не съм направила покрай сватбата, за да дам някакви идеи, но наистина ще е готино.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: февруари 04, 2008, 22:52:43 »

Момичета заповядайте в темата за форумската среща в Пловдив: http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,2629.75.html

Хайде да се съберем повече и да си направим една готина срещичка tease
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: