Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 08:30:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 224954 пъти)

galka_d
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: януари 25, 2008, 11:05:38 »

и аз сам бъдеща булка от пловдив!И аз вчера бях в салона на принцес и реших те да ми ушият роклята по мой модел.Обясних им точно как си представям моята рокля мечта и ме увериха,че ще я направят точно така както я искам.Дано са добри и да се получи.Някои ползвал ли е услудите на принцес?
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: януари 25, 2008, 11:15:07 »

Здравей galka_d , радвам се че имаш ясна представа каква е роклята ти мечта, аз като отидох и като ме попитаха какво искам, незнаех какво да кажа, защото нямам конкретна идея, а почти съм сигурна че ще ти я ушият хубаво, като гледах каталозите, а и освен това, моята снаха така да се каже си ши там роклята, от там и обувките си взе , май и покани си поръча и беше останала много доволна, тя лично ми ги препоръча, но аз понеже нямам конкретна идея все още какво точно искам, мисля да пообиколя и да набележа нещо евентуално, пък после и аз може там да поръчам.
Твоята сватба кога е и къде?
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: януари 25, 2008, 11:16:08 »

Да и ние скоро бяхме в църквата и на нас нищо не ни казаха, но тази заповед е от тази седмица.
А може ли да ми кажете къде се намира този салон Принцес, цял живот живея в Пловдив, но чесно казано до сега не бях обръщала много внимание на булчинските салони, но сега ще трябва  Сватбаааа
Активен
galka_d
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: януари 25, 2008, 11:23:10 »

Сватбата ми е на 8 юни,в ресторанта на хотел санкт петербург.ще бъде изнесен брак,само в църква ще ходим,а подписа в ресторанта,край басейна.Салона на принцес се намира на бул. Христо Ботев 103
Активен
vesi1983
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: януари 25, 2008, 11:31:09 »

Благодаря за инфото, сетих се къде е салона.Добре че сватбата ти е в неделя, за да нямаш притеснения като моите.Успех в Подготовката. good
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: януари 25, 2008, 11:58:35 »

vesi1983 какво стана с църквата ходи ли? Не се притеснявай, сигурна съм че ще се намери някакво решение на въпроса  give_rose

galka_d  Welcome и на теб. Събираме се все повече и повече и ще става все по весело. Много се радвам   danceg yahoo И нашия ритуал ще е изнесен до басейна на Джия Бийч danceg Ще е много готино smile Аз прочетох в темата за роклите че си се спряла на модел и ще ти го шият. Успех и после да покажеш снимки smile
Активен
vesi1983
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: януари 25, 2008, 12:10:35 »

Ами сигурно днес няма да мога да отида, защото милото излезна още сутринта за работа и ще си дойде чак довечера, а на мен ми правиха операция миналата седмица и немога много-много да излизам трябва да се пазя.Но ако днес неуспея, още утре сутринта отиваме и все се надявам, че като не са го обявили офицялно по новините(а аз като съм си по цял ден в къщи, няма др.какво да правя освен да гледам)може и да не е вярно или поне да отменят заповедта. cray
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: януари 25, 2008, 12:35:47 »

Ами сигурно днес няма да мога да отида, защото милото излезна още сутринта за работа и ще си дойде чак довечера, а на мен ми правиха операция миналата седмица и немога много-много да излизам трябва да се пазя.Но ако днес неуспея, още утре сутринта отиваме и все се надявам, че като не са го обявили офицялно по новините(а аз като съм си по цял ден в къщи, няма др.какво да правя освен да гледам)може и да не е вярно или поне да отменят заповедта. cray

Душицо, не се разстройвай предварително. Още не са ти отказали от църквата, имай вяра и ще видиш че всичко ще стане както си го мечтаеш, че дори и по-хубаво  give_rose Надявам се че операцията ти не е била нещо много сериозно и скоро всичко да е ок  girl_wink
Активен
kiss вече Краева
Любопитен
*
Публикации: 24

щастлива съпруга

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: януари 25, 2008, 12:37:02 »

Здравейте момичета, за да ви помогна в избора на фотограф може да разгледате "моите снимки", фотографа ми беше Димитър Яков за когото се колебаете. Казвам ви не му мислете, аз го препоръчвам на всичките ми приятелки. Всеки, който разгледа албума ни остава очарован.
А.... и щях да забравя с негова снимка спечелихме наградата на организаторите на конкурса "Сватбени емоции 3" и сега имаме снимка в списание СВАТБА. Много е важно фотографа да е добър професионалист, но и човек, за да успее да те предразположи.
Желая ви успех и прекрасни спомени от този незабравим ден. good
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: януари 25, 2008, 13:03:09 »

Здравейте момичета, за да ви помогна в избора на фотограф може да разгледате "моите снимки", фотографа ми беше Димитър Яков за когото се колебаете. Казвам ви не му мислете, аз го препоръчвам на всичките ми приятелки. Всеки, който разгледа албума ни остава очарован.
А.... и щях да забравя с негова снимка спечелихме наградата на организаторите на конкурса "Сватбени емоции 3" и сега имаме снимка в списание СВАТБА. Много е важно фотографа да е добър професионалист, но и човек, за да успее да те предразположи.
Желая ви успех и прекрасни спомени от този незабравим ден. good

Вашите снимки са страхотни. Аз гласувах за тази с колата на конкурса където чакате на автостоп и я показах на 100 човека тази снимка, толкова ми харесва. Не знаех че си от Пловдив. Можеш да ми дадеш координати на вашия фотограф на лични? Благодаря ти предварително  give_rose
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: януари 25, 2008, 13:11:59 »

http://www.koralmedia.com/  това му е сайта, да ти кажа и аз клоня много към него, защото на една позната той снима и бях очарована, стига да не е зает тогава де. Абе колко по рано трябва според вас да се ангажират фотограф и видео?
« Последна редакция: януари 25, 2008, 13:30:41 от ani4ka1710 » Активен
vesi1983
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: януари 25, 2008, 13:18:32 »

Снимките са страхотни.От понеделник тръгвам да обикалям,само да съм по-добре и ще отида и до там да говоря, ако е свободен човека за тази дата.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: януари 25, 2008, 14:18:49 »

Чакайте сега да обобщим, че да не би да не съм разбрала правилно  blum

Фото услуги: Корал Медия
                   Димитър Яков

Видео услуги: Студио ДИТ
                    Красимир Петров(на неговото име попаднах докато ровех из нета)

Правилно съм разбрала,нали?
Активен
kiss вече Краева
Любопитен
*
Публикации: 24

щастлива съпруга

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: януари 26, 2008, 14:34:11 »

Много се радвам, че и вие сте харесали снимките. В сайта има негови координати-на мен ми го препоръча организаторката на сватбата ни Ваня Гергова-видях че и за нея беше писано в тази темичка-от нея също съм много доволна-има доста нестандартни идеи.
Ние фотографа го капарирахме половин година по рано-капарото беше 30% от сумата, а в сайта цените са актуални.
Вместо подаръчета раздадохме снимки на гостите с имената и датата на сватбата.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: януари 26, 2008, 21:56:30 »

ani4ka1710  украсата е невероятна искам точно нея...приказна е би ли ми изпратила на лично съобщение малко повече информация от къде е взета и евентуално някакъв телефон благодаря ти
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: