Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 14:23:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 224996 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 22, 2008, 23:05:15 »

По принцип тези от фирма ДИТ са правили видеото на две мои приятелки, мисля че много добре работят. Но на едната ми приятелка фотографа също беше от тях и нещо много не ми допадна какви снимки им е направил. чувала съм че Димитър Яков прави много красиви, даже на сестра ми една приятелка го бяха наели, наистина бяха красиви снимките, ама незнам вие си преценете, а що се отнася до времето misskapriss мисля че имаш достатъчно не се притеснявай. Аз да ви кажа още не съм почнала изобщо, мисля малко като се позатопли, може и да е късно според вас, но то времето ще си покаже. Особено пък за рокля и костюм абсурд от сега да тръгна, сега събирам идеи от форумите и разни сайтове, но на пролет живот и здраве мисля вече по сериозно да почна да обикалям. Чувала съм че тук в Пловдив в салон ПРинцеса шият много красиви работи. А ако сватбата е един ден преди на misskapriss,Alucinadо не е ли много рано за поканите или нещо се бъркам за датата.

Alucinadо е на 2 май, на рождения ден на милото, а аз на 9 август. Аза бях писала за едно друго момиче-Мариана, която е 1 ден преди мен smile

Аз между другото съм се разбрала с Женя Желязкова да се видим следващия път като си идвам, което ще е началото на февруари и после ще дам прясна информация как е станал ресторанта след ремонта и за украсата и другите неща  good
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 22, 2008, 23:10:24 »

Alucinado сега прочетох много хубави отзиви за Красимир Петров, който работи или поне е работел в студио "ДИТ". Ти с него ли си се свързала и от него ли чакаш оферта?
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: януари 23, 2008, 00:30:13 »

още с никого конкретно не съм говорила от ДИТ. Звънях по телефона, обясних как стоят нещата, но девойката от другата страна каза, че по телефона нищо не може да ми каже - трябвало да отида на място в офиса им (честно казано малко се издразних, но... щом трябва - трябва)

за видеото на ДИТ и аз съм чувала много хубави отзиви, най-вече това, че снимат сватбата с две камери (поне в началото) и това си влиза стандартно в пакета с услуги, не те таксуват допълнително за втората камера. Колкото до снимките.... това, което видях наистина не е кой знае какво (особено сравнено с Любенов), но като се видим с тях на място - ще го измислим.
Препоръчаха ми и студио "Корал Медия", но за тях още нищо не съм проучила

иначе, по рожденни дни сме другата седмица (ако ми дадат отпуск, де). Така, че тази седмица може да разгледаме малко рокли. Ако ти се разхожда - свирни (ние сме на Руски Паметник и Жоро ще ми остави колата Wink )
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 23, 2008, 09:13:34 »

Alucinado и аз съм една шматка, изобщо не погледнах календара и те пратих на гости с 1 седмица по-рано  pardon

За тази събота съм на линия да направим един тур по магазините. Ще ти пиша на лични да се разберем  good
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: януари 23, 2008, 11:48:05 »

Този сватбен център предполагам е в София?
А този Краси от ДИТ точно снима сватбите на двете ми приятелки, тя тази Женя го препоръчва по принцип мисля. Хубави станаха дисковете.
А Alucinado ти в кой ресторант ще се жениш, предполагам тук в Пловдив щом си в тази тема. Пожелавам ви тази седмица ако ходите по магазините да набележите нещо и да останете доволни от разходката.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: януари 23, 2008, 11:58:43 »

Ние сме запазили Лайпциг (понеже ще имаме и доста гости в хотела)
Благодаря за пожеланията Wink
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: януари 23, 2008, 13:59:18 »

Ако е удобно можеш ли да ми кажеш как стоят нещата в Лайпциг, с куверта, алкохола, украсата, защото моята колежка и тя ще се жени лятото а още не са харесали ресторант и се интересува от такива неща.
А и инъче супер, аз харесвам хотелските ресторанти, любимия ми е Санкт Петербург, ама там щеше да ни легне много дебело, а и той е много голям и все си мисля че ако сватбата е по малка до 100 -110 човака някакси ще се загуби в това хале там.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: януари 23, 2008, 14:12:39 »

ами, в общи линии всички условия и такси са им посочени на сайта www.leipzig.bg, което според мен е много удобно smile няма нищо друго като такси, освен това, което е посочено там.
Майката на Жоро (тя понеже е по-оправна) веднага си намери познати в кухнята и в хотела smile а освен това празнуваха там и Коледно парти от работа. Каза, че храната е била хубава, топла, навреме сервирана. Гланата готвачка я е убедила, че на сватби НЕ правят порциите по-малки или по-различни по какъвто и да е начин от нормалните порции.
Алкохол може да се внася - има такса за "охлаждане" или нещо подобно, която е като цяло за всичко внесено, не само за алкохола. Може да се внесат още ядки, мезета, безалкохолни и др.
За украсата - те не поемат нищо. Но и нямат претенции за това кой и как ще ти украсява (така казаха, ние не сме започнали все още да обсждаме сериозни варианти). Има примерна подредба на масите пак на сайта. Каза, че може да се направи някакво друго подреждане ако много много държим, но това е като цяло оптималния вариант за залата.
Управителя е един привидно тих, дори малко апатичен, но на мен ми направи много добро впечатление (не мога да обясня защо). На нито едно запитване или искане от моя страна не отговори отрицателно. Дори когато го попитах дали може масите да не са заредени със салати при посрещането на гостите, само каза, че "досега не сме правили нещо подобно, но може да се помисли" обясни ни евентуалните минуси и това беше.
Ако има друго - питай...
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: януари 23, 2008, 14:38:02 »

забравих да спомена и още нещо, което може да е важно. По принцип имат практика да правят по две сватби на ден.
т.е. от дневна сватба, хората ще трябва да си тръгнат в определеното време и не по-късно, а от вечерната сватба може да се наложи да подредят и украсят ресторанта за час, час и половина. Увериха ни, че принципно не е проблем (освен ако не става в-с за прекалено пищна и сложна за изпълнение декорация) и досега не са имали проблеми с агенти и декоратори. Т.е. докато сервитьорите почистват и преподреждат залата, декораторите нареждат украсата.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: януари 23, 2008, 14:48:18 »

ясно, ами то предполагам че на много места е така, аз се сещам че съм била така на дневна сватба и са ни казвали че трябва да си тръгваш, това е малко неприятно, а ако вашата е вечерна, както предполагам се надявам да се справите с окрасяването и там другите работи, но щом им е практика предполагам няма да е проблем.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: януари 23, 2008, 14:48:56 »

В галерията си имаш много готина количка с момченце и момиченце, това да не е подаръка за гостите, много сладко ми се стори.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: януари 23, 2008, 14:58:09 »

ние сме вечерна. Аз по приницп в началото бях много против да изберем ресторант, който прави по две сватби, но когато бяхме на оглед в Лайпциг, вече не ми правеше особено впечатление. Така или иначе, няма как с декорирането да се занимавам аз или някой от близките ми - ще трябва да се наеме човек, а един професионалист може да се оправи и за малко време smile
още повече, че самия ресторант е декориран така, че няма нужда от кой знае какво украсяване.

колкото до количката. Това исках да е връхчето на тортата.... но струва $75. Не ми се дават толкова пари за една фигурка blush
Активен
sheli
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: януари 23, 2008, 22:07:14 »

Здравейте!И аз ще съм булка в Пловдив.От София съм,но милото е от Пловдив и сватбата ще бъде там.Датата е 24.05.2008г.Вече се записахме в гражданското и църквата.Ресторанта също капарирахме-Малък Бунарджик.Та мисля,че по-голямата част я отметнахме.
А тъй като не съм от Пловдив,градът ми е много непознат и ще имам нужда от съвети като DJ,фото,видео.ГРИМЬОР/КА.Имам голяма татуировка на гърба,която искам да скрия.Знам,че става с лепило и брокат,но няма кой да ми я нарисува.Мисля,че ще бъде ефектно.
За рокля мисля,че е рано.Имам няколко идеи в главата си,но ще видим как ще стои.
Ако мота с нещо да съв в помощ-питайте!
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: януари 23, 2008, 22:24:10 »

sheli  Welcome Твоята сватба ще е малко след тази на Alucinado,после е ani4ka1710  и аз накрая. Аз май съм най-облагодетелствана, защото ще имам много инфо от вас и база за сравнение  tease

Относно въпросите ти единственото, което мога да препоръчам за грим и прическа е Гаро Папазян. Аз ходя при него от години, прическата и грима ми за бала той ми ги прави и съм много доволна. Отделно мисля че сестра му също е гримьор и има разни награди и т.н.

По въпроса с декорацията аз случайно попаднах на тази фирма- www.vanya-style.com  Не знам дали услугите и са качествени, само видях че са открили офис под апартамента на милото в Пловдив, но така и не влязох да видя за какво става въпрос.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: януари 24, 2008, 09:09:54 »

sheli добре дошла при нас. Аз съм била на сватба в Малкия Бунарджик, даже мога да ти пратя снимки ако искаш да видиш украсата там. За грим аз мисля да ходя при една Мария която е в стария град точно срещу църквата Св. Богородица, всички булки които познавам и са гримирани при нея са просто страхотни, за прическа аз все още незнам, на последък често сменям фризьора и това не ми харесва, така че и аз приемам идеи. misskapriss малко тъп въпрос, ама колко пари ти взима Гаро / и за този Гаро от Биг брадъра ли говорим /.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: