Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 00:02:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 225184 пъти)
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #90 -:
януари 22, 2008, 12:00:52 »
misskapriss здравей отново, ами да ти кажа, ние миналата седмица резервирах ме ресторанта и общо взето само някой неща съм разбрала, още не съм разпитвала подробно. По приниц на моя приятел сестра му се жени там през лятото на 2006г. и на мен много ми хареса сватбата и това че всичко е на едно място, а и по принцип си падам по такъв вид заведения / комплексчета с басейни /. Те бяха останали много доволни от Женя и казаха че много коректно са се отнесли във всяко едно отношение. Надявам се и към днешна дата това да не се е променило. Те вече имат детенце и сега на 03,03 ще му правят кръщене там та ще видя пак как е обстановката на празник. Но инъче аз и каза че малко се притеснявам че на същото място ще правим сватбата като тяхната и тя ме успокои че всеки сезон сменя много неща и ще има много нови работи. Конкретно за украсата не съм говорила само ми каза че тя си е от заведението и не се плаща допълнително. Може би ако искаш нещо много по специално в такъв случай ще се доплати нещо.На теб какво ти обясни за украсата след дългия разговор
. Тя и на мен ми вика няма да се притесняваш можеш да ми звъниш и да ме питаш какво си поискаш. Каза че в началото на февруари ще ми звънне да отида в дома да запазя дата / 26,07,2008 сме ние /.
А инъче за ресторанта и за нея съм чела и чула много различни мнения. Много се надявам ние двете да сме с положително такова.
Инъче за куверта ми каза 25,00лв, но незнам дали ще има промяна до тогава, каза ми че една седмица преди деня ще изберем какво точно ще включва. Каза за алкохола и ядките че са без такси и може да си вкараме колкото искаме. Забравих да питам за мезетата, но другия път. То все пак има доста време. Ще се радвам да обменяме опит.
Ти от къде си по принцип, стори ми се че някъде бях чела че живеете в София но може и да се бъркам.
Как се спряхте на този ресторант, трябва много да си го харесала щом още от миналата година сте го запазили.
Поздрави и се надявам да се сприятелим.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #91 -:
януари 22, 2008, 12:12:34 »
ani4ka1710
аз съм от Пловдив, но живея в София. Тук съм завършила и тук работя, но от време на време си идвам до Пловдив. И за това организацията ще ми е малко по-сложна от разстояние
Иначе и на мен Женя ми каза същите неща. Ние говорихме за цветовете на сватбата и тя се съгласи с моя избор, който естествено е повлиян от интериора на ресторанта.
Аз искам да облечем столовете с калъфи, за да изглежда по-празнично. Иначе това което не ми харесва в ресторанта са покривките. Не знам дали може да се сменят. Трябва да говоря с нея за тези неща. Другия път като си дойда се надявам и това да стане
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #92 -:
януари 22, 2008, 13:20:34 »
А за калъфите каза ли ти нещо за доплащане, как стои въпрос, сигурно на брой са. Наистина е хубава идеята. Надявам се да не подразваш ако черпя някой идеи и от теб, все пак няма едни и същи хора да идват на нашите сватби, но ако имаш против ще се съобразя
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #93 -:
януари 22, 2008, 14:01:51 »
Цитат на: ani4ka1710 в януари 22, 2008, 13:20:34
А за калъфите каза ли ти нещо за доплащане, как стои въпрос, сигурно на брой са. Наистина е хубава идеята. Надявам се да не подразваш ако черпя някой идеи и от теб, все пак няма едни и същи хора да идват на нашите сватби, но ако имаш против ще се съобразя
Ти пък, глупости,как да се дразня. Даже с удоволствие давам идеи. Ако ти се сетиш нещо интересно кажи, аз също ще споделям идеи и така, ще си направим готини сватби. Има едно момиче Мариана, която също е от Пловдив и ще се жени един ден преди мен и с нея си говорихме да си обменяме идеи, но тя нещо никаква я няма напоследък. И при Alucinado подготовката тече вече като гледам по другите теми, дано и тя да се включи тук
Както и всички отанали разбира се
А за обличането на столовете с калъфи ще говоря с Женя, да видим тя какво ще предложи, но може би ще се наложи да се вземат от агенция. Аз гледах обаче по другите теми че един калъф е 2лв, т.е. 100 стола ще са ми 200лв и не съм сигурна дали е разумна инвестиция или е по-добре просто някаква украса на столовете да се сложи.
А ти можеш ли да звъннеш на Женя да я питаш дали тя предлага калъфи и на какви цени са, че аз звънях скоро и ми е неудобно
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #94 -:
януари 22, 2008, 14:18:41 »
за ресторанта не мога да се включа
но за гражданското да ти кажа - НЕ, не можете да се запишете през почивните дни. Трябва да е през седмицата. Таксата за записване е 6лв (доколкото разбрах), искат ви копия от личните карти. Останалата сума, в зависимост от това какъв ритуал сте си избрали, се заплаща малко преди датата, когато се носят и останалите документи - декларация за доброволно сключване на гр. брак (или нещо подобно), медицински свитеделства и т.н. Записването става в централния ритуален дом (надявам се да не те лъжа, но така разбрах - ние имаме позната която работи там и реално не съм ходила лично до дома). В общи линии е това.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #95 -:
януари 22, 2008, 14:23:43 »
Цитат на: Alucinado в януари 22, 2008, 14:18:41
за ресторанта не мога да се включа
но за гражданското да ти кажа - НЕ, не можете да се запишете през почивните дни. Трябва да е през седмицата. Таксата за записване е 6лв (доколкото разбрах), искат ви копия от личните карти. Останалата сума, в зависимост от това какъв ритуал сте си избрали, се заплаща малко преди датата, когато се носят и останалите документи - декларация за доброволно сключване на гр. брак (или нещо подобно), медицински свитеделства и т.н. Записването става в централния ритуален дом (надявам се да не те лъжа, но така разбрах - ние имаме позната която работи там и реално не съм ходила лично до дома). В общи линии е това.
Мерси много за информацията. А при вас как върви подготовката? До къде стигнахте? Видях проекта за поканите в другата тема. Много ми харесаха, аз и там писах
А за останалите неща мислили ли сте вече?
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #96 -:
януари 22, 2008, 14:45:10 »
Мисля да я питам като се чуем в началото на следващия месец да ми напомни да ходя в гражданското, до тогава може и повече неща да насъбера запитане тъкмо.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #97 -:
януари 22, 2008, 14:47:05 »
Инъче преди две година като бяхме на сватба в Джия, украста беше в бананово като че ли , поне завесите ми се сториха такива, но стоеше красиво, ще ти пратя снимки да видиш но те са ми в къщи, сега незнам дали все още е така, просто на 14,01 като ходихме да резервираме, ресторанта беше в ремонт и нямаше никакви завеси, и покривки нямаше, абе нищо просто едно такова празно, даже малко гадно, но то е нормално просто изглеждаше много голо.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #98 -:
януари 22, 2008, 14:58:28 »
ами с подготовката сме..... наникъде
Опитвам се да приключа с поканите и всички други печатни материали, за да можем да поискаме оферта за печат от няколко студиа и да ги даваме да се изготвят.
Не съм ходила за рокли (да не говорим за други неща, като обувки, бижута и т.н.) - дори нямам идея каква да бъде.
Имам цялостна идея за украсата в ресторанта, но не съм си избрала кой ще ми го направи (дори нямам идея към кого да се обърна), защото съм много претенциозна към свещниците и табелите.
Ходихме за костюм на пробна обиколка, но навсякъде са зимни модели, които са по-ежедневни, всички магазини ни пренасочват към март-април, когато излиза пролетната и абитуриентска колекция.
Трябва да се видя с DJ и фото/видео. Нещо ми е притеснено, защото от това си нямам никаква идея. Спрели сме се на DJ Mиро (никога не съм го виждала на живо, но съм си навила, че е професионалист и няма да ми се налага да се притеснявам и да се бъркам в неща които не разбирам) и на студио ДИТ. Иначе си харесах и Любен Любенов (фотограф), но искам да видя първо каква оферта ще ми дадат от ДИТ, защото (освен ако не ме разочароват на живо), сме решили видео-оператора да бъде от тях. Така че, ако офертата за фотограф е значително по-добра от тази на Любенов, колкото и да ми харесва, фактът че ДИТ са пловдивско студио, а Любенов е от София ще натежи много.
в общи линии това са основните неща
с нищо не съм готова.
Сега имам план, ако ми дадат отпуска другата седмица в четвъртък и петък. Ще отидем до Пловдив (на Жоро майка му има рожден ден на 31.01), ще се видим с Миро и ДИТ, ще капарираме църквата (нищо, че според тях е рано), ще отида до склада на Космополис (много ми е мерак), после ще отидем до Бургас (татко е юбиляр на 02.02) и ще обиколя магазините за булченски рокли с мама. и се надявам до средата на февруари вече да съм напреднала значително.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #99 -:
януари 22, 2008, 14:58:48 »
Цитат на: ani4ka1710 в януари 22, 2008, 14:47:05
Инъче преди две година като бяхме на сватба в Джия, украста беше в бананово като че ли , поне завесите ми се сториха такива, но стоеше красиво, ще ти пратя снимки да видиш но те са ми в къщи, сега незнам дали все още е така, просто на 14,01 като ходихме да резервираме, ресторанта беше в ремонт и нямаше никакви завеси, и покривки нямаше, абе нищо просто едно такова празно, даже малко гадно, но то е нормално просто изглеждаше много голо.
Ами аз съм виждала ресторанта лятото, много хубав си беше. Хубаво е че му правят ремонт, тъкмо ще е новичко за нашите сватби
Иначе ако влезеш в сайта на Джия Бийч има много снимки. Ето го, ако го нямаш:
www.djiabeach.hit.bg
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #100 -:
януари 22, 2008, 15:08:55 »
Alucinado, ти поне имаш идея за доста неща вече. Аз и толкова нямам
За рокля мислех да ходя докато бях в отпуска около Коледа, но така и не отидох. В София време не ми остава, още по-малко сега като започнах новата работа.
А за DJ нямам избор, защото ние можем да ползваме само този който ни определи Женя Желязкова, с други не работела....
За фото и видео услуги милото каза че той щял да се заеме, но си е дал срок края на февруари, а на мен тогава ми се струва късно вече. Ако искаме качествени неща си мисля че трябва да побързаме.
И така при нас...
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #101 -:
януари 22, 2008, 15:15:46 »
абе, на вас кога ви беше датата (хич не помня такива неща)
а иначе, за DJ-я, освен ако нямате конкретни предпочитания, така е по-добре, защото ти е един проблем за решаване по-малко.
Иначе си права за качествените неща (на мен затова ми е толкова притеснено за DJ-я и фото-видео услугите).
За рокля се каня и аз от два месеца да пообиколя поне малко из София, ама пусто време няма, а в събота все няма кой да "помъкна" с мен. Георги категорично не иска да ме вижда в булченски рокли преди сватбата
намислила съм си да се разходя до сватбения център в събота, ама хич хич не ми се ходи сама
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #102 -:
януари 22, 2008, 15:16:31 »
По принцип тези от фирма ДИТ са правили видеото на две мои приятелки, мисля че много добре работят. Но на едната ми приятелка фотографа също беше от тях и нещо много не ми допадна какви снимки им е направил. чувала съм че Димитър Яков прави много красиви, даже на сестра ми една приятелка го бяха наели, наистина бяха красиви снимките, ама незнам вие си преценете, а що се отнася до времето misskapriss мисля че имаш достатъчно не се притеснявай. Аз да ви кажа още не съм почнала изобщо, мисля малко като се позатопли, може и да е късно според вас, но то времето ще си покаже. Особено пък за рокля и костюм абсурд от сега да тръгна, сега събирам идеи от форумите и разни сайтове, но на пролет живот и здраве мисля вече по сериозно да почна да обикалям. Чувала съм че тук в Пловдив в салон ПРинцеса шият много красиви работи. А ако сватбата е един ден преди на misskapriss,Alucinadо не е ли много рано за поканите или нещо се бъркам за датата.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #103 -:
януари 22, 2008, 17:59:21 »
А забравих да кажа че за DJ Миро чух много положителни отзиви от приятеля на моята шаферка. Той танцува в някакъв ансамбъл и има поглед върху тези неща. Дано само не бъркам името на DJ-я, но мисля че за него ставаше въпрос.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #104 -:
януари 22, 2008, 23:01:08 »
Цитат на: Alucinado в януари 22, 2008, 15:15:46
абе, на вас кога ви беше датата (хич не помня такива неща)
За рокля се каня и аз от два месеца да пообиколя поне малко из София, ама пусто време няма, а в събота все няма кой да "помъкна" с мен. Георги категорично не иска да ме вижда в булченски рокли преди сватбата
намислила съм си да се разходя до сватбения център в събота, ама хич хич не ми се ходи сама
Нашата сватба е на 9 август.
А за събота ако искаш може двете да се разходим до Сватбения Център, ако не друго поне да позяпаме роклите
А ти тази събота не си ли извън София по рожденни дни? Айде някоя от следващите седмици може да се разходим. А ти ако мериш нещо в Бургас, после нали ще ни пуснеш снимчици
Моя мъж е от Бургас, така че може и ние да отидем нататък някой уикенд, хем да видим баба му, хем да хвърлим едно око на тамошните магазини
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...