Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 00:08:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 225187 пъти)
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #75 -:
декември 30, 2007, 22:16:32 »
Pepyna, ние минахме само през Империал, Пълдин, Бунарджика и Лайпциг, така че ти си доста по-напред с информацията за ресторантите
а и се спряхме на Лайпциг вече. За цените си права, а и се очаква да се вдигнат догодина (поне на повечето места). Но наистина, както ти предлага Наси, в някой по-непретенциозен ресторант (който не прави сватби всяка седмица), куверта и останалите условия могат да дойдат доста по-добре.
Активен
Pepyna
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #76 -:
януари 03, 2008, 11:24:38 »
Здравейте и за много години! Пожелавам на всички булки и на себе си дълъг и щастлив семеен живот!!!!!!!!!!! Ходих и във Финес, ама нещо не ми хареса
Сигурно съм много претенциозна, но толкова ми се иска всичко да е перфектно
Някой ходил ли е на сватба в Руския клуб? Там залата ми хареса, а и условията са добри - позволяват да си вкараш и алкохола, и безалкохолното, и ядките. Моля за отговор, защото времето си лети, а аз съм до никъде
, а започнах да събирам информация ат август
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #77 -:
януари 03, 2008, 15:10:53 »
Pepyna нашия годеж беше в ресторант Руски Клуб, много сме доволни. Ние бяхме само 10 човека не е като да направиш цяла сватба. Но ми изглеждат коректни хората и обслужването беше много добро. Иначе съм била там на сватба преди няколко години и беше много хубаво, също така съм посрещала там нова година, една година бяхме там и на 8-ми декември. Винаги сме изкарвали добре, храната ми харесва, обслужването е на ниво. Но все пак ти си преценяваш
Успех
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #78 -:
януари 03, 2008, 15:58:19 »
бъдещата ми свекърва празнуваха Нова Година в Руския Клуб (фирмено парти) - останала е много доволна (а тя в момента всички ресторанти ги оглежда като за сватба, макар че вече сме избрали)
Активен
Pepyna
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #79 -:
януари 04, 2008, 09:21:37 »
Момичета, много ви благодаря
! Наистина се надявах на такива отговори, защото заведението отговаря на възможностите ни, а и ни харесаха условията и обстановката! Днес мисля да отида да занеса капарото, за да мога да уговарям и църквата според часа, в който ще ни кажат в заведението! Дано някой не ни е изпреварил!
Продължавам с подготовката - нямам си обувки :'(Някой знае ли магазин за официални обувки. Роклята ми не е бяла и не е точно булчинска, затова ми трябва нещо в екрю, но тези, които предлагат в Асеновград са общо взето 2-3 модела и все прекалено семпли.
Активен
Katy
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #80 -:
януари 04, 2008, 16:47:41 »
Здравейте
реших и аз да се включа към "списъка" с булки от Пловдив.Нашата сватба ще е на 07 Юни 2008 в ресторант Амбасадор (Тримонциум). Искаме гражданския ритуал да е в стария град и се надяваме до тогава ремонта да е приключил. Ако нещата се провалят, ще подпишем през седмицата, а агенцията кото сме наели, ще извърши формално бракосъчетание ("класически ритуал:, който от видеото и снимките които видях е прекрасен) в ресторанта за гостите. В момента се опитвам да избера сватбената рокля и се спирам на модели на Eddy K i Pronovias но разбрах че са доста скъпички.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #81 -:
януари 09, 2008, 12:24:42 »
Здравейте, казвам се Ани и и аз също съм бъдеща булка в Пловдив, нещо се стреснах всички колко от рано сте се насочили, ние по принцип мислим юли и август 2008г. да бъде събитието, но тепърва ще избираме ресторант.
Имам питане на Санкт Петербург, някой знае ли дали има климатична инсталация, че съм чувала че лятото става много задушно там, но пък инъче е много хубаво.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #82 -:
януари 12, 2008, 23:09:34 »
миличка и успех с подготовката. Аз не мога да помогна с инфо за този ресторант за съжаление. Може би някое от другите момичета би могла да помогне
Нашата сватба ще е на 9 август и ние вече резервирахме ресторанта. Препоръчвам ти да побързаш, за да имаш избор
Активен
angie
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #83 -:
януари 14, 2008, 13:21:33 »
Здравейте момичета! И аз съм бъдеща булка от пловдив. Все още си търсим ресторант, някой знае ли как е климатичната инсталация в Руски клуб, защото като условия е добре, но все пак за лятна сватба незнам как ще е. Ако някой има информация ще съм благодарна да ми отговори.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #84 -:
януари 15, 2008, 13:54:58 »
Здравейте, отново, ами всъщност се отказахме от Ленниград, защото там май е за доста по големи сватби, нашата ще е около 100-120 човека, и резервирахме Джия Бийч за 26,07,2008г., точно тази дата искахме и тя беше свободна, много се зарадвах. Управителката в първия момент като и казахме вика, то тук много рядко да е свободно на дата на която ти се иска, но после вика еееее това ще е вашата дата, свободна е.... :)Много се зарадвах, вече съм по спокойна, тепърва ще започваме приготовленията но вече като се знае къде и кога е по добре.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #85 -:
януари 15, 2008, 13:55:58 »
misskapriss разбрах че и вие ще сте там, супер, ще можем да обменияме идеи ако нямаш против, и без това и двете сватби за близо датите.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #86 -:
януари 15, 2008, 15:11:23 »
ani4ka1710 много се радвам че и вие сте избрали този ресторант. Ще е супер да обсъждаме подготовката заедно. Ще ти пиша на лични като мога, че сега съм на работа
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #87 -:
януари 22, 2008, 11:39:38 »
Момичета, направо се излагаме, никаква активност от нас. Вижте булките Стара Загора например колко са активни
Такааа...Аз имам въпрос. Тъй като живея в София и рядко си идвам кажете ми дали гражданското работи в събота и къде се намира
Някой направил ли е оглед на фирмите за украса, DJ- ите, фото и видео услугите?
Знам че има отделни тема за всичките ми въпроси, но тъй като са конкретно за Пловдив мисля че можем да си помогнем по адекватно една на друга в тази темичка.
Иначе аз да си кажа че организацията съм стигнала до под кривата круша. Не знам вие до къде сте, но аз трябва да се стягам че не остана време
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #88 -:
януари 22, 2008, 11:42:14 »
Цитат на: ani4ka1710 в януари 15, 2008, 15:44:30
Ок, то и аз съм на работа
Аничка на теб от ресторанта какво ти казаха за цената на куверта? И какво е включено в него? А за украсата? Иска ми се да сравня информацията
И като цяло как ти се видя Жечка Желязкова? Аз много различни неща четох за нея, но на мен ми допадна. Даже онзи ден и звънях и тя беше много мила, говорихме си сума ти време по телефона за украсата и разни такива неща
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #89 -:
януари 22, 2008, 11:45:43 »
Цитат на: Pepyna в януари 04, 2008, 09:21:37
Момичета, много ви благодаря
! Наистина се надявах на такива отговори, защото заведението отговаря на възможностите ни, а и ни харесаха условията и обстановката! Днес мисля да отида да занеса капарото, за да мога да уговарям и църквата според часа, в който ще ни кажат в заведението! Дано някой не ни е изпреварил!
Продължавам с подготовката - нямам си обувки :'(Някой знае ли магазин за официални обувки. Роклята ми не е бяла и не е точно булчинска, затова ми трябва нещо в екрю, но тези, които предлагат в Асеновград са общо взето 2-3 модела и все прекалено семпли.
Какво стана с теб? Капарира ли ресторанта?
Момичета официално ви предупреждавам, че ако не се включите активно в темата, ще направя "грандиозен тръш" и ще видите вие тогава
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...