Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 23:24:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 225147 пъти)
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #345 -:
март 06, 2008, 11:13:43 »
Веси аз бях скоро в империал да видя цените казаха ми минимум 35 лева куверт и ако искаме голямата зала трябва да сме над 100 човека, щом са ти казали едно не вярвам да си променят условията предполагам че са ви дали примерни менюта с цени така че ако това е така теи менюта важат като оферта и са обвързващи,не вярвам да ви излъжат
обаче един съвет за тортата казаха ми че в империал сервитьорите си взимат поне диния етаж от тортата за тях и на гостите режат мизерни парчета,едни мой приател бяйа 90 4ожека тортата беше а 120 и накрая им дадаха пар4ета по малки от един пръст и на другия ден като отишъл да си вземе аклохола видял най големия етаж от тортата да стои цял в кухнята
така че имай го предвид
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #346 -:
март 06, 2008, 11:25:53 »
Здравейте момичета бях на 03,03 март на кръщене в нашия ресторант, беше хубаво и останах доволна, дано всичко и за нас да е ок, само да кажа една новина - 3лв калъф за стол
, скъпо много ми се видя че ще е , ама почти съм се навила, но то има много време, мисля като видя как вървят разходите да си направя сметаката. Ама защо толкова са вдигнали цените незнам, една позната ще се жени в Тримонциум и на нея са и казали 1,50лв за стол
, а на мен защоооо толкова скъпо незнам.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #347 -:
март 06, 2008, 12:06:56 »
ani4ka, много зависи за кой ресторанта става в-с (за модела на столовете) и най-вече кой ти дава калъфите....
Някой ги дават на 3, някой може да ги дават и на 5лв, ако има кой да ги плати...
а знам и за ресторанти, които си имат калъфи за столовете и ги дават безплатно (всички разходи по поддръжката им, са включени в таксите и кувертите, които се плащат така или иначе).
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #348 -:
март 06, 2008, 13:15:03 »
Да знам че е така за калъфите че навсякъде за различни цени, просто се изненадох защото тук една съфорумка която се жени миналата година там беш есподелила нещо от сорта на 1лв и аз викам и двойно е да е 2 лв. бива, а то... карай, права си за това че стига да има кой да ги дава, за съжалине почти съм се навила, но като си направя една сметка само 300- 350 ще отидат само за тези калъфи , та ще видим дали ще ги дам. Инъче май в ленинград си върви куверта с калъфите по принцип но то там по принцип е малко по висок куверта.
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #349 -:
март 06, 2008, 13:46:59 »
roumyana
мерси много за инфото, управителката която ще отговаря за нашата сватба е позната на моята счетоводителка и й се обади, за да й каже че сме нейни хора, така че се надявам, че с малко връзки всичко ще е ОК.
А относно калъфите, има ресторанти който си имат, наприметкато бяхме в ресторант Прима, ми казаха, че ако искам украса от тях е 200лв.което вкл.калъфи, краса за масата, балони и арка-цената мисля че е страхотна, щеше да бъде добре, ако всеки ресторант си има поне калъфи и ги предлага на добра цена.
Успех с търсенето.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #350 -:
март 06, 2008, 14:14:44 »
ето затова предпочитам Резиденцията, в цената са си включени и калъфите за столовете..
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #351 -:
март 06, 2008, 16:28:02 »
Веси вие коя зала в Империал сте резервирали
Активен
viki2007
Любопитен
«
Отговор #352 -:
март 06, 2008, 18:44:12 »
при подготовката на нашата сватба в Империал/малката зала/си контактувах с Радина-един от управителите и всичко беше наред
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #353 -:
март 06, 2008, 21:25:35 »
Здравейте момичета, аз отдавна не съм писала, но нещо не ми стига времето за всичко.
Работата ми идва в повече и нещо не мога да си организирам времето правилно. Както и да е! Гледам че много нови попълнея си имаме.
на всички. Тия дни ще гледам да подновя списъка ни и да добавя липсващите пловдивски булки. А ако някой друг има време и възможност може да го поднови
ani4ka1710
ти нали също си в Джия Бийч. Какви са тези цени на калъфите? Направо
Луда работа! А обърна ли внимание дали са вдигнали цените като цяло? И още един въпрос, нали бяха правили ремонт, има ли някакви големи промени?
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #354 -:
март 06, 2008, 21:38:40 »
Ами незнам за цените по принцип не ми направи впечатление защото всъщност ние нищо не сме плащали, нали бяхме на тържество, за калъфите и аз много се изненадах много скъпо ми се видя, а за ремонта да ти кажа не можах да преценя да има нещо кой знае каква промяна, ако искаш дай ми мейл да ти пратя снимки да разгледаш, че тук трябва много да ги режа за да ги сложа в галерията.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #355 -:
март 06, 2008, 21:40:42 »
Цитат на: roumyana в март 05, 2008, 15:53:25
...вчера си запазихме и датата в дома за младоженци 23 август от 18р30 изнесена церемония аз това исках и затова се постарах да съм първа в дома-ако някои от вас е бил там вчера може да сме се видяли...
Майка ми ходи да записва час за нашата сватба и каза че точно след нея е имало една двойка които са искали да запишат час за 23 август. Може вие да сте били
То било голямо шоу за това запазване на час. Нашите като ми разказаха, направо
Първо баба ми отишла в 8:30ч и чакала до 10ч. После отишла мама да я смени и успяла да влезе в 11 и нещо. Имало ужасно много хора, много от тях се били притеснили че часовете ще свършат и майка ми и тя се шашнала в един момент, че няма да стигнат часовете и за нея.
Миличката тя, като записала час и се успокоила. Голяма ми е душица майка ми. Та така с нашата дата. Важното е че вече си имаме записани дата и час в гражданското
Активен
roumyana
«
Отговор #356 -:
март 06, 2008, 23:31:05 »
ooo miss kapris аз се бях подсигурила и отидах първа в 7 и 30 и влезах първа защото ми бяха казали че става лудница а мен ме притеснияваше главно факта че ще е изнесена церемония и има само 4 изнесени церемонии на ден а аз исках и да е в 18 и 30 така че успях
какво да ви кажа ние се спряхме окончателно на резиденцията дано да не е тясно ами към 85 човека сме
някой знае ли нещо за Ди Джей Емил Дрехаров-управителката ни го препоръча та ако някой е бил на сватби които е водил всяка информация ще е полезна ние искаме да говори Ди джея колкото може по-малко и да пуска музика която ние искаме защото Ди джея може да ти скапе сватбата с глупости
аиде поздрави на всички
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154
«
Отговор #357 -:
март 06, 2008, 23:32:27 »
ихххааа колко много сватби тази година! А мене ме върнаха от гражданското-за септември записвали от април
!Ще мисля още месец...........
Чудя се дали е удачно да търся вече ресторант?! Вие как мислите?
Активен
roumyana
«
Отговор #358 -:
март 07, 2008, 12:52:03 »
Елфина ще ти кажа че даже си закъсняла за септември повечето ресторанти са заети ние се колебаехме дали да е септември сватбата или август така че навсякъде съм питала за свободни съботи през август и септември та затова знам
то зависи и точно какъв ресторант искате ако не сте придирчиви имате избор все още важно е да определите броя на гостите и действайте по важен е ресторанта датата в дома ще се нагласи но един съвет на 01 април иди още в 7 и 30 за да си първа пред дома
ако искаш информация за ресторантите в които съм била мога да ти дам за тримонциум, марица новотела империал джия бийч и севън хилс и резиденцията разбира се
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #359 -:
март 07, 2008, 13:00:45 »
аз мога да помогна с информация за Лайпциг, Малкия Бунарджик и Пълдин, ако имаш нужда
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...