Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 07:29:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 224924 пъти)
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #300 -:
февруари 25, 2008, 13:47:56 »
Браво , свършили сте най важните работи, защото те са най трудни, роклята и костюма без тях не може просто. Честито ви и дано всичко да е ок.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #301 -:
февруари 25, 2008, 22:56:41 »
Леле
Alucinado
вие почти всичко сте свършили. Браво на вас. :bravo:Ти си първата пловдивска булка за годината, нали?
Нямам търпение да те видя вече като булка! И после като повлечеш крак, гледай какво става след теб
Активен
Pepyna
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #302 -:
февруари 26, 2008, 15:41:05 »
Здравейте отново! Съжалявам, че толкова време не писах, но имах мноооого сериозни проблеми с бъдещите ми роднини!
}:->Както и да е... знам, че за това има друга тема във форума. Важното е, че това като че ли още повече ни сплоти с милото
:rains:Заради всички пререкания занемарих и подготовката на сватбата, а остават само месец и половина до 19 април. На всичкото отгоре и бюджетът ни непрекъснато се съкращава. Добре че тогава няма много сватби, защото не съм намерила видео, фото, гримьор и много други неща. За видеото и фотото мисля да се доверя на мненията ви и сега отивам да издирвам Димитър Яков. Утре ще ви разкажа за офертата му.
Ако има и други с по-оскъдни средства за сватбата имам предложения за: евтина, но много качествена изработка на халки, за мъжки костюми, за кристални чаши, за булченски букет и украса за кола.
Чудя се дали да не си сменя професията - мисля че съм готова за сватбен агент, защото в търсене на най-доброто качество и цена обиколих всички магазини за сватбени стоки
и съм много доволна от себе си - макар и с много търсене намирам точно това, което искам.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #303 -:
февруари 26, 2008, 16:02:06 »
надявам се наистина нещата да са се оправили при теб и сега наплъно да се насладиш на подготовката, инъче по принцип много ще се радвам ако успееш да резервираш Димитър Яков, много е готин, но той взима 300,00лв., малко скъпо е от на другаде, до колкото знам фотото върви по евтино, но пък е много хубаво неговото. Казвам ти го не за друго ами просто защото гледам че се интересуваш от някой по изгодни оферти.
Успех с всичко което ти остава. Вие къде щяхте да сте.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #304 -:
февруари 26, 2008, 16:05:47 »
знаех си аз, че има някой преди мен
Пепина, за пререканията с бдещите роднини - не искам да те плаша, но уви те тепърва започват. Просто няма начин...
За видеото, можеш да попиташ и Димитър Яков за оферта. Той работи с един оператор (ама не знам точно как се казва) - чувала съм, че също е добър. А може да имат и някаква комплексна оферта за двете услуги. Ние вече бяхме избрали видео, преди да отидем при него и не съм го разпитвала.
ако има нещо за помагане по подготовката - свиркай (нищо, че не съм в Пловдив)
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #305 -:
февруари 26, 2008, 20:48:55 »
Цитат на: galka_d в февруари 23, 2008, 09:43:16
quote author=ellie_bellie link=topic=1157.msg131517#msg131517 date=1203752272]
Момичета, знаете ли как варират цените за диджеи?
Благодаря ви предварително!
На мен ми препоръчаха dj Венци Вожда-бил много добър.До 12.00ч. взима 500лв.,но защото на сватбата ни ще пеят Нелина и Ники Славеев и трябва допълнително озвучаване за тях,иначе е 300лв. до 12.00ч. и след това по 50 лв. на час
[/quote]
galka_d, на нашата сватба също ще е Венци, защото той автоматично си бил на сватбите в Санкт Петербург, доколкото разбирам. Но майка ми урежда подробностите в България и резервациите с него, така че исках да знам ориентировъчно за цените. Мерси за информацията!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #306 -:
февруари 27, 2008, 09:30:45 »
В понеделник бях на ревю на списание Невеста в Санкт Петербург, входа беше свободен, то може и някой от вас да е бил, та водещ беше мисля точно този ДЖ Венци, много смотано водеше но все пак това не е сватба, щом го препоръчват значи е добър.
Инъче моделите бяха повече абитуренски, но като цяло ми се стори много слаба работа.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #307 -:
февруари 27, 2008, 18:09:15 »
Аничка, ами незнам защо така. Моята наи-добра приятелка е много доволна от него и също е ходила и на други сватби, на които той е водил. Много странно е това. Може нещо да не е бил на кеф, знам ли
. Дано да е било случайно.
А иначе как беше ревюто? Можеш на лични, да не сме
Активен
lilsan/Лили
Професор
Любовта е поезията и слънцето на живота!
«
Отговор #308 -:
февруари 27, 2008, 18:26:19 »
Момичета не искам да ви плаша, но аз съм чувала много лоши отзиви за DJ Венци. Аз съм била на сватба, на която той беше dj и да ви кажа честно не съм много очарована. Но мисля, че ако се разберете с него точно какво искате всичко ще е ок.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #309 -:
февруари 27, 2008, 18:35:27 »
Ревюто на мен ми се стори много слабо, просто не беше на ниво, манекенките едни такива без никакво чувство за ритъм, а моделите може би да са ми харесали една две абитуренски, от булчинските нищо не харесах.
За Венци не се притеснявай всичко ще е ок, той беше водещ и през цялото време си отгръщаше стараниците с едни паузи мани мани, а той след като си е Ди Джей и от години е в тази област би трябвало добре да се справя.
Активен
galka_d
Новак
«
Отговор #310 -:
февруари 27, 2008, 18:53:17 »
Здравейте,мили момичета!!!
Не знам защо така се получава с Венци,но аз съм присъствала на сватби водени от него и се представи много добре.Неговия син също е DJ и той е много добър и съм била на сватби,които той е водил.А по принцип всички мероприятия които се организират в Санкт Петербург ги водят те-или бащата или сина.Още повече на мен ми го препоръча Вили Гергова.Те са водели и сватбите на синовете й,рожденните им дни,именни дни и всичко останало.Ники Славеев и Нелина,които ще пеят на сватбата ни са работели с него и също го препоръчаха.Незнам,може и да става въпрос за различни хора!
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154
«
Отговор #311 -:
февруари 27, 2008, 20:46:44 »
Аз гледах сватба,водена от сина му и ми хареса.А на 31,05 ще присъствам на такава,която той води.Тогава мога да споделя мнение-ако не Ви е късно
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #312 -:
февруари 27, 2008, 20:52:10 »
Елфина, моля те да споделиш тогава, на мене няма да ми е късно.
Галка, а вие ще имате ли отделно водеща на сватбата, защото аз си мислех да имам, но ми казаха, че Венци е достатъчен и няма нужда от такава.
Мерси момичета
Активен
lilsan/Лили
Професор
Любовта е поезията и слънцето на живота!
«
Отговор #313 -:
февруари 27, 2008, 21:08:07 »
Милички, сигурна съм, че щом толкова хора препоръчват dj Венци значи си заслужава и човека е добър в работата си. Моето лично мнение е от една единствена сватба и имаше много неща, заради които не бях доволна от прекарването си. А и нека не забравяме, че все пак младоженците избират музиката!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #314 -:
февруари 27, 2008, 21:47:12 »
lilsan
а вашата сватба като е била в Джия Бийч би ли споделила моля те какви са ти впечатленията за техния ди джей. Жечка Желязкова не дава право на избор за ди джея, така че щем не щем ще сме с нейния. Краси от стидио ДИТ каза че според него този ди джей е добър и прави шоу. Ти какво ще кажеш? Доволни ли сте?
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...