Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 08:42:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 224959 пъти)

vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 24, 2008, 10:28:32 »

Здравейте на всички.Нашата сватба ще е на 31.05.08 в ресторант Империал.Вчера го резервирахме.Остават 4 месеца и си мисля че е достатъчно, но като чета как някой от вас на който сватбите са юли., август, вече са почнали подготовката.А аз само съм запазила църквата, дома и ресторанта  и малко започнах да се шашкамк вече.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 24, 2008, 10:49:40 »

vesi1983, добре дошла в клуба на Пловдивските булки smile
Не се притеснявай за времето. Ние сме на 02.05 и сме на същото ниво на подготовка като вас (дори и църквата не сме капарирали още). Мисля, че ако си си в Пловдив имаш предостатъчно време за подготовка. По-трудно е ако си в друг град и се опиташ да организираш нещата отдалече, с малко посещения - повече време е нужно. Но като цяло сте добр с подготовката - не се притеснявай smile
Коя църква сте си избрали? В Империал направили ли са си вече специалното местенце за изнесени ритуали? Избрали ли сте си поне ориентировъчно фотограф, оператор, DJ? Ще ползвате ли агенция и т.н. Wink
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 24, 2008, 10:55:37 »

vesi1983 здравей, не се притеснявай имаш достатъчно време, аз съм края на юли и просто съм се включила във форума за да събирам идеи, но все още изобщо не съм започнала подготовката, само ресторанта сме запазили а другата седмица отивам да запазя в граждаското.
Ти от Пловдив ли си, защото тук всички пловдивски булки са от София  smile / живеят там де /.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 24, 2008, 11:10:29 »

ani4ka, някои сме от Бургас Wink (нищо, че живеем в София)

misskapriss, аз малко смених плана за уикенда. Мисля да отида до Сватбения Център в Неделя, а в събота, ако не е много неприятно времето да пообиколя по Пиротска (макар, че си мисля, че повечето магазини вече са пълни с абитуриентски тоалети).
« Последна редакция: януари 24, 2008, 11:32:42 от Alucinado » Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 24, 2008, 11:16:07 »

КЪДЕ В СОФИЯ Е ТОЗИ СВАТБЕН ЦЕНТЪР И ГОЛЯМ ЛИ Е? АЗ МИСЛЯ ЧЕ В АСЕНВОГРАД ЩЕ ИМА РАЗНООБРАЗИЕ НО ЩЕ ВИДИМ
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 24, 2008, 11:35:36 »

ами, сравнително голям е, намира се в Младост 4 (на края на града, до бизнес-парка). Хубавото му е, че там са изложени рокли на различни фирми - в т.ч. асеновградски. В Асеновград със сигурност трябва да има разнообразие, но за мен Сватбения център е по-удобен вариант (иначе и до Асеновград ще отидем, ама малко по-нататък). Освен това, там има не само рокли, има и мъжка мода, аксесоари разни и т.н.

http://www.svatbencenter-sofia.bg/catalog/
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: януари 24, 2008, 12:03:40 »

vesi1983  Welcome и на теб. Много се радвам че агитката на пловдивските булки става все по-голяма. И според мен имаш време за организацията. Аз реално до момента само ресторанта съм резервирала, даже дата в гажданското нямам  blush Трябва и това да го направя скоро. Alucinado е права че за момичетата които живеят в други градове е по-трудно и ни отнема повече време.

ani4ka1710 да точно за Гаро от Биг Брадър става въпрос, но аз ходя при него доста преди да участва там. Иначе за официална прическа не знам колко взима, на мен само веднъж ми е правил и то баща ми я плати, така че не знам каква цена би ти дал.

Alucinado ами няма проблем, може и в неделя. Аз да си призная мислех че Сватбения център е някъде в центъра, а не в Младост, но ще се метна на колата и ще го открия  pardon Дано не искочи нещо непредвидено, но не вярвам. Може да се чуем в събота сутрин и да се разберем, може и Пиротска да дойда, ако ме искаш де  blush
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 24, 2008, 12:17:53 »

misskapriss, хич нищо напротив нямам smile и без това алтернативата е да се шматкам като кукувица Wink
а иначе за сватбения център, може да се разберем да мина да те взема от някъде с колата, за да не го търсиш.
Активен
sheli
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 24, 2008, 12:31:05 »

Благодаря Ви момичета!Ще се възползвам от съветите и ще пообиколя Пловдив да потърся Гаро и Мария.Стига цените да са им добри.А днес минах през Сватбен салон-София/живея в Младост/и си харесах 2 рокли,но така и не ги пробвах.Има доста интересни неща,а и продавачката беше много мила и любезна.Надявам се и вие да си харесате нещо. smile
Активен
sheli
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: януари 24, 2008, 12:40:29 »

misskapriss ще може ли да ми дадеш кординати на Гаро?
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 24, 2008, 13:26:53 »

misskapriss ще може ли да ми дадеш кординати на Гаро?

Ще питам майка ми довечера, аз имам един номер, но не знам до колко е актуален и ще ти пиша на лични. Ако забравя напомни ми моля те, че аз съм една... blush
Активен
vesi1983
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 24, 2008, 13:47:10 »

По мое мнение побързайте със записването на датите, защото на мен ми се наложи да си променя датата, защото в гражданското имаше само един час за 17.40 на датата която аз си бях избрала 17.05, но като отидохме в църквата се оказа че след 17.30 не записват часове-става въпрос за Света Богородица имаше час за 15.30, да обаче не върви първо църквата, после след 2 часа подписването.Не ми хареса. :angry:Така че на др.ден мойто мило отиде в църквата, аз в граждаското и по тел.се разбирахме на коя дата има свободни  часове и така успяхме да запишем. *YAHOO*В гражданското ми казаха че там декември месец е било лудница и записвали чак за юни.После ми беше и голям зор ресторанта, но пък вие вече сте си го резервирали, така че ви пожелавам на всички успех в подготовката.Др.седмица тръгвам да обикалям за фото и Дж.ще пиша какво съм  намерила а и за украса.А да ви споделя, една сватбена консултантка ми каза, че вече била забранена украсата в църквата(не потвърдена ингормация) и др.че можело епископа да забрани венчавката в църквата в събота, защото било ден на умрелите.Представяте ли се какво ще стане пълна лудница Eeager, за тези който вече сме си резервирали всичко.НО поне се надявам че това тази година няма да стане, защото ми се струва абсурдно.
Малко се поувлякох.
успех  Sunshine
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: януари 24, 2008, 13:52:26 »

vesi1983 леко ме стресираш да си призная с тези записвания. Ще взема да пратя брат ми на проучване, защото аз няма как да отида в работен ден.

А някоя от вас ще прави ли изнесен ритуал. Интересува ме каква му е цената в Пловдив. Оказва се че навсякъде е различно  Girl_hide
Активен
vesi1983
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: януари 24, 2008, 14:01:41 »

Аз съм си от Пловдив, но мисля да ходя до София да разгледам за рокля(кумовете ни са от там и има кой да ме развежда)а и моята бъдеща кума има страхотен вкус за всичко, особе за бижута.Но ще разгледам и в Асеновград.В Империал поне аз неможах да видя спец.място за ритуали, но ние така или иначе държим да сме си в гражданството и в църквата(Света Богородица) и двамата с милото сме кръщавани там.Ако не сте запазили още църква в нашата искаха и 4 кръщелни, така че ни се наложи да ходим до София да взимаме на кумовете(е предтекст да се разходим и да отидем на гости.)Аз си бях избрала др,ресторант, но се разколебах, защото е зимна градина и се притесних, дали няма случайно да се развали времето и да трябва да раздавам одеала на гостите :goody:Ако имате някакви въпроси за нещо в Пловдив питайте, сега съм в болнични 1 месец, така че мога да поразуча нещата. bouncinggirl
Активен
vesi1983
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: януари 24, 2008, 14:03:21 »

Неискам да ви стряскам, просто при мен така се получиха нещата, дома имат тел, ако искаш мога да го потърся и да попиташ-момичетата който работят там са мн.любезни.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: