Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 31, 2025, 17:03:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
За най-малките гости!
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: За най-малките гости! (Прочетена 238689 пъти)
irena_popova
Професор
Отг: За най-малките гости!
«
Отговор #210 -:
юни 06, 2012, 13:42:21 »
Ние единственото нещо, което бяхме приготвили за малките бяха балони с хелии от украсата ни
Всички деца се бяха побъркали по тях, обикаляха, танцуваха, много се забавляваха. Имахме 9 деца на възраст между 2-8 години. Интересното беше, че някои не се познаваха, но по възраст направиха двойки
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541
«
Отговор #211 -:
юни 06, 2012, 14:09:54 »
Ние за щастие ще имаме само едно малко детенце и то не чак толкова на 7 г.
Децата на близките ми приятелки са много мънички и няма да могат да ги доведат
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #212 -:
юни 11, 2012, 21:09:01 »
и аз ще има около 9 дечица от 3-9г:)
Активен
rady17
Професор
«
Отговор #213 -:
юни 13, 2012, 10:45:45 »
Ние бяхме осигурили за всички деца от тези шишенца със сапунена вода за да правят балончета. Но сега идва реда и да се оплача от тях!!!
С риск да обидя някой ще кажа от ЛИЧЕН опит децата не са за сватби!!! Първо са като развързани, 2ро всякаква украса издържа точно 2мин. след влизането им в ресторанта и всички усилия отиват по дяволите. Казаха ми че при нас за заградили със столове, пътеката при посрещането, защото децата са я направили на нищо. И не разбирам кой е винове децата или родителите им. Като не могат да ги укротяват да не ги взимат. После вечерта видях малките нахалници да хвърлят едни топчета по чашите от уелкъм дринка
и ест имаше счупени чаши. За балони и друга подвижна декорация ест. все едно не е имало
Аз не съм майка все още, но един ден живи и здрави знам, едно от сега, на такива мероприятя БЕЗ деца. Наистина не искам да обидя никой, просто споделям личния опит от нашата сватба.
Звучи мн неприятно, но истината е че на самата сватба нямах мн време да разсъждавам в/у това, но не е и останало незабелязано от мен.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #214 -:
юни 13, 2012, 11:16:28 »
Олееее и при нас имаше диванета, обаче такова чудо не е било... макар че гасиха свещи, хвърляха лед по едно време от втория етаж, ама мъжът ми им се скара и престанаха, родителите им не реагираха...
Активен
rady17
Професор
«
Отговор #215 -:
юни 13, 2012, 11:23:55 »
Цитат на: Christy в юни 13, 2012, 11:16:28
родителите им не реагираха...
Ето затова говоря!!! На никой не му пукаше и не го интересуваше къде и какво прави детето му, като цяло.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #216 -:
юни 13, 2012, 12:37:32 »
Вината не е в децата, а в родителите. Който е решил да си води детето, си поема грижата за него за цялата вечер. Моята най- добра приятелка сама реши да не взема сина си, когото аз много обичам. Той скоро ще навърши 4 години, но тя самата ми каза, че няма да успее да се наслади на деня, ако е той е там, понеже непрекъснато ще тича след него.
«
Последна редакция: юни 13, 2012, 12:47:37 от sunset
»
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #217 -:
юни 13, 2012, 21:33:38 »
Момичета, много обичам дечица, ама съм в пълен потрес, че се очертават около 10 деца на нашата сватба
Ако наистина всички решат да дойдат с децата си, ще имаме 7 деца на възраст около година-две, едно на 6 и едно на 5. Нито сме планирали детски менюта, нито знам какво можем да поръчаме (не искам да са на свободна консумация), нито ми се иска хаос и пищене точно на този ден.
Нищо не можем да направим, половината дечица няма кой да ги гледа, другата половина са на близки хора и не ни е удобно да кажем каквото и да било.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #218 -:
юни 13, 2012, 22:07:38 »
flyin, по-добре да са на свободна консумация - няма смисъл да им поръчвате менюта, така или иначе няма да се изядат. Разберете се с ресторанта какви варианти могат дадат на родителите -филенца, картофки или нещо такова, но бъди убедена, че по всяка вероятност няма да поръчват.
Малките на по година-две ще се изморят бързо - много шум, много хора, ако са с колички вероятно бързо ще заспят в тях. На 5-6 годишните ще им е интересно
Но по всяка вероятност родителите на малките ще намерят вариант да дойдат без тях.
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #219 -:
юни 13, 2012, 22:18:34 »
Ние също ще имаме дечица
Едното е нашето - момче, доста палаво на 3г. 8м.
Кръстниците са с момиченце на 2г., но съм много щастлива от факта
Даже вече предупредих във фото студиото, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО искам сесия с двамата малчугани и ние
Имаме още 2 на 5-6г и вече по-големи
Май ще са на свободна консумация по горе изброените причини
П.П. Като родител мога да кажа, че не винаги вината е в родителя
Просто няма как да се изтърсва по 50 пъти на ден колкото и да не слуша, а от приказки устата те заболява, но трябва време
...Но и вие един ден ща разберете, някой от вас ще имат послушни, други не чак толкова...съдба
Никога няма да забравя думите ми преди като видех палаво дете и винаги казвах, че ако имам такова все ще е набито...да ама не, това не е решение
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #220 -:
юни 14, 2012, 08:58:02 »
flyin
по - добре не им взимайте менюта, ние взехме за малките менюта, от нашите деца
нито едно не беше докоснало храната
след сватбата, с която майка говорих, всяка една ми каза, че е било напълно излишно да взимаме куверти. А децата бяха на различна възраст, единственото на което се радваха бяха соковете и балоните
Активен
rady17
Професор
«
Отговор #221 -:
юни 14, 2012, 09:48:42 »
И нашите детски менюта бяха почти не докоснати. Като оформяхме детския куверт питахме всички родители дали одобряват менюто и ни казаха, че храната е много.
Активен
jenifer
Ентусиаст
«
Отговор #222 -:
юни 14, 2012, 11:47:51 »
Нашите детски менюта са пилешки хапки с корнфлейкс, пържени картофки и сокчета. Децата са 8, на възраст от 3 до 10 години.
«
Последна редакция: юни 14, 2012, 11:50:29 от jenifer
»
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #223 -:
юни 14, 2012, 12:56:35 »
Цитат на: jenifer в юни 14, 2012, 11:47:51
Нашите детски менюта са пилешки хапки с корнфлейкс, пържени картофки и сокчета. Децата са 8, на възраст от 3 до 10 години.
Звучи идеално
Ние мислим или да вземем нещо такова или да са на свободна консумация, защото може някое да се задърпа да има същото като на родителите...определено няма нужда от цял куверт. По добре за тези пари да се вземе нещо, с което да се забавляват
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #224 -:
юни 14, 2012, 13:01:10 »
rady, съжалявам за случилото се, при нас май няма да има дечица, което е добре (повечето са бебета), кумовете имат две, но ще ги гледа баба им, защ. не искат да ги мъчат и знаят че ще им бъде трудно да ги гледат (едното е на почит 2, другото на 3г.)
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...