Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 07, 2024, 06:34:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Живи цветя за прическа и аксесоари  (Прочетена 118609 пъти)

Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: май 13, 2008, 19:25:47 »

Аз съм решила и вече купила бутониери за най-близките, а младоженецът ще има естествено цвете, част от моя букет Wink
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 13, 2008, 23:49:27 »

Аз съм решила и вече купила бутониери за най-близките, а младоженецът ще има естествено цвете, част от моя букет Wink
Браво, Agent T!  Само дано си се отказала от идеята ти да се закичваш, че според мен е направо ужас! Нищо, че явно някои го правят! Най-много, ако имате ритуал някой от родителите да ви закичва със здравец, както съм виждала един път на една сватба, да си стоиш със здравеца закичена - според мен единствено този вариант на закичване на булката е приемлив, но ти си знаеш!
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 14, 2008, 13:20:58 »

[quote author]
аз имах орхидеи в косата и нито прашец, нито сок са пускали, освен това са много издръжливи, дори в най-големите горещини остават свежи good
[/quote]

А бяха ли в капсулки с вода? И как бяха закрипени в косата ти - то това по-скоро фризъорката трябва да го знае, но ... ако знаеш как го е направила, да споделиш ...  Girl_hide
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 14, 2008, 14:12:47 »

не е към мен въпроса,но понеже на милото сестра му беше с орхидея на бала си ще ти кажа,бяха я закрепили с фиби и нямаше капсулка с вода и цветето издържа на жегата,ако намеря снимки ще ви правя,беше много красива и й бяха сложили по крайщата сив спрей и беше станало много красиво blush
Активен
didda
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: май 14, 2008, 14:38:02 »

не е към мен въпроса,но понеже на милото сестра му беше с орхидея на бала си ще ти кажа,бяха я закрепили с фиби и нямаше капсулка с вода и цветето издържа на жегата,ако намеря снимки ще ви правя,беше много красива и й бяха сложили по крайщата сив спрей и беше станало много красиво blush
E, нищо, че не е кум теб въпроса, приемаме идеи всякакви....  pleasantry,  добре дошло good.
И много ме заинтригува това със спрея.
Чакам снимки, ако може и в близък план прическата и орхидеята  blush  blush  blush
Активен
korona
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #65 -: май 14, 2008, 15:29:46 »

А бяха ли в капсулки с вода? И как бяха закрипени в косата ти - то това по-скоро фризъорката трябва да го знае, но ... ако знаеш как го е направила, да споделиш ...  Girl_hide

Didda, не бяха в  капсулки, не бяха и лакирани...дори като ги свалих  бяха свежи, все едно току що откъснати, затова казах , че са много издръжливи и подходящи за лятото, а и изглеждат много екзотично  good, иначе бяха "вмъкнати" в косата с фиби от вътрешната страна на кока, които не се виждаха отвън....имам и снимка по-отблизо...

* _MG_9891.jpg (59.34 KB, 426x640 - видяно 624 пъти.)
« Последна редакция: май 14, 2008, 15:41:10 от korona » Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #66 -: май 14, 2008, 15:46:30 »

Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 14, 2008, 17:38:10 »

В никакъв случай не съм и помисляла, аз да се закичвам good
Без да обиждам никого, за мен е грозно и кичозно. Изобщо не разбирам защо се прави, но явно някъде е обичай.
Това за закичването със здравеца пак за първи път го чувам, но ние не сме традиционалисти, нито семействата ни и явно ни убягват някои неща.
Както и да е..Просто питах, не че аз ще го направя Wink
Активен
Месечинка
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 14, 2008, 20:33:00 »

И за мен не неприемливо и даже нелогично булката да се закичва NO Дори според мен символичният смисъл на ритуала със закичването е един вид гостите да носят частичка от роклята на булката или букета и, нещо такова. Та в този смисъл ми е абсурдно тя да се закичва, след като именно тя е центърът на събитието и тя закичва останалите.
Ние купихме бутониерите вчера, за младоженеца и кумовете са почти еднакви, на младоженеца има две ситни цветченца повече, за родителите са по-различни, за всички останали са малки цветчета. И на мен ми се щеше младоженецът да е с живо цвете, но те май са скъпички, не ми се ще и за кумовете да вземаме такива, още повече че вече взехме изкуствени. Но се чудя на снимките как ще изглежда - младоженецът и аз с естествени цветя, а кръстниците с изкуствени. Май не се връзва.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 14, 2008, 20:55:14 »

Да се вмъкна за малко и тук. Момичета, които се чудите за бутониерите на младоженеца и кумовете. Защо просто на кумовете не са от различно цвете, но пак естествено. Или друг цвят на вашето цвете. Например - вие сте с букет червени рози, младоженеца с такава бутониера, а кумовете могат да са с бели рози, розови, жълти или какъвто цвят си харесате. Само предлагам!  pardon
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: май 14, 2008, 22:53:36 »

След дълго търсене в 'подреденият' ми комп-р намерих снимката yahoo

Активен
korona
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #71 -: май 15, 2008, 05:42:34 »

Наденце, права си много са хубави снимките и добре се е получило.....

.....аз съвсем забравих , че и на подписването имах живи цветя в косата, рози и гипсофила, в интерес на истината и те много издържаха, без капсулки с вода....

* DSC_0041.JPG (55.42 KB, 640x426 - видяно 544 пъти.)
Активен
didda
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: май 15, 2008, 08:32:16 »

Korona, наденце,

Много са красиви прическите!  good  Bravo
Благодаря!
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #73 -: май 26, 2008, 11:47:53 »

http://lauracatering.com/popup-gallery.php?id=170 - цветя в косите

http://lauracatering.com/popup-gallery.php?id=174 - гривна за ръка
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 28, 2008, 09:41:14 »

Момичета, страхотни неща сте пуснали, аз май се спирам на мини-орхидеите (не че съм питала, дали могат да ми осигурят, де sad ).

И продължавам да се чудя как на 26.07 цветята в косата ще издържат без капсулки с вода, голям дерт ми е това, макар фризьорката да ме убеждава, че нямало проблем, ама все пак жега голяма и от сутринта до вечерта.

А гривничка твърдо искам да имам, но мисля да я сложа над лакътя, какво мислите? И по възможност ще е без "стръчащи" части, да не ми пречат.

И тъй като акцента в случая пада на цветята в косата и гривничката, мога да допълня с някакви по семпли обици и колие - нещо нежно примерно или направо без колие, как смятате?

Offtopic Хем искам това-онова, хем искам да не заприличам на "коледна елха" sad
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: