Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 00:46:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част  (Прочетена 145196 пъти)

MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: август 05, 2008, 11:55:07 »

Здравейте сладурки, аз от днес напускам клуба smile Ще си имаме бебче след 3 положителни теста, един кръвен с ЧХГ 107,25 и днешния ехографски преглед smile Много сме щастливи На всички тук пожелавам по-кратък престой Целувам ви give_rose give_rose give_rose
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: август 06, 2008, 18:25:16 »

Здравейте момичета кокичета  give_rose може ли вече и аз да се включза в клуба на бебеправещите yahoo ние започнахме на първия ден от медената седмица  blush все още е рано но каквото му дойде не ние фикс идея ако стане стане ако не другия път и така  Girl_hide попринцип утре съм на гинекологичен преглед профилактично пък знае ли човек може и да ме зарадва pardon
Искам и да честитя на всички нови мамчета да им пожелая лека бременност,а на другите бебеправище само спокойствие и положителни мисли give_rose
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: август 06, 2008, 20:23:08 »

Честито Мариана-лека бремнност
На мен трябва да ми дойде до края на седмицата и си мисля,че сигурно ще се случи защото се чувствам много добре,а не би трябвало при една бременност,но ще видим.
Честито Мариана-лека бремнност
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: август 07, 2008, 12:19:47 »

Не е мястото тук, но тъй като не съм писала отдавна - Честито на всички отписали се от клуба  give_rose, лека и безпроблемна бременност!!!
Аз отдавна съм записана, вече не помня от кога. Нищо не излиза за сега. Един нередовен цикъл имам, дето всеки месец минимум с 10 дни закъснява и все трябва да правя тестове, които съм намразила.
Септември се прибирам и почвам отначало с всички изследвания да видим какво ще излезе.
Успех на всички в клуба  Good luck дано в най-скоро време ви се покаже желаната втора чертичка good
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: август 07, 2008, 12:37:55 »

Вероника, Дафни, успех и на вас!!! Аз съм от доста несериозните бебе правещи, даже вече си мисля, че не че искам на всяка цена, а нямам нищо против и не се пазим! Да видим...
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: август 08, 2008, 09:20:31 »

Здравейте,мацки!
С пълна сила се завръщам и аз в клубааааааааа yahoo yahoo yahoo
Пия фолиева и витамини,не съм ходила на профилактичен от май месец,ама ако не става  PREGQ
ще си помисля blush
Успех,милички!И правете лубофффффф и baby_girl baby_boy
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: август 08, 2008, 09:40:45 »

Ренка съветвам те да идеш първо за цитонамазка и микробиология преди да се захванете с бебеправенето. Моята лекарка така ми каза - като решим отново да пробваме първо да отида да си направя изследвания за да сме сигурни, че всичко този път ще е наред и каквото зависи от нас сме го изпълнили.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: август 08, 2008, 12:12:03 »

Ох момичета и аз съм решила вече да отида на преглед и изседвани , кам 23 ще посетя чичо доки, да видим какво ще каже  , че вече 6 -7 месеца не са малко а нищо не става sad малко съм се вкиснала за което cray
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: август 08, 2008, 17:46:57 »

ей сладурки, не си втълпявайте, колкото и банално и изтрито да звучи става тогава, когато най-малко очакваш smile, но не спирайте да си мислите позитивно и както казва Ренка "любоффффф" DANCE целувки и да не се задържате повече тук. Другия месец всички да сте се записали в др.клубче girl_wink
Активен
_Deskata_
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: август 08, 2008, 22:58:29 »

При нас 5 месеца нищо. Сега ще опитваме 6-ти месец. Не стане ли, ще ходя на лекар и ще си направя всички възможни изследвания.  cray
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: август 08, 2008, 23:05:06 »

Направи си ги деска въпреки всичко понякога има проблеми които пречат, така ще си по-спокойна  smile
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: август 08, 2008, 23:13:45 »

При нас 5 месеца нищо. Сега ще опитваме 6-ти месец. Не стане ли, ще ходя на лекар и ще си направя всички възможни изследвания.  cray

Спокойно, мила Деси!!! give_rose Може и да няма причина! Просто, когато известно времем си се пазила, организма ти има нужда да се пренастрои на друга вълна, така да се каже от "Не, забременявай!!!" на "ДА, искам бебе!" Всичко ще стане, само трябва да си спокойна!!!

П.П. На нас лично ни отне 4-5 месеца! Но по принцип може и година, без да има проблеми!!!
Обаче, ако ще се упокоиш наистина - направи си изследванията!!! Успех!!!  good
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: август 09, 2008, 10:46:18 »

При нас мина година докато стане. Даже си правихме изследвания и дадохме сумати пари. Накрая като излязоха резултатите и видяхме, че всичко ни е наред и взе, че стана. Просто улучихме момента. Всичко е възможно, но не се притеснявайте от няолко месеца. Все пак малко са случаите които от раз и става
Знам колко е гадно всеки месец да виждаш отрицателен тест. И когатоо ти дойде цикълът да плачеш. Но накрая ми беше писнало и си викам сега ми закъснява ама няма да правя тестове, че ми писна. И то какво след 2 седмици закъснение имаше 2 чертички.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: август 09, 2008, 16:00:23 »

Когато се увериш,че и двамата сте здрави ще се успокоиш и бебчето ще си стане!При нас беше така!! *INLOVE*Понякога един малък и незначителен проблем като киселинност и променена Пе Ха на влагалището за които ти не подозираш могат да попречат на успешно бебеправене!Но те минават и много бързо стига да се установят!Много е важно спокойствието и положителното мислене!!!И все пак това е Божа работа и бебето избира най-точния момент когато да се появи!!Вярвам в това защото в най-тежкия ми момент разбрах че съм бременна! heart
Успех на всички и не забравяйте положителното мислене и много много любов! give_rose heart
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: август 09, 2008, 17:05:21 »

Момичета недейте да го мислите и то само ще си дойде точно в момет в който неочаквате Успех на всички от мен и нека в най скоро време видите двете чертички  good
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: