Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 00:48:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част  (Прочетена 145197 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: юли 29, 2008, 18:58:44 »

Когато не стане бързо зачеването е нормално да се натрупа стрес както и е нормално в един момент да се получи като фикс идея и това да те вкара в дупка.Момичета аз вече разбрах че терзанията не помагат.От два месеца спряхмес бебеправенето и вярвайте ми толкова ми е леко на душата и съм толкова спокойна.И съм се зарекла повече никакви лоши мисли и терзания.Когато стане.Е ако не стане още 6 месеца при подновяването на бебеправенето ще се обърна към лекарска помощ в което няма нищо лошо.Знам че е трудно да се спре да се мисли и т.н. но определено е за предпочитане.И милички аз не съм от забременелите бързо и не съм забременяла все още но вече това не ми е мисъл.Един съвет от мен за известно време спрете да четете и такива бременлински теми и т.н защото е факт че човек прочитайки че при някой е станало на първия или втория месец си задава въпроса а защо при мен не става от първия или втория път.И това ви носи още стрес.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #391 -: юли 29, 2008, 20:20:01 »

Да Гучи,определено и аз спрях да влизам по тези теми и изтрих всички сайтове на тази тема който имах.Спряла съм да мисля по въпроса за сега
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: юли 29, 2008, 21:15:33 »

Аз подходих към бебеправенето с настройката, че не може да стане от първия път, защото съм чувала вкл. и от лекаря ми, че не се забременява бързо от дългогодишен партньор, но все от някъде трябваше да се започне.., а то взе че ни изненада..така че според мен си е и до налучкване на подходящия момент, което пък става с повече действие, бях и напрегната също, така че съветът ми е действайте!
  Не знам дали е от значение, но ние не пушим и пием по малко. Стараем се да се храним с хубава храна, може и това да оказва значение, опитайте good
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #393 -: юли 29, 2008, 21:24:52 »

Не знам дали е от значение, но ние не пушим и пием по малко. Стараем се да се храним с хубава храна, може и това да оказва значение, опитайте good

Е и ние не пушим и не пием ,но нещата са толкова комплексни и взаимносвързани ,че не ми се изброяват сега просто се надяваме пък когато Господ даде  pardon
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: юли 30, 2008, 15:21:12 »

Да, това е така, когато е решил, тогава ще стане good
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: юли 31, 2008, 10:19:35 »

Момичета няма ли някоя да се похвали- нещо сме в затишие smile
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: юли 31, 2008, 16:41:11 »

точно така роди напълно те подкрепям точно на място го каза good danceg
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: юли 31, 2008, 16:45:07 »

Ми айде де, сладки, и аз това чакам с нетърпение
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: август 04, 2008, 00:28:24 »

Момичета,
и аз се прехвърлям вече в тази темичка  Hide Hide2

Преди няколко дни ми свърши и сега започваме вече да работим с Димитър.
Ако стане този или другия месец, ще се радваме на едно майско бебе  Reading Дано, дано, дано! smile

Понеже не съм никак запозната, можете ли да ми кажете нещо повече за ову-тестовете. Кога и как се правят?  vivasvat

личен опит нямам,но от познати знам,че по-добре без тест-не винаги отчитат вярно и понякога когато дават,че няма-то има и обратното,защото всяко тяло си е различно така,че не купувай тестове а наблягай на  gu6 ако толкова държиш да знаеш кога ти е овулацията,може да посетиш гинеколога си<доколкото знам,няколко съфорумки така са забременели,като са им казали днес е овулация-действайте> smile
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: август 04, 2008, 10:12:45 »

Ако питате мен и с тест и без ако ви е писано да стане този месец ще стане. Вие си деиствайте както си знаете пак ако стане добре дошло Wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: август 05, 2008, 10:21:02 »

Здравейте момичета, аз отдавна ви чета и хвърлям по едно око на това какви ги вършите, но сега искам официално да се включа в темата! Вчера решихме и започнахме да работим по въпроса. Отдавна го мислим, но исках да не стане преди сватбата и сега понеже останаха по-малко от 20 дни и решихме, че е време. Аз още преди 3 месеца спрях противозачатъчните, за да се прочисти организма и започнах да пия фолиева киселина! Та да видим какви ще ги свършим. Но определено това не ми е някаква цел, която трябва на всяка цена да стане скоро, когато ни е писано. Аз като спихолог (като и Инчето Bravo) знам, че стресът е противопоказен и съм се оставила на течението! При нас важно бе милото да се изследва за анемия, защото аз имам наследствена анемия таласимия минор и ако и той има не е хубаво да имаме деца, и след като резултатът беше, че няма анемия решихме, че може да пробваме!! Успех на всички!!! heart
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: август 05, 2008, 10:48:53 »

Е, добре дошла Ванили! Bravo

И въпреки че това не ти е фикс идея, все пак ти пожелавам да не се задържаш повече от месец в тази темичка! good
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: август 05, 2008, 10:53:06 »

Охо, А_Йорданова, благодаря ти, не се знае, но ще е много хубаво да стане!!И на теб успех! Wink
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: август 05, 2008, 10:58:28 »

А, благодаря, но при мен май и този месец не е станало!!!

Е, аз пък нямам нищо против да бъда бременна булка! Даже ако стане, ще бъда най-щастливата бременна булка!!! yahoo yahoo
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: август 05, 2008, 11:07:57 »

Момичета пожелавам ви най искренно да не се задържите много тук, абарзо даотидете в следващата smile темичка
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: