Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 15:24:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част (Прочетена 145869 пъти)
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
Отг: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част
«
Отговор #330 -:
юли 10, 2008, 15:09:48 »
fiama
,
добре дошла и дано не се задържиш дълго!!!!
момичета, аз също отпаднах, но не съм се и надявлала де, май пропуснах дните;
успех на всички и честито на бъдещите мами
Активен
kali_gali
«
Отговор #331 -:
юли 12, 2008, 16:01:44 »
Момичета, при нас и този месец няма бебееее,
.Малко ми е тъжно,че пак не стана,но да се надяваме следващият месец...Стискам палци на останалите тук да имат успех в бебе правенето
Активен
gostenka_82
«
Отговор #332 -:
юли 14, 2008, 19:33:45 »
kali-gali,
ще ти стискам палци от сърце за следващият месец,
и на всички момичета тук!!!
успех с бебеправенето
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #333 -:
юли 14, 2008, 20:00:28 »
успех и от мен ние този месец уж сме сериозни но след 10 дни ще видим дали сме били и резултатми
целувки на всички и стискам палциии
Активен
kali_gali
«
Отговор #334 -:
юли 14, 2008, 21:47:04 »
Успех,ще стискам палци да има резултат от това,че сте били по-сериозни
.Аз пък днес си купих тестове за овулация да видиме с тях ще бъде ли по-лесно.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #335 -:
юли 14, 2008, 23:29:54 »
и аз правих този месец ову тестове ама нещо не можах май май да я хвана овулацията...мн странно
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #336 -:
юли 15, 2008, 00:11:09 »
Мили момичета толкова ми е до болка ясна тази темичка че ще ви споделя и моята случка докато стана майка ако не мислите за това да станете майки има по голяма вероятност да заченете .Аз се омъжих на 18год 2 месеца след сватбата забременях с близнаци в 5 месец едното почита в мен и и от там се натрови и другото бебе така загубих и двете ,аз бях на косъм от смърта .След това преживяване реших че непременно трябва да забременея и не мога да чакам 6 месеца както ми казваха докторите но уви 5 год нищо то доктори до билки то всичко за което бях чула пробрах но не стана тогава родителите на съпруга ми решиха че трябва да ни разведат защото аз не мога да им родя внуче и така и стана въпреки че ни е се обичах ме много но съпруга ми много слушаше родителите си ..... но по време на делата за бракоразводното дело аз съм забременяла защото вече не мислих за бебе а за това че се разделям с мъжа когото много обичах и така мили момичета сега вече имам дъщеря почти на 12 год и син на 7 но знам какво е да чакаш и всичко е на психична основа за това на всички Ви пожелавам по бързо да станете майки мислете за любимия до вас човек правете любов а не бебета те ще дойдат сами
това е малкия ми син
http://www.vbox7.com/play:c8c8e345
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #337 -:
юли 15, 2008, 00:14:16 »
Стискам ,Ви палци и дано по скоро да станете и вие мами на сладки бебоци!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #338 -:
юли 15, 2008, 08:25:45 »
Abii, радвам се, че независимо от лошите неща които са ви се случили си имате две дечица, които да ви радват.
А ние и този месец сме в клуба, какво да се прави съдба.Аз си мислих на морето, ама се оказа, че няма да има море поне за сега така че никои не знае кога ще стне
Късмет момичета
Активен
gostenka_82
«
Отговор #339 -:
юли 15, 2008, 21:43:37 »
Аби
,
мила, направо не знам какво да кажа ....
от една страна много се радвам, че си имаш вече 2 дечица, но от друга, това, че мъжът ти и за това е послушал родителите си .... аз лично нямаше да мога да го преглътна;
иначе, съгласна съм с теб, че голяма част от притесненията и бавното зачеване идват от това, че до преди да решим да спрем да се пазим ние живеем с мисълта, че и от 1 капка можем да забременеем и се пазим много;
а когато спрем с пазенето, пък то не става от 1-я път, даже с месеци, години, почваме да се вманиачаваме;
ще добавя само, че тежкото ежедневие и стресът, също оказват много голямо значение!!!!
много мой познати са имали почти година, даже няко и повече от год., опити, но не ставало;
при всичките е станало точно по време на по-дълга почивка, когато са далеч от работата и грижите на злободневието;
аз просто скоро няма да успея да си взема дълга отпуска, поне 10 дни, така че да забравя за работата и напрежението покрай нея, да не говорим за организацията на сватбата, която даже сънувам....
ако по-дълго време не става, аз лично прерпоръчвам, както и сама ще направя, изследвания на двамата, така ще се знае има ли проблем или не и след това .... дълга почивка и много любов!!!!!
стискам ви палци момичета, знам какво е да сенадяваш, дори когато си казваш наум, че не се надяваш, да сенадяваш дори, когато си знаеш, че си пропуснала най-фертилният период от цикъла, да се хващаш за всяко усещане, наподобяващо признак за бременност, а накрая .... пак разочарование, но въпрекитова не се отказвам, вече ... около 9 месеца, даже спрях да ги броя!!!!
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
Сърцето ми се раздели на две....
«
Отговор #340 -:
юли 16, 2008, 06:43:06 »
Abii много хубаво си го написала мила трябва да не мислиш за това и да бъдеш много спокойна за да стане бебчето *THUMBS*Много се радвам че имаш 2 дечица да са ти живи и здрави ,малкото ти момченце е голям сладур
Активен
radinka
Сватбар
Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности
«
Отговор #341 -:
юли 16, 2008, 16:08:30 »
Abii и аз не знам какво да кажа,за това което си преживяла,но се радвам че всичко е наред и имате две прекрасни деца.искам да нацелуваш малкия ти син,тои беше един от фафоритите ми ,мнго исках да продалжи напред.преди две или три години живях ме с милото в Варна,той работеше в един рестораньт в Дружба и там отиваха група малки деца.е от там го знаем това сладурче-наистина има много талант в това дене.пожелавам му много здраве и касмет в живота-имали това ще има всичко на светта
момичета моля за да ме извините, че се отклоних от темата,ама не можах да се старпя
«
Последна редакция: юли 16, 2008, 16:10:16 от radinka
»
Активен
_Deskata_
Любопитен
«
Отговор #342 -:
юли 16, 2008, 23:28:47 »
На мен ми дойде и този месец...
Abii, синът ти е много сладък
Направо е страхотен
Активен
kali_gali
«
Отговор #343 -:
юли 17, 2008, 00:26:04 »
Deskata_ съжалявам,желая ти успех следващия
Активен
a_iordanova
Професор
«
Отговор #344 -:
юли 17, 2008, 14:39:36 »
Здравейте момичета,
За пръв път ще пиша в тази тема....просто сега е открих. До сега се вписвах само в темите по подготовка за сватбата /предстои ми сватба септември/......Но и аз съм от вас...вече две години и повече опити, Аби най-вероятно е най-права от всички. Всичко е на психическа основа.....Няма да се впускам в подробности, аз самата /и бъдещият ми мъж/ направихме всички възможни тестове, прегледи всевъзможни /дори си правих лапароскопия/, за да ми кажат трима лекари, че всичко ми е наред и ще забременея, но за съжаление все още нищо не е станало......
Напълно съм отчаяна и вече не зная какво да правя по въпроса, не искам да хода пир четвърти лекар, за да ми каже същото и сега съм се отдала на подготовката за сватбата пък каквото сабя покаже. Благодарна съм на Мъжа до себе си, никога за нищо не ме е обвинил и винаги гледа с оптимизъм и надежда към следващия месец....
Само исках да споделя, че времето за да стане бебе може да отнеме години, не само месеци, разбира се не го пожелавам на никого и се надявам всички в най-скоро време да преминем в другата темичка на чакащите бебечета
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...