Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 00:35:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част  (Прочетена 145192 пъти)

Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: юни 25, 2008, 10:55:42 »

На мен ми отчете няколко дни преди деня в който трябваше да ми дойде - тестът беше Престо. А получиш ли леко зацапване в близките дни значи 100% си бременна. Няколко дни след датата на която трябва да ти дойде ембрионът се имплантира на стената на матката и оттам се получава това зацапване, но то е сигурен признак.
Недей да се измъчваш /а и нас също blush/ ами тичай към аптеката и дано да е станало бебчето. Good luck
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юни 25, 2008, 12:25:14 »

Леко зацапване получих на Нова година точно!!По сметки на доки съм забременяла между 21-28 Декември/значи точно са минали около 7 дни след оплождането!!Тогава се имплантира ембриона!На 9ти янури трябваше да ми дойде и тогава направих първия тест с бледа 2 черта!!Повторих на следващия ден и на по-следващия,а чертичката ставаше все по-видима!Междувременно отново прокървих и си помислих че тестовете нещо са ме излъгали но беше за кратко и спря!!Може вече да си направиш тест който ще отчете!!Но си почакай до когато си решила!!Успех стиснати палци и от мен и бебка имаш! give_rose
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юни 25, 2008, 15:41:57 »

толкова сте милички всички, направо незнам какво да кажа...много ви благодаря, но не искам да си правя още тест, толкова фалшиви тревоги съм имала че...направо не искам пак да видя една самотна чертичка. Имам нещо мн странно като бяло течение ама не е нито ме сърби нито е с особен мирис, просто една такава кремообразна консистенция, от какво ли е? освен това вчера получих едно сърцебиене и днес ме наболява десния яйчник..та си мисля че може и днес да ме посети цикъла въпреки че изобщо не го искам cray
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: юни 25, 2008, 15:49:53 »

MMariana помня, че и аз преди да видя двете чертички се очудих на сранното течение, което бях получила, т.к много скоро си бях пускала микробиология, впоследствие се оказа, че е от бремеността, стискаме ти плаци....да видиш скоро двете чертички! good
Активен
Invisible
Сватбен ГУРУ
Публикации: 702

На мама тигърчето

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 25, 2008, 15:59:08 »

и от мен здраво стиснати палци мила  give_rose дано да е бебче  girl_in_love аз видях двете черти на 1 ден закъснение, вярно много бледа ама си я имаше, успех още веднъж!
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: юни 25, 2008, 16:38:44 »

Марианче,такова течение се получава ,при евентуална бременност,аз сущо я имах придружено с едно леко розово,което на следващия ден изчезна,а болката в яйчника е нормална,ти в същност редовен цикъл ли имаш?Аз мисля че каквото и да е е време за тест,за да се успокоиш.Стискам палци всичко да е заради  PREGQ.Хайде с теб сме и кураж,миличка ще стане!!! Bravo
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юни 25, 2008, 16:44:18 »

Аз съм на мнение че ако има бебе то няма да избяга и че когато и да направиш теста или ще отчета 2 черти или 1.това с чакането няма да промени нищо!!Но решението си е твое!!Все пак до петък не остана време Wink
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юни 25, 2008, 17:11:10 »

поддържам мнението на клео и смятам да направя точно това, хайде милички до петък  girl_wink
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юни 25, 2008, 21:03:02 »

хей,

момичета, ами ... при мен веднъж закъснението беше 4 дни и имах едно бяло течение без мирис, но на 5-я ден лелката дойде ....

и аз не бях правила тест с надежда, че няма да дойде, но уви

Марианче, стискам ти здраво палци да не ти идва през следващите 9 месеца!!!

и на всички други момичета, които не чакат лелката
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юни 25, 2008, 21:44:42 »

Ами и при мен го имаше това бяло течение и болка в яйчника и в матката, бях почти сигурна, че съм бременна, но не бях. Марианче, правилно постъпваш, че изчакваш, ако има бебе, то ще си е там и ще си расте girl_wink Стискам ти палци и аз good
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юни 26, 2008, 07:49:04 »

cray cray cray тази сутрин цикълът ме посети....чувствам се адски зле. Много е мъчително всеки месец да чакаш някакви признаци, мъчително е да правиш тестове и те да са отрицателни, особено когато толкова много искаш детенце...смятам повече да не тръпна в това непредсказуемо очакване, може би просто сега не му е времето, а може би има някакъв проблем, който лкеарите не са видели, знам ли... cray cray cray
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юни 26, 2008, 07:57:03 »

Марианче, успокой се миличка! Не губи кураж и ще видиш, че следващия път, когато най-малко очакваш, чудото ще е станало!!!  good give_rose
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юни 26, 2008, 08:02:34 »

Марианче, успокой се и не губи кураж.Може би покрай притесненията за сватбата не става все пак всички казват, че трябва да сме спокойни и да нямаме стресови ситуации.Дишай спокойно и не го мисли, аз си мисля, че когато най-малко очакваш ще видиш двете чертички.ПОжелавам ти го да ти се случи възможно по-скоро.
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юни 26, 2008, 08:58:29 »

Mmaiana ,миличка разбирам те толкоз добре и аз се чувствам по същия начин.Зная че каквото и да ти кажа няма да промени много настроението.Но миличка наистина не падай духом ,може би ще стане следващия месец. kiss2
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юни 26, 2008, 10:27:31 »

Марианче,спокойно миличка,поплачи си да ти олекне,но не испадай в депресия,успокой се,за да стане бебо трябва и двамата да сте спокойни,но наистина спокойни,а сега сте напрегнати около вашето сватбенно тържество и това все пак си оказва влияние.Спокойно миличка,нека мине сватбата и после ще сте по спокойни ще видиш ,а и се задава лято,море почивки,все някой слънчасъл сперматозоид ще се обърка и ще стане работата yahooХайде ,знам много добре как се чувстваш,и аз ревях като побъркана,а сега се притеснявам дали всичко ще е наред с бебо,дали си има сърчице,и нямам покой.
Прегръщам те да знаеш и само спокойствие,оставете се на течението ,и то ще стане когато най -малко  очаквате, а и ви очаква много радостно събитие weddingday
И това с тия болести,си го избий от главата,че наистина може да влияе.
Много целувки и кураж,утре ще си по-добре.
« Последна редакция: юни 26, 2008, 11:14:08 от hrisig » Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: