Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 00:51:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част  (Прочетена 145199 пъти)

goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: юни 03, 2008, 10:35:40 »

Аз пък днес си поръчах ръкавици за определяне на PH-то на влагалището, и да видя какво е, да не е прекалено киселинно, или пък прекалено алкално.
Активен
bobi80
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #181 -: юни 03, 2008, 10:41:00 »

Аз пък днес си поръчах ръкавици за определяне на PH-то на влагалището, и да видя какво е, да не е прекалено киселинно, или пък прекалено алкално.
Здравей, Goldi. Това е много интересна идея. Разкажи повече ( колко струват  и т.н.) danceg
Активен
goldi
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: юни 03, 2008, 10:48:17 »

Ами 20 бр струват 20 лв те са за небременни, има опаковка от 50 бр която струва 48 лв и е за бременни, защото трябва да си тестват PH-то два пъти в седмицата, понеже са по податливи на инфекции. От това, което четох, ако ти е много кисела средата убива сперматозоидите, затова преди овулация се отделя Цервикалната слуз, която прави средата във влагалището по алкална, за да могат сперматозоидите да живеят. Когато обаче по принцип средата е алкална, това означава, че влагалището не е защитено от микроорганизми, които предизвикват инфекции и това не е добре за организма. Имало е много случай на жени, които с години не могат да забременият и то само защото никой доктор не им е изследвал влагалищната среда. Та затова и аз решиих поне информативно да си проверя моята дали е в норма
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: юни 03, 2008, 12:38:06 »

Здравейте,момичета.
Честито на всички, които се отписват от този клуб и им пожелавам лека бременност и много щастливи мигове.

А аз още повече се отдалечавам от мечтата си да имам свое собствено дете,понеже ми откриха кисти на гърдите, които "изяждат" хормона прогестерон и нямам шанс (засега) да забременея.Ако не мога да се излекувам чрез хапчета и мазила ще  съм под ножа само и само, за да се радвам на бебе и аз cray cray cray
Колокото и да ми е гадно не съм загубила надежда и ще се боря.Благодарение на мъжа ми все още не съм изпаднала в някаква паника или депресия,за което съм му адски благодарна.

Бъдете щастливи и изживейте пълноценно всяка секунда от своята бременност.Късмет на бебеправищете give_rose
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: юни 03, 2008, 12:44:24 »

Разбира се, че няма да се отказваш Ренка!!! Продължавай с оптимизма и вярата! Всяко нещо с времето си и незабравяй че няма невъзможни неща!
Активен
goldi
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: юни 03, 2008, 12:48:25 »

Ооооооо Ренка, та ти си само на 20 г. , не се притеснявай живота едва сега започва за теб, а в главата ти какви мисли се въртят. Я спокойно Господ си знае работата, явно, че още ти е рано, така че не се притеснявай. Като ти чета поста ми звучи, че май отиваш към отчаяние, но недей. Всичко ще си дойде на мястото, не бързай, а си живей и се радвай на живота
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: юни 03, 2008, 12:57:43 »

Ммммм не,как ще се отчайвам?!Всеки ден го изживявам като последен-само кръчми,дискотеки,празници без поводи pardon
И си много права,все пак съм на 20 още и може наистина да ми е рано,всъщност няма значение

Май сме вече  Offtopic  blush
Активен
bobi80
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #187 -: юни 03, 2008, 14:53:07 »

Goldi, благодаля за отговора, ще взема и аз да си потърся такива give_rose
Renka, здравей приятно ми е да се запознаем. Дано всичко върви по план и съвсем скоро отново в редиците smile
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: юни 03, 2008, 15:44:06 »

Рени,стискам ти палци да се излекуваш миличка,и много скоро да гушкаш своето бебе.
Нели,ти не се отчайвай,и вашия ден ще дойде,просто явно иска време.6-7 месеца са си доста кратък период ние някъде от толкова почнахме да пробваме,но от 4 месеца бяхме много по активни и с помоща на тестове за ову аз забременях.Така че щом нямаш проблем значи е на нервна почва ,успокой се и ще видиш много скоро  PREGQ наистина миличка.
Аз вчера бях на първи преглед на ехо при доки.Каза ми че съм някъсе в 3-4 седмица ,съвсем в началото ,но си я видях малката точица,даже още май не беше се закрепила,затова съм и в болнични от днес.
Момичета винаги ще съм с вас,и няма са спра да ви давам кураж,защото знам колко време и аз чаках вдете чертички,дано другия месец се чуе пулса и всичко да е ок.
Активен
afrodita
Ентусиаст
**
Публикации: 104

« Отговор #189 -: юни 03, 2008, 16:00:06 »

goldi  може ли да те попитам от къде си купи тези ръкавици и как томно се казват?
Активен
goldi
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: юни 03, 2008, 16:34:31 »

http://www.fromvoulevs.com/careplan.html  ето сайта от тук си ги поръчах утре ще пристигнат
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: юни 03, 2008, 21:42:56 »

Hrisig, благодаря ти много за милите думи .Много се радвам ,че си си видяла точката и всичко е ок. Bravo Замислих се и може и аз да пробвам с тестчета този месец. Ти от кой ползва ?
Ммарианка на теб  и на всички момичета ,който чакат положителен тест пожелавам ви го от все сърце ,защото зная ,колко много щастие ще ви донесе. heart
Активен
goldi
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: юни 03, 2008, 21:54:59 »

Аз миналия месец си бях купила тестове за овулация, отчетоха си точно, моята беше на 14-тия ден, като по учебник, но въпреки всичко бебето не стана. Но е хубаво да се използват тези тестчета, за тези който имат нередовен цикъл и трудно си улавят овулацията. Този месец няма да правя нищо по график, защото четох че 10 % от физически здравите жени, без гинекологични проблеми не могат да забременеят точно на психична основа
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: юни 03, 2008, 22:03:38 »

Нели,аз ползвам тестове за ову 5 месеца,повечето са били Клиър ову,но в един момент нещо не бях доволна,и си купих ОВЮ,понеже тяхните черти са по наситени от на Клиър.Но въпреки това този месец правих От тях/клиърову/и забременях,важното е ,двете черти да са еднакви по цвят,понякога са бледи,но са еднакви,правех ги с втората урина ,и другото мног важно нещо е да правите секс 4 дни след появата на втората вертичка,макар и след това едната от чертите да е по бледа,това означава че овуто вече е минало и яйцеклетката се е отделила от яйчника.Успех ти желая на теб и на останалите момичета,ще стане вярвайте,просто търпение.....
Активен
afrodita
Ентусиаст
**
Публикации: 104

« Отговор #194 -: юни 04, 2008, 13:32:11 »

give_rose Много ти благодаря.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: