Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 01:04:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част  (Прочетена 145202 пъти)

MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 24, 2008, 20:34:38 »

току - що си направих Престо - една чертичка....ще си чакам апък кавото е такова...
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: май 24, 2008, 21:36:06 »

здравейте момичета,много сте изписали.
Мариана,и аз съм с бледа втора черта от вчера,но на мен ми закъснява,трябваше на 21 да ми дойде,а не идва,имам често уриниране и ми се гади,та незнам и аз дали да се надявам,ще изчакам и аз няколко дни и ще правя нов.
Успех на всички чакащи.
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: май 24, 2008, 21:42:39 »

здравейте момичета,много сте изписали.
Мариана,и аз съм с бледа втора черта от вчера,но на мен ми закъснява,трябваше на 21 да ми дойде,а не идва,имам често уриниране и ми се гади,та незнам и аз дали да се надявам,ще изчакам и аз няколко дни и ще правя нов.
Успех на всички чакащи.
Хриси, според мен при толкова признаци е почти ясно положението  blum blum blum Ще чакаме след няколко дни да се похвалиш с  pqz PREGQ
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 24, 2008, 21:59:15 »

Имаме си ново мамче според мен give_rose give_rose
аз имах толкова бледи черти че чак мъж ми искаше да пишка върху тестовете give_rose
Хайде чакаме те в темите за майчета
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 25, 2008, 09:19:57 »

Клео,наистина незнам дали да се радвам или не,защото с тия бледи четри все ми се струва че не е истина.М/у другото моите тестове са от комплекта на ову тестовете клиър ову,освен да взема един Шуър чек,ама ще го направя след няколко дни.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 25, 2008, 09:32:04 »

О Хриси и според мен положението е ясно smile Ще чакаме да потвурдиш  good Wink
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 25, 2008, 20:28:59 »

Hrisi, съм на мение ,че си има ме ново мамче .Ще чака ме само да направиш нов тест и всичко да се потвърди. Bravo
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 25, 2008, 20:36:44 »

Hrisi, давай смело със Sure Check. Но това с честото уриниране беше един от първите ми симптоми на бременнността.
Успех give_rose
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 26, 2008, 11:15:42 »

Ето и аз отново ,се надявам да ме пропусне.Трябва да ми дойде след два дни и доста се изкушавам да си направя тест,но разбира се ще изчакам.Точно това чакане ме побърква ,но какво да се прави. nea
Активен
Princesa
Ентусиаст
**
Публикации: 53

г-жа Трифонова

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: май 26, 2008, 13:06:21 »

Здравейте, момичета!  give_rose
След дълго отсъствие от форума и аз се записвам в клуба. Това ни е 8ми месец вече и започвам да се отчайвам  cray  Гледам, че повечето стари момичета са вече бременни - честито!  Bravo
На мен 3 седмици преди сватбата ми правиха спешна конизация (със съмнения за злокачествен тумор) и от тогава бебето е единственото ми желание.
Успех на всички!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: май 26, 2008, 13:16:26 »

Добре дошла отново!  Welcome Вече ни липсваше  blum
Не се притеснявай, защото повечето проблеми идват от психическата нагласа. Обичайте се с мъжа ти и не превръщайте бебето във фикс идея.. то знае кога да се появи и да ви изненада.
А доктора ти казвал ли е, че са възможни проблеми при зачеването?
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: май 26, 2008, 14:32:00 »

И аз си оставам тук, дойде ми вчера, този месец и тест за овулация бях си купила, правихме всичко в определеното врема, ама не стана. Нищо другия месец пак, все някога ще стане. Ама около мен всички приятелки са бременни и ми е малко тъжно, но тепърва идва море, почивки и тогава е най-благоприятното време за зачеване.
Активен
_Deskata_
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: май 26, 2008, 21:34:17 »

И аз си оставам тук, дойде ми вчера, този месец и тест за овулация бях си купила, правихме всичко в определеното врема, ама не стана. Нищо другия месец пак, все някога ще стане. Ама около мен всички приятелки са бременни и ми е малко тъжно, но тепърва идва море, почивки и тогава е най-благоприятното време за зачеване.

Мила, и около мен е така  sad Доста познати са бременни и днес разбрах за още една и доста се разстроих... Знам, че не бива, но ми идва отвътре....

Това ни е 3-ти месец опити и с всеки следващ се отчайвам все повече...

Решила съм другата седмица или най-късно след следващия ми цикъл да отида при една доцентка на преглед, защото след последния ми каза да отида пак за едни изследвания, и ще се посъветвам по тези въпроси.
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: май 26, 2008, 22:13:59 »

:PREGQ:момичета пред мен стои един голям вапрос.от два дни се опитва да ме боли корем,ама не ми идва,а по принцит като ме заболи ми идва след 2-3 часа ама с огромни болки,а сега нищо *crazy*незнам може вече и да си ваобразиявам :angry:днес не спрях да ходя по малка и голяма нужда-и тва ме учуди много,защото не ходя мн честичко :girlhide:за тест ми е раничко,само два дни закаснение blush
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: май 26, 2008, 22:26:07 »

e момичета ето че дойде време и аз да се похваля с 2те чертички  Wink и  се пренасам в другите темички
goldi, _Deskata_ горе главата и махнете тези тестове и не мислете за това... става точно когато най- малко очакваш... така се получи и при мен, точно когато бях сигурна че сме изпуснали и този месец опссс изненадка
така че успех и много любов момичета
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: