Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 01:13:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част  (Прочетена 145204 пъти)

Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: май 23, 2008, 12:42:51 »

аз другата седмица ще ходя на "чичо доктор" да видим дали всичко е наред, а и да ми каже дали не трябва да пия нещо допълнително, че аз съм с отрицателен резус фактор, а Пепи е с положителен  scratch one-s head и .... пълен напред с бебеправенето .... нямам търпение Girl_hide дано само няма проблеми  pardon

Welcome welcome-2 и се надявам да няма никакви проблеми и съвсем скоро да се похвалиш с  PREGQ pqz пожелавам ти го искрено, както и на всяко друго момиче в този форум!!! smile
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: май 23, 2008, 12:52:45 »

благодаря,seny, днес си записах и час - във вторник  yahoo
Страхотно - ще чакаме тогава във вторник или сряда добри новини от теб. При мен лелката вече мааалко закъснява, но съм решила да поизчакам още няколко дни и тогава да се тествам...
Успех на всички в темичката.  give_rose
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: май 23, 2008, 13:37:07 »

привет и от мен, днес ми се случи нещо мн странно като пътувах в такситон ми стана лошо и накарах шофьора дори да спре..мн странно..сутринта си правих тест, но от тези Home test, a не шуър чек, имаше втора бледа чертичка, но не смея да се радвам, защото още дори не ми е закъсняло, трябва да ми дойде в понеделник. Апък и др. път ми се е случвало такива лентови тестчета да показват бледа втора черта и накрая...нищо..Вече нямам търпение да стане понеделник
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 23, 2008, 13:39:30 »

ММariana на твое място отивам в първата аптека и си взимам Престо. На мен ми показа много бледа втора чертичка няколко дни преди датата на която трябваше да ми дойде!
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 23, 2008, 13:41:38 »

Престо по-надежден ли е от другите? На опаковката пише тест за ранна диагностика, но знам ли.. дали да не изчакам до понеделник и тогава..
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: май 23, 2008, 13:42:46 »

Да за ранна диагностика е.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: май 23, 2008, 14:14:02 »

здравейте момичета не сам писала одавна защото претърпях операция откриха ми киста на яйчника ми трябваше да се оперира cray, но всичко мина успешно и така
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 23, 2008, 14:17:45 »

Миличка, радвам се, че всичко е минало успешно... Това значи, че вече можете спокойно да започвате да бебеправите.
И по-добре, че сега си се оперирала, защото аз преди да забременея не съм правила никакви изследвания, а се оказва, че имам раничка на шийката на матката..  cray Сега няма и как да се лекува.. sad
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 23, 2008, 14:23:01 »

dideto, добре дошла отново. Надявам се сега всичко с теб е наред. Какво казват докторите-кога може да продължите с опитите за бебче?
MMariana , стискам силно палци този път да не е фалшива тревога. Споед мен изчакай наистина 1-2 дни и после пробвай пак.
« Последна редакция: май 23, 2008, 14:33:13 от seny » Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #129 -: май 23, 2008, 14:23:28 »

здравейте момичета не сам писала одавна защото претърпях операция откриха ми киста на яйчника ми трябваше да се оперира cray, но всичко мина успешно и така

Щом всичко е минало успешно остави притесненията и се обичкайте с мъжлето. И не се притеснявай, ако не стане веднага. Той ще дойде в най-подходящия и изненадващ момент!
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 23, 2008, 15:34:33 »

Seny,стискам палци въобще да не ти дойде .Дано двете с Ммариана този месец да видите едни ''хубави'' положителни тестчета. smile
Дидето,радвам се ,че е минало всичко добре  Bravo и ти пожелавам приятно и успешно бебеправене.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: май 23, 2008, 16:43:44 »

и аз се надявам всичко да е добре и да нямаме проблеми но най лошото е че единия яйчник на които е била кистата трябваше да се извади защото го е изконсумирала изцяло моля се да нямам проблема защото доктора и познати ми казват че се забременява и с един само но все пак го няма доктора ми каза след един месец пак да започваме с опитите.страх ме е момичета много
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 23, 2008, 18:13:31 »

Диде,мила не се притеснявай предварително и бъди оптимист.Неприятно е това ,което ти се е случило,но пък не означава ,че бебчето няма да стане съвсем скоро.Горе главата и кураж,всичко ще е наред.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 23, 2008, 18:26:43 »

Диди, мила, не се притеснявай, всичко ще се нареди  give_rose
Seny MMariana, ще чакам да се похвалите съвсем скоро  blum
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 23, 2008, 22:28:49 »

Мила Диди имай предвид че дори да е един яйчник той си отделя фоликул и проблем със забременяването няма да имаш.То може да си с два и да не овулират и да не произвеждат яйцеклетка.Горе главата и ще видиш как и ти ще ни се похвалиш с две чертички.
Който чака две чертички стискам палци.Аз не чакам и съм извън клуба но скоро след няколко месеца ще се завърна тук.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: