Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 00:24:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част  (Прочетена 145189 пъти)

vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: май 05, 2008, 12:03:53 »

Здравейте на всички.Не се отчаивайте, не винаги става това което очакваме тогава ког.го очакваме. Колкото повече го мислите, толкова по-тежко ще ви е.По принцип, чак след година и половина сериозни опити трябва да се потърси помощ-така че успокойте се и ви пожелавам съвсем скоро да се майнете от този клуб-както го пожелавам и на себе си.Аз този месец съм все още в очакване, но като се има в предвид, че е първи от нашите опити, а и след операция-божа работа.
Стискам палци на всички и ви изпращам много въздушни целувки. good
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: май 05, 2008, 15:36:26 »

Valentinka,добре дошла в клуба,пожелавам ти бебчето да стане когато искаш.
Vesi,права си ,че не трябва да се отчайва ме.Успех и на теб,дано още първия месец да се е получило бебечето при теб. smile
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: май 05, 2008, 16:45:04 »

Дано не се задържате в тази темичка give_rose give_rose give_rose
Нелка, и аз това си пожелавам-да стане когато си е решило, защото аз май никога няма да се почувствам готова cray
Активен
hrisi_g82
Новак
*
Публикации: 10

Хриси Григорова

« Отговор #78 -: май 05, 2008, 20:05:50 »

Valentinka ,добре дощла ,дано скоро да се местиш в друдите клубове,
Веси,успех дано бебо стане от първия път.
Аз съм в период май на ову.Дано го хванем най-накрая ,че се олавям напоследък че почвам да мисля все повече и повече.... baby_girl baby_boy
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: май 07, 2008, 10:19:29 »

на нас това ни е първият месец с опити но не можа да стане
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: май 07, 2008, 10:52:43 »

Ние продължаваме с опитите, дано този месец да стане, мисля, че мн ще ми отива едно мъничко коремче на сватбата Wink
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #81 -: май 07, 2008, 11:38:13 »

Момичета много съм щастлива и искам да го споделя с вас yahoo! На 29,04 видях PREGQ Днес бях на лекар и се видя плодно сакче 12мм, някъде 5г.с съм! На 20,05 пак съм на лекар и ако се види ембриончето ще се запиша в "бъдещи майки".

Пожелавам ви успех на всички и скоро да се похвалите и вие!При мен стана когато най-малко очаквах, затова имайте вяра!Бебечето знае кога да се появи!

Моля,за да не спамим темата излишно ще ми честитите,когато се запиша в "бъдещи майки"!
Целувки на всички kiss2
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #82 -: май 07, 2008, 11:45:22 »

Без да честитя, само да попитам вие от колко време бебеправехте. Ако не греша известно време опитвахте. Та твоят пример да е за кураж на тези, при които все още не се получава  pardon
Активен
mariana
Баш Майстор
**

« Отговор #83 -: май 07, 2008, 11:51:36 »

Без да честитя, само да попитам вие от колко време бебеправехте. Ако не греша известно време опитвахте. Та твоят пример да е за кураж на тези, при които все още не се получава  pardon

От седем месеца пробваме, имам поликистозни яйчници,нямах овулация и не ми е идвало от февруари! pardon
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #84 -: май 07, 2008, 12:02:43 »

И вашият случай не е бил от най-лесните. И аз имам някои проблеми и нередовен цикъл. Когато дойде този момент и за мен, може и да не разбера, че съм бременна  pardon Но дори и с тези особености, лекарите са ми казвали, че не би трябвало да имам проблем да забременея.
Успех на всички и не се шашкайте!
Активен
mariana
Баш Майстор
**

« Отговор #85 -: май 07, 2008, 12:11:36 »

Когато дойде този момент и за мен, може и да не разбера, че съм бременна 

Ще усетиш, ще видиш! Аз имах вътрешно усещане,но ме беше страх да направя тест по-рано или пък да споделя с някой. Бих утрогестан,за да ми дойде и десетина след като го спрях и не ми дойде направих теста.Цяла нощ не можаш да спя от вълнение,защото бях решила да направя теста сутринта с първата урина. Отделно гърдите ми се бяха подули повече от друг път,много ме боляха.Будех се посред нощ да ходя до тоалетна,отвреме на време ме присвиваше корема все едно ще ми дойде всеки момент.Корема ми ниско долу е подут,предполагам заради понаедрялата матка. Така че като дойде момента ще разбереш!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 07, 2008, 14:52:47 »

Аз чакам да ми дойде вече 6 дена близо.Иначе съм голяма пикла и гърдите много ме болят и болки в яйчниците имам.Ама не ми се вярва да е станало нещо.Просто се чудя защо не ми идва.Сутринта правих един тест и той е отрицателен поне така си мисля щото незнам до колко е валиден.Ако ви кажа какво направих ще ми се смеете.Изпуснах теста в тоалетната.Показа една чертичка а и сигурно пак не е станало.Взе да ми писва всичкото това чакане.Като няма бебе поне да ми дойде да не ме мъчи.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: май 07, 2008, 14:54:39 »

gucci, ами направи втори де!!! До колкото разбрах от писаното до тук май, май имаш симптомите на бременна. Ама нека другите момичета да кажат.  blush
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: май 07, 2008, 14:58:23 »

gucci на шега на майтап аз имах същите симптоми като теб! blushЧетяйки се сетих за себе си преди няколко месеца!!! @}->--И колко теста изхвърлих защото имаха 1 черта а милото ровеше в боклука и ми навираше в носа че има и втора бледа!!Щом е паднал в тоалетната направи втори! *THUMBS*Успех и на теб и на всички момичета които чакат!!Както и мариана е казала "когато най-малко го мислим тогава става"
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: май 07, 2008, 15:11:40 »

Утре или в другиден ще направя още един тест за всеки случай.Ама не вярвам да е станало.А съм толкова изнервена в момента и така яко ми се гади от сутринта.Не искам да се навивам че има нещо.По добре ми е да си мисля че няма нищо.Ако се га няма нищо за 3-4 месеца спираме с бебеправенето щото не искам да съм бременна и да правим ремонт.Вече много ми писна момичета.Всички се махат от този клуб само аз си вися тук.Тотално ми писна и бебеправене и всичко.А и с моя нередовен цикъл и поликистоза и овулация когато им скимне.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: