Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 01:12:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част  (Прочетена 145203 пъти)

Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: април 27, 2008, 13:21:59 »

Ей, от кога се чудя къде изчезна и не се появяваш! Много се радвам, че мислите да се включвате в клуба на бебеправещите!  yahoo Надявам се по-честичко да пишеш и да не стоите дълго време тук!  give_rose good
ами време ни е и на нас вече, сега започнах да пия фолиева киселина и ще изчакаме 1 месец и после.... пълен напред  tease а аз покрай тия смени на работата  Girl_hide направо в чудо се видях, ама това е за друга темичка Wink
п.п. Гледах снимките на бебо  heart heart страхотни са! желая ти безпроблемна бременност  give_rose
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: април 27, 2008, 16:04:27 »

Момичета, моята лелка трябваше да ме навести вчера и за сега още я няма,което разбира се ме кара да се радвам.А иначе гърдите ще ми се пръснат.Ще изчакам до утре и ако все още не ми е дошло-на което силно се надявам,ще си напревя едно тестче.
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: април 27, 2008, 16:18:18 »

Nelkata   това е страхотна новина!Стискам ти палци този Великден да е най-незабравимия за вас!!! @}->--Това за гърдите е много показателно, особено, ако по принцип не си така!Но наистина най-добре изчакай още ден,два за тестче, макар че си представям как тече времето за теб сега girl_wink
Аз за известно време ще отсъствам от този клуб, но после ще се завърна с пълна пара и се надявам да не заваря никоя от вас тук tease
На всички оставащи в клуб успех! give_rose
Активен
hrisi_g82
Новак
*
Публикации: 10

Хриси Григорова

« Отговор #48 -: април 27, 2008, 17:25:58 »

Нелка,стискам палци лелката да не идва,дано,дано....СтискаМ ти палци на теб и на всички които чакат включване.
Активен
Nelkata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 27, 2008, 17:58:17 »

Tonitta,Hrisi, благодаря ви много за подкрепата.Толкоз мило ми стана като прочетох постовете. Мисля си ,че няма да ми дойде ,защото този път се чуествам по по различен начин преди да ми дойде,освен гърдите ,който са по-голями от всякога,също така от известно време много ми се спи,така че все си мисля ,че този път може да видя така чаканите две чертички.
Много ви благодаря отново.
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: април 27, 2008, 18:05:18 »

Ако питаш мен, направо отивай към най-близката аптека и си вземи тест за бременност. Така няма да се терзаеш излишно! Стискам палци резултата да е положителен!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #51 -: април 27, 2008, 21:54:39 »

Nelkata стискам палци да не ти дойде и скоро да се похвалиш с положително тестче  heart PREGQ Но наистина ако можеш изчакай още ден, два и тогава го направи  give_rose
Solecito добре дошла и дано не се задържаш дълго тук  give_rose
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: април 28, 2008, 08:15:13 »

Nelkata стискам палци да не ти дойде и скоро да се похвалиш с положително тестче  heart PREGQ Но наистина ако можеш изчакай още ден, два и тогава го направи  give_rose
Solecito добре дошла и дано не се задържаш дълго тук  give_rose
ами дано , veselyshko, и аз се надявам  give_rose
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: април 28, 2008, 10:58:12 »

И аз оставам в клуба, но то нямаше и как, точно когато бяха подходящите дни, мъжа ми си купи мотор blum и малко повече обърна внимание на него, но нищо другия месец вече сериозно почваме, ще си купя тестове за овулация, та да видим какво ще стане.
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 28, 2008, 11:32:32 »

Nelkata хайде какво стана???? Направи ли теста?!?!?! girl_wink
Чакаме резултати и то положителниииииииииииии Bravo good
Активен
Nelkata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: април 28, 2008, 15:06:21 »

Mimoshkin, да направих си преди малко тест ,но за огромно съжаление ми показа отрицателен резултат  cray cray cray Още не ми е дошло ,но явно този месец ще ми закъснее.Попринцип не ми закъснява и аз за това бях решила ,че чудото е станало.
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: април 28, 2008, 15:09:27 »

Nelkata не се отчайвай! Теста може да е показал грешно! Ако не ти дойде до утре - направи пак ама със сутришна урина - това е много важно!
Активен
hrisi_g82
Новак
*
Публикации: 10

Хриси Григорова

« Отговор #57 -: април 28, 2008, 16:07:57 »

Нелка,спокойно миличка,може да ти закъснее,не се терзай,и отчайвай миличка и при мен е така ,по принцип не ми закъснява,а миналия месец с цели 6 дни,правих 2 теста отрицателни бяха и накрая ми дойде.Може теста да фалшиф.Изчакай още 2-3 дни за по сигурно и прави още един,или както казва Мимошкин,утре с пъвата урина.Не се отчайвай миличка и нашия ден ще дойде.Нали знаеш че неможе всички да сме бременни по едно и също време. kiss
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: април 28, 2008, 16:26:36 »

Здравейте момичета и от мен и аз се включвам във ващия клуб.Ние с милото сме заедно от почти 5 години и миналата год.ноември месец решихме да започваме с бебеправенето, но уви при профиактичен преглед се оказах 3 група и ми се наложи конизация,но сега вече според доктора всичко е наред и можем да действаме. yahoo yahoo yahoo-Но божа работа кога ще стане този месец ни са първите опити, но не рачитам много.А след месец ни е и сватбата.
Пожелавам успех на всички и стискам палци само за положителни тестове. Bravo
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 28, 2008, 17:10:21 »

И аз днес си направих тест, но за мое огромно съжаление е отрицателен  cray И аз ще чакам добри новини другия месец! Успех на всички  good
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: