Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 00:34:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част  (Прочетена 145191 пъти)

kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: април 19, 2008, 11:17:29 »

Диде вземи си тестове за овулация и ги започни от 8-9 ден на цикъла good
На всички останали желая успех и скоро да се преместите в бебешките теми че скоро ще опустеят като родят още няколко мами и имаме нужда от свежи попълнения :PНе го мислете обичайте се,бъдете спокойни а бебчетата си знаят кога да се появят give_rose
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #31 -: април 19, 2008, 11:55:24 »

Момичета те хората са го казали, че понякога хубавите работи бавно стават  Girl_hide Просто трябва да си се опитваме да бъдем колкото се може по- спокойни и да не ни се превръща в идея фикс и ще стане  good Стискам палци на всички скоро да се похвалим  heart
Nelkata хайде след една седмица да ни зарадваш с положителен тест  heart give_rose
dideto други начини за определяне на овулацията са с метода на базалната температура (БТ) и в краен случай фоликуметрия ! Защото тестовете за ову понякога не отчитат овулация, въпреки че  я е имало  Girl_hide За метода на базалната температура tonitta беше пуснала няколко линка в предната темичка сега ще ги копирам тук:

http://www.biberonbg.com/info/bazalnat.htm

http://zachevane.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=710&df=45&dflid=3&GDirId=2c94f129c56aa936ca4de5f79bf1ac2b

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=8236.msg1195371

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=797&Itemid=13
(тук можеш да си направиш и лична графика-много добре е направена!)

http://www.mamaibebe.com/?id=93

http://free.hit.bg/doctorgeo/Ovul.html
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 23, 2008, 22:17:19 »

благодаря ви много за изчерпателната информация good
Активен
clovis
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 24, 2008, 10:50:13 »

Момичета , имам следния проблем.Сватбата ни е насрочена за 06,09,2008, но този месец ми закъснява с 4 дни вече.Не, че сватбата е най- важната, но все ми се искаше да е след това, но както и да е.По-важното е, че днес си направих тест за бременност и показа 2 черички, но едната беше много бледа в сравнение с другата.Сега не мога да разбера това да или не е ?Довечера ще си направя още един тест, но сега ме гложди тази мисъл.Моля, някой да ми отговори нещо, че ми е нервно
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 24, 2008, 10:54:30 »

Според мен си бременна. Аз по същия начин имах много много бледа втора чертичка и всеки следващ ден ставаше по наситена. Колкото до сватбата - защо те притеснява това, че си бременна? Просто ще трябва да съобразиш роклята си, защото септември месец вече ще ти личи.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: април 24, 2008, 11:04:11 »

По-важното е, че днес си направих тест за бременност и показа 2 черички, но едната беше много бледа в сравнение с другата.Сега не мога да разбера това да или не е ?Довечера ще си направя още един тест, но сега ме гложди тази мисъл.
Аз лично те съветвам да не си правиш друг тест довечера, а утре сутринта с първата урина.Тогава хормона, който се отделя в организма на бременната жена е най- чист, в смисъл не си яла и пила още нищо, което би могло да ти отчете погрешен резултат. Но това айде да го коментираме в темата за тестовете за бременост, дза не ставаме  Offtopic
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #36 -: април 24, 2008, 16:07:02 »

Няма какво да го мислиш просто се мести в друга тема и ЧЕСТИТО yahoo !!!!!! Почиваи си повечко за да върви всичко както трябва  good
Активен
hrisi_g82
Новак
*
Публикации: 10

Хриси Григорова

« Отговор #37 -: април 24, 2008, 19:01:46 »

И аз казвам Честито за 2 те чертички,стискам палци всичко да е наред.
Момичета и този месец оставам при вас,днес лелището си дойде.Вече почна да ми писва значи,нама ли край това,кога вече ще видим тези красиви две черти PREGQ
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 24, 2008, 20:42:30 »

clovis и моя съвет е да направиш още един тест с първата сутришна урина за да си 100% сигурна че си  pqz
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: април 25, 2008, 10:06:26 »

Честито и от мен, clovis!

Не се притеснявай за сватбата - само си почивай и всичко ще е наред...
Аз иначе също оставам в клуба-днес ми дойдоха гостите..., но пък аз за този месец се радвам, защото ми се наложи да правя рентгенова снимка на един болен зъб. Предупредих лекарката и тя ми сложи едно елече за всеки случай, но определено се бях поизплашила, ако бебчо е станал да няма някакъв проблем... Та така, днес даже се зарадвах на лелката.
Поздрави на всички   give_rose и дано още мами да се похвалят по Великден с  PREGQ
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 25, 2008, 10:10:23 »

ехх и аз съм си още в клубчето. Другият месец пак на линия бебеправещи smile clovis направи ли си сутрешен тест?
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 25, 2008, 16:08:25 »

Clovis, кажи наистина какво стана с теста? Направи ли още един?
Активен
_Deskata_
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: април 26, 2008, 00:00:54 »

Пак искам да ви питам нещо - когато правите любов с мъжете ви и свършат, при изваждането изтича ли ****** ?  crazy Малко съм невежа в тези неща, защото досега винаги съм се пазила и сега....  girl_impossible
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 27, 2008, 12:13:37 »

Здравейте и от мен smile Отново ....
Христос Возкресе!
Аз се бях позагубила доста време  blush blush blush blush ама пак съм на линия и смятам да се записваме с половинката в клуба на бебеправещите от другия месец  Girl_hide
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 27, 2008, 12:33:53 »

Ей, от кога се чудя къде изчезна и не се появяваш! Много се радвам, че мислите да се включвате в клуба на бебеправещите!  yahoo Надявам се по-честичко да пишеш и да не стоите дълго време тук!  give_rose good
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: