Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 07:01:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част (Прочетена 184887 пъти)
smiling rain
Сватбар
Magic everywhere
Отг: ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
«
Отговор #300 -:
юни 26, 2008, 13:55:26 »
Момичета от къде в София мога да си купя оризова хартия с орнаменти и розови пликчета???
провери тук
http://www.europapier.com/bg/products/printinggraphicsindustries/design/-
другият вариант е да си изготвиш текста и да отидеш в някое дизайнерско студио да ти го разпечатат - там имат ВСЯКАКВИ хартии
«
Последна редакция: юни 26, 2008, 14:00:16 от smiling rain
»
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #301 -:
юни 26, 2008, 19:13:36 »
Аз си търсех розови плокове доста време и нищо не намерих. И накрая си ги направих сама. Звънях в доста печатници и реклами къщи, никъде нищо. А за другите неща виж в Слънчоглед или РАМ, но по-скоро в Слънчоглед.
Активен
smiling rain
Сватбар
Magic everywhere
«
Отговор #302 -:
юни 26, 2008, 19:28:48 »
http://www.perfectbg.net/frame-2main-frame.php?subcategoryId=165&page=2
виж тук, поръчват се онлайн има и розови
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #303 -:
юни 27, 2008, 06:43:08 »
Цитат на: suny_girl_bg в юни 26, 2008, 13:28:41
Момичета от къде в София мога да си купя оризова хартия с орнаменти и розови пликчета???
Може би съм
Съжалявам ако е така!
аз последно като ходих в слънчоглед имаше паус със орнаменти,но за розови пликове-нямаше със сигурност.но там има хартия-на листи всякакви цветове и можеш да си 'сглобиш" пликове.даже излиза по евтино.дано съм ти помогнала
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #304 -:
юни 27, 2008, 07:58:41 »
Съни, пликчета най-различни има в една книжарница по графа, като тръгнеш от Пл. Славейков нагоре където завива графа и се включва към Витошка от дясно има много голяма книжарница, но не знам дали има розови! Успех!
Активен
stefanneli
Ентусиаст
Публикации: 82
«
Отговор #305 -:
юни 27, 2008, 11:49:54 »
момичета виждали ли сте морски звезди
намерих на едро, но ми е по 70-80 ст едната
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #306 -:
юни 28, 2008, 10:53:51 »
Момичета, иматели някакви идеи с какво мога да заменя кошницата за късметчетата? Чувала съм, че късметите могат да се наредят и на табла, но и тя трябва да е украсна, може би.
А мислите ли, че шампанското може да мине без украса? Ние май няма да имаме украса и на чашите, взехме си такива с пръстен около столчето и мисля, че ще бъде грозно да слагам кавото и да е по тях.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #307 -:
юни 28, 2008, 11:05:50 »
Да, и аз доста се колебая за украсата по бутилката шампанско - за мен не е нещо непременно.
А за кошницата с къмети какъв ти е точно въпроса ? И за кои късмети става въпрос, за тюлчетата ли ? Аз съм много по панерите и обичам да ръчкам разни неща по панери само с една салфетка на дъното, намирам го за просто и красиво, за нечий вкус може би е прекалено просто дори.
Зависи най-вече от духа на сватбата. В какъв стил работиш ?
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646
«
Отговор #308 -:
юни 28, 2008, 11:32:25 »
KlaraFina
според мен може с голям успех да замениш кошницата с панер или табла, която в зависимост от стила и темата на сватбата може да няма никаква украса. Например ние ще ползваме един много сладък панер (или табла
) без абсолютно никаква украса- може да го видиш в галерията ми в папката за Великден- в него бяха яйцата ни. Ако питаш мен дори е по удобно, защото ние при късметчетата ще сложим и малко жито и стотинки и ще е по- лесно да се хвърлят така, отколкото в кошничка
И аз като
inaxastra
обичам по- простите неща така че и за шампанското и за чашите ще наблегнем на много семпла украса - още не сме решили каква, но определено ще е нещо мъничко и не толкова забележимо (особено за чашите).
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #309 -:
юни 28, 2008, 21:28:04 »
Ми и аз вече не знам в какъв стил работя, май тоя най-изчистения. На сватбата ще имам само цветя - гербери.
Може да ме помислите за куку, но ви казвам, че за мен цялата тая истерия с тия дреболии е супер излишна. Какво правите с тия кошници след това? И то не само кошници ами и един куп други боклучки. Извинявайте, не искам да обидя никого, но аз бих наела целия там комплект работи вместо да го купувам.
Сега мисля за алтернативен вариант на кошница. Ако измисля нещо ще пиша, в случай, че някой мисли като мен.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #310 -:
юни 28, 2008, 21:51:03 »
Цитат на: KlaraFina в юни 28, 2008, 21:28:04
Ми и аз вече не знам в какъв стил работя, май тоя най-изчистения. На сватбата ще имам само цветя - гербери.
Може да ме помислите за куку, но ви казвам, че за мен цялата тая истерия с тия дреболии е супер излишна. Какво правите с тия кошници след това? И то не само кошници ами и един куп други боклучки. Извинявайте, не искам да обидя никого, но аз бих наела целия там комплект работи вместо да го купувам.
Сега мисля за алтернативен вариант на кошница. Ако измисля нещо ще пиша, в случай, че някой мисли като мен.
Това с дреболиите е част от нещата, с които оставяш собствения си почерк върху сватбата. Колкото булки, толкова мнения.
И аз го смятах за губене на време преди да вляза във форума, а сега лепя покани и украсявам кошнички. За мен готовите са грозни и кичозни. А тези, които не са кичозни, са хипер скъпи. Но всеки си преценява, сватбата си е индивидуална и никой не може да ти налага какво трябва и не трябва да има. Но всички се опитват, ако мине номера.
Взимай си табла каквато ти хареса и хич не се занимавай с украсени кошници. Какво има да й украсяваш на таблата - най много някоя салфетка.
Я да взема накрая да се фукна със кошничката ми:
След сватбата ще й сваля "дегизировката" и ще си държа пак джундужурийки в нея.
«
Последна редакция: юни 28, 2008, 21:55:41 от snezhito
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #311 -:
юни 28, 2008, 21:58:39 »
KlaraFina ти в такъв смисъл ли питаш с какво да я заместиш кошницата ? И пак не разбрах за кои късмети става въпрос де. Но ако я намираш за излишна не я замествай с нищо. Просто се лиши от нея това е. Примерно аз тука за дражетата нямам нищо. В ресторанта след обяда, серитьорът ще поднесе на всеки по една кутийка и това е. Нямат нужда от кошница. Но ако става въпрос за тюлчетата, няма как да си ги сложиш по джобовете
Виж там продават се такива плата, плоски, за подреждане на аперитив, които са за еднократна употреба, можеш да си ги наредиш на тях, като си изпълни функцията меткаш в кофата и си готова.
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #312 -:
юни 29, 2008, 09:03:27 »
Цитат на: KlaraFina в юни 28, 2008, 21:28:04
ти сама си определяш какво да използваш и какво не, не е нужно да влизаш в някакви рамки и да правиш всичко като всички.тук доста момичета си правят сами украсата и аз включително точно за да сме различни, защото по магазините предлаганите джунжурии са доста еднотипни.аз лично кошницата също смятах да я наема, но искат 20-на лв.
затова си купих за 15лв - и си остава за мен, после ще я използвам като кашпа примерно.нещата,които наемаш за сватбата ти излизат по скъпо отколкото да си ги купиш, а и надали ще намериш точно това което си си представяла.
Активен
Биa'
Любопитен
Директор!.......на цирка.
«
Отговор #313 -:
юни 29, 2008, 12:58:12 »
Момичета каже ми моля ви кой закичва гостите,защото имаме малък спор.
Мерси предварително.
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646
«
Отговор #314 -:
юни 29, 2008, 13:28:20 »
Бибка
според мен кoйто вие си решите
Не мисля че някъде има някакво правило кой точно да бъде- зависи от много неща. Аз съм била на много сватби, където няма шаферки (или ако има те са eдни бебешоци сладки
) и обикновено съм виждала как някой от родата(без значение дали твоята или на младоженеца ) минава и закичва гостите. Може това и шаферките ти да го свършат- стига да са на такава възраст да се справят
.
Иначе ако питаш за закичването на кумовете, родителите и младоженеца аз мисля че човека си ти
Това закичване се прави като дойдат да те вземат, и се закичват само най- близките.
snezhito
много добре си се справила
, ама личното ми мнение е че малко двете дантели се "бият", понеже са с различна шарка, аз бих заменила едната от тях с напълно изчистена, така че другата да се открои. Разбира се това е мое мнение, да не се обидиш
Личи си колко старание си вложила
«
Последна редакция: юни 29, 2008, 21:43:47 от krasunkata
»
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21