Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 15:53:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част  (Прочетена 152568 пъти)

Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: юни 25, 2008, 14:15:02 »

миминка, ако си си направила албума в същия профил, в който влизаш във форума, би трябвало да ти излиза автоматично (поне при мен така се получи). Ако не излиза - попитай в секцията за помощи и въпроси - там ще ти отговорят подробно и ако има проблем ще ти помогнат да го разрешиш!
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: юни 25, 2008, 21:50:23 »

Здравейте булчета !
Сега чета за перипетиите относно гражданския ритуал.И аз имам този малък проблем.Преместиха ми и часа и мястото-в Централния обреден дом ще бъда.За щастие още не съм започнала с поканите и при нас не е фатално!
 Вчера си наехме видеооператор и даже той спомена за Историческия музей,че там става добро заснемане.Така че,булчета,не съжалявайте- за по-добро е !Наслаждавайте се на подготовката и без нерви.
ММаriana,относно църковния брак- нашия ще бъде преди гражданския.В църквата ни увериха,че вече не се изисква да имаш сключен граждански брак,за да те венчаят.
« Последна редакция: юни 25, 2008, 21:53:20 от elfina » Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: юни 26, 2008, 19:55:21 »

Аз и тук да напиша ако някои не е видял в темичката за поканите give_rose

в галерията съм си качила няколко снимки от които трябва да си избера една за поканите

според вас коя е станала най-сполучлива и най- подходяща, защото аз вече star

Активен
elfina
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юни 26, 2008, 20:13:12 »

с право си затруднена.  smile Всички са сполучливи.
 На мене ми допада fon3c. Върху снимката ще има ли друга хартия?
Активен
Mila_
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: юни 26, 2008, 20:21:28 »

с право си затруднена.  smile Всички са сполучливи.
 На мене ми допада fon3c. Върху снимката ще има ли друга хартия?

Ами поканите са като на много момичета от форума  good
снимка върху която е паус с текста и цялата покана е завързана с панделка smile

Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: юни 27, 2008, 09:34:13 »

Мила според мен петата снимка е най-подходяща, в другите има прекалено много фон, иначе може да поизрежете малко фона, ако държите на някоя от другите снимки. ама пък ако ще има горе панделка и дупки,през които да мионава панделка може и фонче да има smile
Активен
ilina
Любопитен
*
Публикации: 39

Be Best Bride

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: юни 27, 2008, 14:23:44 »

здравейте.бихте ли си казали мнението за ресторанти в пловдив за лятна сватба от 180 човека
 smile
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юни 27, 2008, 22:17:14 »

Илина мила първо трябва да видиш какво е свободно,ако въобще има свободни дати, защото не искам да те отчайвам но хубавите ресторанти са отдавна заети.иначе по напред в темата сме сопделяли мнения  за ресторантите в Пловдив. То като цяло и бройката е голяма. Моите фаворити , които събират и 180 човека са Новотела, Ленинград и Марица, Империал, но си мисля, че там няма да има свободни уикенди, напоследък някои правят сватби петък -и това е вариант.
Други ресторанти,които се сещам са Чановте, 9-ти километър и лайпциг, но те не са толкова добри според мен и всеки има по-някой недостаък. Това се сещам за момента.
желая ти успех smile
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: юни 28, 2008, 05:50:09 »

Е аз докато се натуткам да проверя темата и Мила ги е скрила поканите  blush
Активен
Mila_
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: юни 28, 2008, 09:10:36 »

Сега ще сложа тази, която избрахме yahoo yahoo yahoo
Другата седмица вече ще си имаме покани и чакам с нетърпение да почна да ги раздавам danceg

но първо трябва да мине държавният изпит (02.07) Reading GROAN mda
Активен
ilina
Любопитен
*
Публикации: 39

Be Best Bride

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: юни 28, 2008, 09:49:20 »

Илина мила първо трябва да видиш какво е свободно,ако въобще има свободни дати, защото не искам да те отчайвам но хубавите ресторанти са отдавна заети.иначе по напред в темата сме сопделяли мнения  за ресторантите в Пловдив. То като цяло и бройката е голяма. Моите фаворити , които събират и 180 човека са Новотела, Ленинград и Марица, Империал, но си мисля, че там няма да има свободни уикенди, напоследък някои правят сватби петък -и това е вариант.
Други ресторанти,които се сещам са Чановте, 9-ти километър и лайпциг, но те не са толкова добри според мен и всеки има по-някой недостаък. Това се сещам за момента.
желая ти успех smile
мерси за инфото  smile
моята сватба е чак 2009 ,но почвам от сега защото нямам идея ,а гостите ми са от целия свят .Kakvo ste 4uvali za Gradina Markovo?
Активен
elfina
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: юни 28, 2008, 11:20:16 »

ilina, на мене този ресторант ми хареса-и кухнята и градината.Не ми допаднаха само многото колони,зад които вероятно ще стоят гости.Хубаво е на място да отидеш и да говориш с управителката,която впрочем е мн. мила. Ще ти пусна на лични телефончето и да ти даде подробности.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: юни 28, 2008, 15:34:12 »

Еее браво на теб Илина , сега е подходящия момент да се захванеш с подготовката, за да имаш най-хубавия ресторант, без да се съобразяваш със свободни дати и да правиш компромиси.
Относно Марково-моето мнение е като на обикновен посетител, малко са го позанемарили, а най-голямото неудобство е че е извън града и ще е безкрайно неудонбно за гостите, знам че организарат рейс, но той е в 12 часа, което значи всички да си ходят по график, а и не е ли малко за 180 човека
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: юни 29, 2008, 02:48:41 »

Момичета, къде могат да ми гравират приборите за тортата и чашите? И ако знаете по колко взимат на знак?
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: юни 29, 2008, 21:40:22 »

мила, успехх на държавния!!!
аз да ви се похваля, днес бяхна басейна на ленинград, естествено - имаше сватба с изнесен ритуал
ама то една жега .... аз мокра и пак ми беше супер горещо, а тези хора ....
гостите ги сложиха около 20-30 мин. на столчета, сигурно се изпотиха хората, то вярно, че имаше навес, ама .... доста жега беше
а после, младоженците на слънцето ...... ужас, ужас ...
и ... в момента, в който младоженците се обърнаха да влизат, персоналът на басейна започва да вдига огражденията и да наместват за плажуващите,
а гостите .... още ставаха милите,
направо .... малко се издразних, беше супер тъпо, ама .... нали сме в БГ.....
« Последна редакция: юли 07, 2008, 23:34:42 от maria_lakova » Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: