Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 17:50:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 2 част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част (Прочетена 152595 пъти)
Velislava
Ентусиаст
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 2 част
«
Отговор #330 -:
юни 23, 2008, 17:28:09 »
рер_5,много стилна сватба!Поздравявам те за избора на изнесен ритуал,мястото на сватбата е също много хубаво.Красива булка си!
Честито и бъдете щастливи!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #331 -:
юни 23, 2008, 17:38:09 »
pep_5
, честито!!!
Пожелавам ви щастлив семеен живот!
Невероятна сватба, ти си много красива булка, всичко много много ми хареса!
Поздравления! Много добри снимки също!
Активен
pep_5
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #332 -:
юни 23, 2008, 18:48:03 »
Благодаря ви! Желая и на вас същото щастие и настроение като нашето!!!
Активен
soksi77
Любопитен
«
Отговор #333 -:
юни 23, 2008, 19:06:19 »
момичета, извинявайте за може би глупавия въпрос, ама не разбрах коя зала се ремонтира.
по принцип аз съм запазила за 02,08, за 16 часа, ама мисля че е за дома на христо г.данов
и така съм писала в поканите
дано да няма промяна
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #334 -:
юни 23, 2008, 19:22:41 »
здравейте слаурки, днес след доста усърдна караница от страна на моята свекърва, в гражданското в крайна сметка "ни намериха" свободен час за изнесен ритуал в 18:30 часа, като преди това ми казаха, че не може но като си достатъчно настоятелен явно се случват "чудеса" Все някой трябва да поеме отговорност за създадените ни неудобства, то не беше промяна в мястото , препечатване на поканите, махане на текста за граждански ритуал и т.н. Сега след като въпроса се уреди не точно както искахме, но все пак компромисно имам друг проблем , не се знае дали в църквата ще ни венчаят тъй като църковния брак по канон трябва да е след гражданския а това при нас е невъзможно тъй като църквата часа е 17;30 а ритуала е в 18:30...а митрополит Николай знам че е изключително стриктен за неделните сватби и за изискуемата документация, но ако се налжи ще ида и при него, за да ни разреши...стигнах и до пловдивския митрополит..кой може да предположи през какви перипетии се налага да мине човек...за да се ожени!
Активен
Оля
Сватбар
сем. Желеви
«
Отговор #335 -:
юни 23, 2008, 20:35:42 »
MMariana, миналата година бях на сватба, на която църковния брак беше в 17,00 а изнесеният ритуал в 18,30. Дано нещата не са се променили и да имаш късмет!
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #336 -:
юни 23, 2008, 20:37:09 »
марианче,ако Николай откаже, макар че от църквата ни искаха само кръщелните и личните карти,минете и подпишете с кумовете някой ден през седмицата, почерпете се и си направете изнесен ритуал,честно да ви кажа, аз се съгласих на историческия, ами да ме извинват, ама за изнесен е поне 100 лв. отгоре;аз съм записала час за обикновен ритуал, запазила съм час за църква, пък да дам и още 100 лв. отгоре ....еееее, не ги намирам на улицата, а кисно в офис и се скапвам; докато те само си седят и ... си клюкат там;навсякъде те равят на глупак, дори и да си плащаш, ами, докато си мълчи човек, така ще е.
Марианче, мила, браво на свекъпва ти, само така, колкото и тук др. момичета да ги защитават жените в гражданското, на тях това им е работата, продават услугата граждански брак, ама и нея не могат качествено да продадат
ми да платят на хората всички разходи, които са направири досега, плюс лихви за времето и вредни за нервите да не говорим, че на Марианка никой не се беше обадил, а разбра какъв е точно случаят от тук
еми .... да ме извиняват, ама то .... да не ни го дават без пари, че да им скланяме глави и дани правят на идиоти!!!!!!!!!!!
«
Последна редакция: юли 07, 2008, 23:23:40 от maria_lakova
»
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #337 -:
юни 23, 2008, 20:48:46 »
Благодаря ти gostenka за разбирането, имах нужда, сега вече съм по-спокойна.
Активен
gostenka_82
«
Отговор #338 -:
юни 23, 2008, 20:51:49 »
а, мила, аз напълно те разбирам, наистина!!!
само не си хаби нервите, че .... пази ги за по-сериозни неща
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #339 -:
юни 23, 2008, 21:30:04 »
Мариянка
, и аз съм чувала, че може да се направи изключение, незнам точно за коя църква ставаше въпрос, но мисля, че ако попа е по-либерален, става. Незнам какво да друго да ти кажа, освен, че ти стискам палци и ти пожелавам лесно разрешаване на проблема.
Другият вариант наистина, както gostenka_82 го е предложила, хич не е лошо, ако няма накъде другаде. Искрено ви съчувствам, че трябва да се борите с тази бюрокрация, голяма простотия е това. Наистина може да му се развали желанието на човек за всичко, но горе главите и не си проваляйте празника! Газете наред и не се давайте!
gostenka_82
, ти си опасна работа, много ме кефиш!
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #340 -:
юни 23, 2008, 21:34:33 »
хахах ние с гостенка ще основем клуб на недоволните от РАДОСТНИ ОБРЕДИ
Активен
gostenka_82
«
Отговор #341 -:
юни 23, 2008, 21:40:56 »
ами ..., те ако продължават така ....
това ще е най-пълният клуб
Активен
vanyusha
Сватбар
«
Отговор #342 -:
юни 23, 2008, 23:08:39 »
Марианка
, акта за гражданския брак ви е готов 2 седмици, преди да го сключите. Просто кмета го е подписал предварително (нормално като се замислиш). Така, че пращай свекарва си пак при момичетата в ритуалната зала. Те могат да ти го дадат предварително или да вземат номера на документа, който всъщност изискват в църквата. Така ще прескочите момента с предварителното подписване и церемонията на самия ден няма да е фиктивна. Това ми го каза майката на милото, която преди една седмица цял ден се занимаваше с тия глупости. Успех, мила
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #343 -:
юни 24, 2008, 08:42:43 »
Здравейте момичета
, ние се завърнахме от моренцето, изкарахме си страхотно, почнахме след тежките сватбени приготовления ще разказвам повече в темичката ми, вече чакам с нетърпение снимките и диска, че нищо не си спомям от сватбата, мина ми като на сън
Като чета какви неприятности имате, направо яд ме хваща, ние също имахме проблем с въпросните момичета от "Радостни бреди", но беше за нещо далеч по-маловажно. По принцип ние още февруари когато резервирахме датата ни казаха, че ритуалната зала в стария град няма да работи лятото и вариантите са двете зали на централния дом. MMariana незнам дали би мгла да се разбереш с пловдивския митрополит, но според мен при изнесените ритуали вие такъ или иначе сключвате официално гражданския брак дни преди това, а самия изнесен ритуал е просто формалност, така че не би могла да имаш проблеми в това отношение. Самият акт за граждански брак ви го дават веднага, понтересувай се по този въпрос, за да нямаш излишни главоболия.
Момичета искам само да ви кажа, че изненади ще имате и в самия сватбен ден, но не си ги слагайте толкова на сърце, за съжаление така стоят нещата, неуредиците са навсякъде, не само в организирането на сватби! Ще видите че всичко ще се нареди и ще сте най-щастливите!!!! Горе главата и стига с тея нерви
Активен
miminka
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #344 -:
юни 25, 2008, 14:09:09 »
момичета,искам да ви помоля да ми обясните как във форума под никнейма ви излиза иконата ,на която пише сватбен албум,защото аз отдавна се опитвам и не знам как става,иначе албума си го направих,но не мога да го направя видим под моя никнейм,моля да ми обясните,благодаря,а за главоболията които имате направо е ужасно,всичко се нарежда накрая,само не се ядосвайте,защото цялото удоволствие от подготовката ще изчезне:)
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...