Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 20:30:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 2 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част (Прочетена 152610 пъти)
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 2 част
«
Отговор #300 -:
юни 18, 2008, 20:41:58 »
ха,а като поръчвах обувките и оная наконтена мадама като ми каза, че нямали практика да слагат крайна дата за получаване и че ще ги имам най-късно до 30 дни, е, тогава не вдигнах скандал, но съвсем хладнокръвно й казах да напише тогава крайна дата за получаване - датата след 30 дни.
Иначе няма оправия, това е, или ти ги тъпчеш - предвд, че си и плащаш, или те теб, пък ти им плащаш!!!
Аз предпочитам 1-я вариант!!!
ох, дано утре всичко се нареди....
е, то ще се нареди де, но сега и това ще го мисля
а като разбрах, че на Мариана дори не са й звъннали ..., а тя е преди мен...
чак яд ме хваща, че няма да мога лично да ги ....ох...
Марианче,
утре да им се развикаш и за мен, мила!!!!
пиши после какво е станало
«
Последна редакция: юли 07, 2008, 23:07:49 от maria_lakova
»
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #301 -:
юни 18, 2008, 20:47:13 »
Ели
, това не е ли Етнографския музей?
gostenka_82
, тук намерих един уеб сайт за Балабановата къща -
http://ideabg.com/clients/oldtown/bg/mesta/balab.php
Аз пък одеве нещо зациклих и не можех да се сетя кое е Историческия музей.
Този до паметника на Съединението ли, който беше?
Ако е той, доста е голям... Аз нямам спомени какво беше вътре..
«
Последна редакция: юни 18, 2008, 20:52:15 от ellie_bellie
»
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #302 -:
юни 18, 2008, 20:59:50 »
Да това до Съединението е изторическия музей, вътре не е кой знае какво има акустика вярно, защото помещението е голямо но...май само това, въпреки че му правиха някакъв ремонт след който аз не съм влизала там
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #303 -:
юни 18, 2008, 21:48:28 »
Момичета моето мнение за създалата се неблагоприатна ситуация-Балабановата къща е добре според мен, двора е хубав, снимката на Мис каприз е на Етнографския музей, по принци е представителна балабановата къща, но Гостенка, достъпът на коли в Стария град е забранен. за Историческия музей е доста голяма залата и е хубава според мен, макар че има и музейни експонати, но е грандиозно, младоженците слизат по стълбите, а гостите са седнали. Относно овалната зала към дома на младоженците, вече споделих мнението си, много е малка и тясна, има 3 стълби,които я обикалят и гостите трябва да се сбутат на тях, едни ужасни завеси, тягостно е -просто соц обсатновка, там в тази зала са се правили кръщенета едно време. тази зала беше една от причините да държа на изнесен ритуал, другото което е че се получава опашка от булки. относно градинката е хубава, но ако погледнеш всички пловдивски булки се снимат там, не че е проблем, еми това бяха моите наблюдения, наистина ви желая успех момичета
Активен
gostenka_82
«
Отговор #304 -:
юни 18, 2008, 22:07:15 »
мерси мила, много!!!
утре ще ви кажа какво е развитието.
Жалко, че е забранено з аколи, макар че, аз съм виждала, може би паркирането да е забранено
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #305 -:
юни 18, 2008, 22:12:00 »
има една бариера от около година до църквата света богородица и не пускат коли, може таксита обаче, или специален транспорт, аз се бях много заинтересувала понеже моята сватба ще е в Стрария град и си викам аз ако трябва с токчета да се катеря в тая жега, просто няма да стане, но управителката на хотела каза, че щяла да ни даде пропуски, то остана и да не ме пуснат и не знам какъв скандал ще вдигна, а глобата е 500 лева за нарушители
Активен
gostenka_82
«
Отговор #306 -:
юни 18, 2008, 22:15:02 »
ама то си има паркинг, точно пред св. Богородица
ами ... аз ще разпитам, къде мога да питам?
ти за кой хотел говориш?
Активен
vanyusha
Сватбар
«
Отговор #307 -:
юни 18, 2008, 22:27:58 »
Аз не мога да разбера какво са ви виновни момичетата в ритуалната зала, те са последните хора на които можете да се сардите...а това със скандалите е типично българска черта
както и да е.. аз ще подпиша в Балабановата къща и съм супер щастлива от този факт, макар да не съм я виждала на живо
Достатъчно е просто някои да отиде там и да реши проблема точно за половин час, не повече... неприятно, но имаме ли друг избор
Активен
gostenka_82
«
Отговор #308 -:
юни 18, 2008, 22:37:26 »
ванюша,за мен ще е неприятно, да карам собствената си майка, която е инвалид и доста трудно подвижна да се разхожда пеша из стария град
това ми е проблемът на мен
защото тя едва - едв асе движи на равното вкъщи
проблемът ми е доста сериозен и предвид, че съм разчитала на нещо, което ме е устройвало като вариант ....
аз не мога заради всеки, който не може да направи нещо, за което е поел ангажимент, да променям всичко
освен майка ми, бабата на младоженеца е в инвалидна количка .....
виновни са и още как, защото те това май си го знаят още от отдавна - отдавна, но просто си мълчат
ами като си записвала час на хората, да си им казала, пък те да си преценят дали да рискуват
а не - оо то до тогава ще е отворило 1000 пъти и накрая ....
да разкарвам болни хора с протези и инвалидни колички, сериозно болни, не просто инвалиди, в жегата .... пеш из стария град
когато съм капарирала, съм капарирала място, до което се стига с кола и си има и къде да се паркира
затова са ми виновни, можеха да кажат НЕ Е СИГУРНО, ЧЕ ЩЕ Е ОТВОРЕНО
да оставим настрана грешните покани, за гости, които не са от Пловдив...и не го познават
«
Последна редакция: юли 07, 2008, 23:10:45 от maria_lakova
»
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #309 -:
юни 18, 2008, 22:41:38 »
Права си gostenka не е редно да е така, апък и какво значи "момичетата не са виновни" нали все към някого трябва да се обърнем??
Активен
gostenka_82
«
Отговор #310 -:
юни 18, 2008, 22:49:22 »
ами така е,просто предвид, че не са сигурни самогли да предупредят
от тук идва тяхната вина, защото, ако бяха предупредили, а не обратното, да гарантират, че ще е готово, аз лично, предвид вече споменатите факти не бих поела този риск, а и каквото и да е, то ... тоз не е виновен, онзи не е виновен, пък .... на наш гръб после
румянче, не се обиждай, мила, не е насочено директно към теб,
но я си помисли, ако ти подведеш по подобен начин клиент на фирмата, в която работиш ....
то по тая логика, в университета ми преписваха оценките от главна книга в компютъра, объркаха ги и аз трябваше да излизам от работа и да звъня по телефони ... ми то и те не са виновни, че не различават цифрата 6 от цифрата 4
ама аз да се разкарвам, да звъня, да излизам от работа, пък и нагли, с тон, че работят от 9 до 13 и от 14 до 16 ч.
е кой питам аз, е виновен???
всеки, който продава стока или услуга, която няма и не може и в крайна сметка НЕ доставя/извършва!!!!!!!!!!
«
Последна редакция: юли 07, 2008, 23:11:33 от maria_lakova
»
Активен
vanyusha
Сватбар
«
Отговор #311 -:
юни 18, 2008, 22:52:09 »
Мила, аз бях в същото положение...опитвам се да ти помогна и да те посъветвам да не хабиш толкова нерви. Разхождането до Пловдив за вдигането на скандали можеш да го замениш с намирането на най-оптималния вариант за теб. Има много други варианти. Аз ти предлагам да се довериш на свекървата си (както направих аз, защото също работя и живея в София). Разгледай снимките на забележителностите в Старинен Пловдив. Там има много красиви къщи, които може да ползваш за подписването. Тази снимка е на Етнографския музей - там е много красиво, но трябва да доплатиш, мисля че 300 лв.
kuiyumdjieva kashta.jpg
(62.53 KB, 500x375 - видяно 269 пъти.)
Активен
vanyusha
Сватбар
«
Отговор #312 -:
юни 18, 2008, 22:58:37 »
Мисля,че много се отдалечаваме от темата. Естествено, че вината не е в момичетата, които работят там.Те казват това, което са им казали на тях. Когато преди 4 месеца запазвах нашата дата, ремонта трябваше да свърши в края на юни. Сигурна съм, че не са си го измислили, а някой им го е казал. На нас ни се обадиха 2 месеца преди сватбата. Така че мисля, че всичко е коректно от тяхна страна като работници. Ако си търсите виновен, който да линчувате - целете се по-на високо..... Няма значение ..успех на всички от мен
Активен
gostenka_82
«
Отговор #313 -:
юни 19, 2008, 08:57:12 »
момичета,договорът с Балабановата изтичал юли месец и освен това било трудно предвижването до там
ние май ще се спрем на историческия музей, било ремонтирано, украсявали го и т.н.
Марианче, мила, кажи какво е станало при теб,
с кой говори, аз говорих с една много любезна дама, която ми обясни точно как стоят нещата с 2-та варианта
аки имаш нужда, кажи, ще ти дам тел. и име на лични
«
Последна редакция: юли 07, 2008, 23:12:17 от maria_lakova
»
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #314 -:
юни 19, 2008, 09:30:25 »
аз още не съм ходила но до края на деня ще отида....пиши на лични какво точно ти казаха за историческия музей там няма къде да спре мисля че има само един платен паркинг
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...