Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 01:28:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 2 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част (Прочетена 152672 пъти)
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 2 част
«
Отговор #255 -:
юни 10, 2008, 18:28:12 »
Руми, аз не мисля, че ще има проблем да тръгнете по-рано да си направите снимки. На Alucinado плана ми се вижда най-добър. Просто поговори с майка ти и ще се разберете. Не е вярно, че всички трябва да тръгват с вас. Просто при вас няма как да се направи иначе без да се прекъсват събитията след това.
Ние още не сме се уговорили за час на взимане, но мисля към 3 часа да се разберем. При мен също няма да има музика и хоро да се играе. Майка ми се опита да ме убеди, че много тихо щяло да е, но аз реших да мина без тази част. Аз напуснах бащиния дом много отдавна и се прибирам рядко, почти никои съседи не ме виждат и изведнъж след толкова години да засвири музика в моя чест, просто не се връзва с мен. Предупредила съм, че искам да има леко барикадиране и търсене на обувката (олекотен вариант). Венчавката ни е в 4 часа в света Марина, а живеем близо до ВХВП, така че няма кой знае колко път. След това ще имаме фотосесия и нарочно оставихме голям прозорец между венчавката и ресторанта, който започва в 7, за да може да се разтакаваме из главната, стария град, да се нагъзим хубаво със снимките
. За тези, които живеят в Пловдив, или си ходят да си го видят града непрекъснато може и да не е кой знае какво, но за мен е изключително важно да си направим снимки на колкото се може повече места из града, много ми е домиляло на душата
«
Последна редакция: юни 10, 2008, 18:35:11 от ellie_bellie
»
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #256 -:
юни 11, 2008, 11:00:55 »
Ние ще имаме 40 мин в стария град за снимки межу църковния брак и ресторанта..
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #257 -:
юни 11, 2008, 14:14:54 »
Елинка мисля че ще е много яко да се разходите по главната и да се снимате !!!
просто ще е супер, на мен няма да ми дпостигне смелост сигурно за такова нещо. обмилсях варианта да се снимаме в Градската градина, защото ние живеем точно до нея, като казвам това визирам, че младоженеца живее на 2 мин от нас, кумата през 1 къща
хииххи, кумът живее по-далече, но сигурно ще дойде у кумата, да ги вземат наведнъж.
та може да си направим една фотосесийка в махалата :)моят любим не е много очарован от тази идея, той като цяло не е фен на снимките , ама ще видим
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #258 -:
юни 11, 2008, 18:22:43 »
ами да си кажа и аз
днес ще получа част от поканите
нищо друго не съм действала
сега съм на тема прическа и грим,
но днес бях на фризьор, подстригаха ме и поне 2-3 см. отидоха
в събота ще поръчваме халки, ще вземем останалата част от поканите и евентуално пробна прическа да си направя...
само за грим си нямам никаква идея, наистина
може да мина през Гаро и сестра му, все пак тук всички ги препоръчвате
но аз искам по - лек грим....
Активен
gostenka_82
«
Отговор #259 -:
юни 11, 2008, 21:24:11 »
взехме поканите,
и то не само част от тях, а всичките
е сега ще падне раздаване
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #260 -:
юни 13, 2008, 14:21:27 »
Хей пловдивски булки къде стееее само да кажа че в неделя сме на сватба в Санкт Петербург и ще събирам инфо и материал ако някоя от вас й е там сватбата да казва та да знам на какво да обърна внимание и после да разказвам но ще снимам и ще ви покажа
а вие нещо я забравихте тази темичка май
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #261 -:
юни 13, 2008, 14:26:45 »
Здравейте, ами аз вече си поръчах роклята в Принцес, този в капана, и за сега това е само, но в момента в който я поръчах взех да си мисля дали не трябваше онова или пък това
, инъче сега мисля към чаши , и такива дреболийки да се обръна вече, а и костюма ще търсим, ама... абе все имаше време ама взе да наближава и ще трябва да се стягаме.
В събота бях на пробен грим, защото и без това бях на сватба и реших да се възползвам хем да мога да си го разходя
, ами не стана лошо, първоначално определено не се възприех, просто не съм се свикнала с такъв грим, после започнах да се харесвам, а като се видях и на снимките съвсем се харесах, може би само по малко фон дьо тен, че на светло нещо... не ми хареса. Та сега съм в процес на мислене дали това да остане, или да ходя при Мария в стария град, която взима доста по скъпо, още малко ще помисля че ще трябва и час да запиша.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #262 -:
юни 13, 2008, 14:56:18 »
ani4ka1710 роклята в принцес ще ти я шият ли?защото то май няма време за поръчка, за колко време ще ти я направят и колко ще ти струва и какъв плат използва? а и къде беше на грим?
само въпроси но съм се шашнала малко и
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #263 -:
юни 13, 2008, 14:58:41 »
Ani4ka1710 а няма ли да ни покажеш снимки на грима ти
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #264 -:
юни 13, 2008, 15:08:17 »
Да роклята в Принцес я поръчах да ми я шият обаче , а не от тези на уайт лан които са, незнам за колоко време но се надявам за сватбата ми да стане
, абе казаха около месец по принцип, грима ми го прави едно момиче от салона в който ходя на маникюр , не е някаква известна ако искаш може да ти дам телефон на лични и да пробваш , взима 15 лв за пробен, което нищо не е според мен, дори да не се харесаш поне ще пробваш.
Снимка не мога да кача, защото са все големи и като ги намаля се разваля качеството и не се вижда нищо.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #265 -:
юни 13, 2008, 18:30:28 »
аничка я пусни на лични координатите на тази гримьорка която ти е правила пробен грим благодаря ти предварително
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #266 -:
юни 15, 2008, 00:16:05 »
Леле, мацета, аз не съм влизала тук няколко дни и не мога да наваксам
Дафни, моля те докладвай най-подробно от Санкт Петербург, че аз съм там! Мерси, мила
Това е от мен, ще чета форума сигурно в неделя вечер, че много активен уикенд имам
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #267 -:
юни 17, 2008, 04:06:51 »
Леле, момичета аз вече съм се шашнала
сватбата е след по-малко от 2 седмици, а има толкоз много неща за правене, и като се има предвид, че още нямам рокля, а и ще я купувам 2 дена преди сватбата, не знам, но съвсем ще полудея
Всяка нощ я сънувам тази сватба. И роднините и те ми вдигат нервите с техните претенции, направо не издържам вече
Всеки се прави на важен и чак съжалявам, че ги поканих тези хора, но каквото е това е, има всякакви хора, а човешката злоба е просто непоправима. Весела подготовка на всички
Активен
gostenka_82
«
Отговор #268 -:
юни 17, 2008, 07:38:56 »
anita,
мила, спокойно, не се напрягай излишно
все пак това е вашата сватба, а останалите са само гости
който плаща, тойа поръчва музиката
не хвърляй излишно нерви
това все пак е празник!!!!!!!!
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #269 -:
юни 17, 2008, 16:06:54 »
Момичета, какви точно медицински изследвания трябва да правим? Всеки ми казва различни неща и съвсем се обърках вече. Доколкото бях разбрала са нужни васерман, психо и заверка при личен лекар и няма значение къде ще ги направим. Вчера обаче майка ми беше в поликлиниката в Тракия и са и казали че трябва да минем и кожен лекар. Досега никой нищо не ми е споменавал за кожен лекар, възможно ли е да е заради това че живеем в чужбина или тази на регистратурата съвсем се е омотала. Ако е така, то просто няма да споменаваме че живеем в чужбина, нито лекарите, нито пък от ритуалната могат да знаят, че не живеем в България, ако ние не им кажем. Моля ви разяснете ми какво се прави, че в неделя започваме с тях.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...