Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 16:30:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част  (Прочетена 152574 пъти)

ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 17, 2008, 19:11:16 »

Mila_ добре дошла при нас. Имаш толкова много време, спокойно, кажи сега къде щесте вие и всичко де каквото си направила , разказвай..
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: май 17, 2008, 19:47:15 »

Датата е както вече писах 30.08., а гражданският брак ще бъде на 28.08 и ще сме само семейството, поне за сега girl_wink Ресторанта е Престиж (не срещнах някаде да е коментиран!!! Избрала съм си и рокля, сега тепърва предстои избор на DJ, фотограф и видео, но съм мн заета тези дни (остават ми два изпита да завърша семестриално) и не знам кога ще успем да свършим и това!!!
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #137 -: май 17, 2008, 20:02:25 »

Mila_ добре дошла при нас! smile Пожелавам ти много хубави емоции, свързани с предсватбената подготовка girl_wink
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 17, 2008, 21:51:15 »

Mila_  добре дошла при нас  give_rose
една моя бивша колежка се жени там в Престиж и мисля че беше доволна, така че съм сигурна че всичко ще е наред. изпитите са важни, така че успех и после се залавяй с подготовката, че нямаш много време Wink
Относно дискусията за приемане на поздравления и подаръци. Мисля че варианта с шампанското е много удачен, само че ако ритуала не е изнесен и гостите пристигат от дома на малдоженците, не ми се струва удачно на входа да са младоженците и масата със шампанско. Била съм на сватба дето младоженците посрещаха на входа на ресторанта и беше ужасно-получи се опашка и чакахме половин час на едни стълби-ресторанта беше Лайпциг.
Ако масата с шампанското е разположена на входа , а младоженците са в другия край на двора ще се получи много добре, защото така хората ще могат на спокойствие  да чакат и да си пийват шампанско.докато им дойде реда за поздрав. А ако до мадоженците е поставена специална маса за подаръците, дори и някой да не е разбрал, като види другите хора какво павят ще се усети.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 17, 2008, 21:58:48 »

Mila_,  много се радваме, че се присъединяваш Welcome
Пожелавам ти успех на изпитите, стискам ти палци ( и моето дупе се пържи по изпитчета  tease)
Не съм чувала за този ресторант Престиж, но аз не живея в Пловдив отдавна. Къде се намира, момичета? Нов ли е или преименуван?
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 17, 2008, 22:16:31 »

Ами това е Роза импекс, намира се срещу дома на младоженците, в уличката срещу 19 век и При лино, на  Роза импекс предприятието е ресторант това. Аз лично не съм била там гледала съм снимки, но ресторанта е малък, куврета е евтин сравнително. Ами това е инфото,което имам.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 18, 2008, 11:43:22 »

Датата е както вече писах 30.08., а гражданският брак ще бъде на 28.08 и ще сме само семейството, поне за сега girl_wink Ресторанта е Престиж (не срещнах някаде да е коментиран!!! Избрала съм си и рокля, сега тепърва предстои избор на DJ, фотограф и видео, но съм мн заета тези дни (остават ми два изпита да завърша семестриално) и не знам кога ще успем да свършим и това!!!

Добре дошла, успех с изпитите, важното сега е да  ги вземеш, за да можеш после само със сватбата дасе занимаваш!!!!

И аз съм на 30.08.2008г., ресторантът е Острова, църквата е Св. Богородица, а гражданското е това срещу нея.

Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 18, 2008, 17:06:18 »

Mila_ добре дошла миличка smile

vanyusha пирамидата е много готина, не и се чуди  girl_wink Да ви кажа и ние се чудим за тези подаръци. Първо искахме да има нещо като wellcome drink на което да получим подаръците и да приемем поздравления. Но после се замислих че много ще се забавим с тази процедура, а ресторанта се ползва до 1:30ч и повече не може. Това което ми харесва при обикалянето по масите е че имаш възможност да си кажеш по 2 думи с всеки гост, да се снимаш с всички и да благодариш че са дошли. От друга страна минавате по масите ми изглежда като просия. И не знам как ще го направим в крайна сметка....
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #143 -: май 18, 2008, 17:35:54 »

misskapriss милото е пред същата дилема като тебе, преди малко ми го сервира. Аз по принцип съм за варианта без welkome drink, но може и да се окаже че ще го правим, оф, пак дилема за разрешаване, омръзна ми girl_impossible
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: май 18, 2008, 18:22:24 »

misskapriss милото е пред същата дилема като тебе, преди малко ми го сервира. Аз по принцип съм за варианта без welkome drink, но може и да се окаже че ще го правим, оф, пак дилема за разрешаване, омръзна ми girl_impossible

Миличка, аз още не съм запознала Даниел с "проблема", така че той си мисли че ще имаме welkome drink коктейла в началото.  girl_wink Обаче не знам той като ми чуе доводите, какво ще каже. А колкото до проблемите и на мен ми писна вече, ама толкова много ми писна, че известно време съвсем я бях зарязала тая сватба.

Да ви кажа малко ме притеснява момента с роклята, защото всички останали дрехи, на Даниел ризата, на шаферките роклите, бутониерите и още 1000 глупости ми зависят от нея, а аз нищо не мога да избера. Кошмар ми е тази рокля  girl_impossible
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: май 18, 2008, 18:31:02 »

Здр.на всички нови булки във прекрасното форумче, в което все по-рядко имам възможност да пиша от много ангажименти.
Утре съм на пробна прическа и грим, ще видим какъв ще е резултата.
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #146 -: май 18, 2008, 18:54:29 »

funnytooth misskapriss и аз така, две седмици дадох заден ход, че нещо ми бяха прегряли бушоните и се отдадох на заслужена smoke Coffe Torte Makeup то не сменях рокли, то не беше чудо, исках сини цветя да има в букета ми, но се оказа че точно тези които искам ги няма през този сезон, трябва да боядисвам цветя, а аз не искам. То не беше чудене за украси и за какво ли не и накрая изпрасках един букет от рози с любимите ми цветове/розово и лилаво/, съчетах с тях украсата на колата, на ресторанта и бутониерите и ааайде, какво да му мисля толкова Wink vesi ти съвсем се изгуби, но то се подразбира. Айде утреще разказваш като минат пробите, успех мила smile
Активен
soksi77
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #147 -: май 18, 2008, 19:33:17 »

сладурани,
кажете ми къде в пловдив си поръчахте поканите
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: май 18, 2008, 19:39:52 »

здравей сладур, най-много каталози има в Централния дом на младоженците, аз моите ги поръчах вчера там, има покани за всеки вкус иди и разгледай
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: май 18, 2008, 20:50:56 »

Здравейте сладруки, да се похваля и ние поръчахме нашите покани, също от централния дом, като станат готови ще ви ги покажа.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: