Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 00:33:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част  (Прочетена 153076 пъти)

miminka
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: май 16, 2008, 17:39:21 »

момичета,няма нищо тайнствено,просто и моята сватба и тази на Шели е в малкия бунарджик,и обменяме информация,пирамидата е :ами пирамида от чаши, пълни с шампанско за посрещане на гостите в ресторанта,на всеки при влизане му подават чаша от пирамидата,мисля че е страхотен ефекта,вие как мислите?
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #121 -: май 16, 2008, 17:42:31 »

miminka благодаря че задоволи любопитството ни. Да си призная и аз доста се зачетох в постовете ви и си викам... какво става тук sad misskapriss моля те сподели и на мен за грима, ако имаш инфо, нали знаеш че ми е болна тема, и цените ако ги знаеш. нали сестрата на Гаро гримира или и той може give_rose
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: май 16, 2008, 17:44:43 »

miminka много е хубава тази идейка с пирамидата от шампанско. Ние също ще имаме шампанско за гостите на двора, преди и след церемонията.
единствения недостатък е че чашите ще са лепкави, и може би не всички гости ще видят ефекта на пълнене на пирамидата.
иначе си е супер идеята, като по филмите, винаги съм искала да го направя.
вашите церемонии на двора ли ще са? ще имате ли украса? Ако да каква и откъде ще я наемете или правите?
Активен
sheli
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 16, 2008, 22:17:05 »

Пирамидата я правят от шампанско на входа.Ние посрещаме гостите,казваме си наздраве,подаръци,пожелания....След това правят посрещане в ресторанта.Или поне аз така разбрах blush
Идията е на организатора,който е от ресторанта.Много свестен човек.За разлика от управителката.Тя ми напомня на Жечка от Джия Бийч.Казва,че може всичко да се прави,но само ако й хареса на нея.Дано се разберем накрая.
misskapriss,чашите са ти страхотни.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 17, 2008, 05:48:25 »

гледам, че има много нови булки в темата - Welcome
misskapriss, на мен страшно ми харесват поканите ви. Аз те питах и в темата, но не мога да разбера защо ти трябват кутии - мисля, че в пликове ще са ок - нямат ли такава големина? Между другото нашата мечта винаги е била да имаме сватба на някой Карибски остров и да имаме плажна тема (на мен Мони именно на такова място ми предложи да се оженим gu6) и като ти гледам морските неща, много ми става хубаво на сърцето  heart
dafni85, и твоята галерия разгледах и всичко ми харесва, роклята е много ефирна и съм доста любопитна да те видя в нея - определено е мой вкус  air_kiss
А пък аз днес си купих обувки - много са удобни, но не са точно цвета на роклята - този цвят се оказа трудна задача сега, нито бял, нито шампанско  blush. Собствничката на бутика ме посъветва да си търся обувки от коприна, чийто цвят най-много се доближава, но къде да ги намеря, само сатенени има навсякъде  angry.Рових се онлайн като лудите и намерих едни, които май ще паснат и може би утре ще ходя да търся магазина. Аз бях поръчала 6 чифта онлайн, които дойдоха, но в крайна сметка ги върнах, разочарована останах  lacnl8
Айде стига толкова, излях си душата, а и много дълго стана  tease
« Последна редакция: май 17, 2008, 05:54:06 от ellie_bellie » Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: май 17, 2008, 08:36:07 »

Благодаря ви мацки радвам се че са ви харесали нещата give_rose give_rose
Ellie_belie аз като видя каква рокля си мерила и си казах че имаме еднакъв вкус girl_wink а и моя цвят на роклята също е един неопределен нещо меджу перлино-екрю-на моменти розовее аз го определям като кремав цвят Girl_hide
Misskapris ти имаш невероятни неща много ми харесват особенно поканите give_rose
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: май 17, 2008, 09:43:24 »

Сладурки много се радвам че всичко ви харесва.

Значи за поканите, те май няма да са точно тези, защото излизат безумно скъпи, заради нестандартния размер. Стила ще е същия, но размера ще е малко по-различен. Ще ви ги покажа като направя макета. Трябват ни кутийки или пликове, защото ще слагаме пясък с аромат на ванилия в тях  girl_wink Еличка, извинявай ако не съм ти отговорила в другата тема, не е било умишлено  give_rose

За чашите, аз и преди бях писала че са от сервиз подарен на нашите за сватбата. Аз ги намерих случайно и много ги харесах, а и има някаква символика със сватбите  girl_in_love

За Гаро, не знам колко пари взима, защото ние сме приятели и понякога даже не ми взима пари, понякога ми взима стандартно, понякога по-малко. Много е относително. Прическата за бала ми я направи много добре, както и грима. Според майка ми той гримира по-добре от сестра си. Но това е нейно мнение, сестра му на Гаро има доста спечелени конкурси, така че мисля че се справя добре. На пробна прическа не знам дали ще ходя, за бала не ходих, не знам сега дали ще ходя.
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 17, 2008, 14:01:48 »

Ето това е пирамиидата от шампанско в Малък Бунарджик. Моята сватба също ще е там, но аз не съм решила още дали ще има пирамида Girl_sing Май не ми се иска да посрещаме гостите на вратата, а да влезем, когато вече са се настанили.

* 07072007155.jpg (51.46 KB, 740x555 - видяно 328 пъти.)
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 17, 2008, 15:29:00 »

била съм на сватба в Малкия Бунарджик, и имаш такава пирамида, много е оригинално и е добре, защото поздравяваш младоженците даваш им подаръка чуквате се и си влизаш и се настаняваш, освен това младоженците винаги влизат последни след като гостите вече са се настанили, така че това не би трябвало да е причина да не искаш. Но всеки си решава, беше интересно и много практично.
Активен
vanyusha
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: май 17, 2008, 15:46:04 »

Това, което ме притеснява е момента със сабирането на подаръците. Не че обикалянето по масите по средата на сватбата е оферта, но това да седиш на вратата е все едно че хората си плащат, за да влязат....или поне аз така го приемам nea  Иначе наистина е оригинално като замисъл и изглежда добре на снимката
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 17, 2008, 15:50:48 »

както и да го погледнеш и независимо по какъв начин става, винаги изглежда все едно си просиш подаръците, дали ще е пред ресторанта или после.. но по добре в началото поне после да не се прекъсва тържеството, защото и минаването по масите е същото, освен това е нещо като поздравяване на младоженците, защото не всички хора присъстват на ритуалите, и там пред дома където се поздравяват, и така и на тях им се отваря възможност Освен това всички сме свикнали с това подаряване и го разбираме / всмисил в Б-я / хората все се чудят ами сега ли ще подаряваме подаръците или... така че дай да минава да няма питанки.
А инъче може и идея да е подаръците да се събират някъде примерно , ама... губи им се смисъла.
Активен
vanyusha
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: май 17, 2008, 16:16:47 »

Да - примерно една маса с голяма табела МЯСТО ЗА ПОДАРЪЦИ !!!  NO
Права си, че е най-добре да е в началото- да минава и да не го мисля.... а ако има хора, които да не поднесат подаръка си (все пак по-възрастните гости може да очакват да има традиционното обикаляне по масите), все ще намерят подходящ моментза да ти го подарят
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #132 -: май 17, 2008, 18:31:35 »

на нас също ни предлагаха тези пирамиди с шампанско за посрещане на гостите, но на мен не ми се вързва нещо. Точно го е казала vanyusha
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #133 -: май 17, 2008, 18:35:52 »

прекъснах малко,та vanyusha точно си го казала "все едно си просиш подаръка". То и обикалянето по масите си е един вид просия, но поне ние обикаляме и ги поздравяваме гостите, един вид отиваме им на крака да им благодарим че са ни уважили за сватбата ни. Ще го пропуснем този момент с пирамидката blum
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 17, 2008, 19:09:31 »

Здравейте, пловдивски булки  new user Доста време ми отне да прочета целия фгорум, но успях Girl_hide Girl_hide Girl_hide Малко се бях притеснила, че много сме закъснели с приготовленията, но бързо наваксахме. danceg Вече си имаме дата - 30.08., ресторант, църква. Остава още много и ще се надявам и на вашата помощ.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: