Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 00:43:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част  (Прочетена 153082 пъти)

sheli
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: май 15, 2008, 15:27:58 »

miminka,имам проблем с изпращането на лични съобщения и за това ти пиша тук.
През януари се срещнахме с Виткова.Каза ни между 20 и 30 лева.Било още рано.
А тази вечер ще се срещнем с Спас.
На вас колко ви излезе куверта?
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: май 16, 2008, 09:12:16 »

Здр.момичета-отивам утре да си взема роклята, обувките, чантата и др.джунджуриики-надявам се всичко да е както трябва и да няма нещо което да не е както трябва. pleasantry.Много се вълнувам, но нещо започнах и да се шашкам tease.Толкова нереално ми се струва всичко, като че ли няма аз да се омъжвам, ами някой друг.
Останаха само две седмици и ще съм вече госпожа crazy.
Абе не ми се връзвайте, сигурно напразно се притеснявам.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: май 16, 2008, 09:29:42 »

vesi1983 нещо много се губиш напоследък, ама то е обяснимо много задачки, че то май наистина не остана, айде чакама снимки на покупките... Олеее момичета много взеха да ни наближвата сватбите, и вече почнаха една по една да минават, и аз започнах да се чувствам странно като взе да наближава, а пък ако остават 2 седмици сигурно ще съм ... crazy
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 16, 2008, 09:49:47 »

Веси, браво на тебе мила! Не се шашкай, всичко ще е наред  give_rose 
И незнам дали си видяла, но си имаш темичка - айде бързо ходи да се разписваш там  girl_wink
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: май 16, 2008, 10:30:44 »

Веси много е вълнуващо сигурно  give_rose, направо не ми се мисли, как ще се чувствам аз като наближи.Както казаха другите момичета-  чакаме снимки, да те видим. Sunshine
Активен
Velislava
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: май 16, 2008, 11:45:24 »

Здравейте пловдивски булки  give_rose give_rose може ли да се присъединя към вашата темичка blush blush аз не съм от Пловдив/от Пещера съм и сватбата ще там/ но повечето неща ще се взимат от Пловдив и ще ми е приятно да обменяме информация за нещицата и организацията за сватбите ни.Мисля че вие които сте от Пловдив може да  ми помогнете с инфо кое къде че аз като незнам blush blush
Благодаря предварително give_rose give_rose

Здравей,Дафи!
Ако имаш нужда от помощ звънкай!
Аз нещо го позабравих форума,ама ще се постарая да съм на линия по-често.
Често ли идваш в Пловдив?Купи ли вече рокля?
Кога ще е сватбата?
Активен
sheli
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: май 16, 2008, 12:29:45 »

miminka,Гостите ще са 90-100 души.А срещата снощи не мина много добре.Става въпрос за менюто.Уж може да поръчаме всичко,а когато започнах да казвам какво искам се започна едно-Апсурт!Това бавно става и т.н.
За куверт ми каза минимум 25лв.Снощи го мислихме с милото и свекито,но нищо не измислихме,а довечера ще се видим с сватбената агентка.Дано тя да ни упъти на някъде.
При теб как върви подготовката?Време не остана.
Много весело изкарване ти пожелавам и не обръщай внимание на дребните неща.Забавлявай се много!
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: май 16, 2008, 12:51:55 »

Велислава благодаря мила give_rose че си насреща а всичко сме купили има снимки в галерията,сватбата е на 19.07.08
ВЕСИ то не останало как е настоението,притесняваш ли се Wink
А sheli ти с коя агентка работиш,и аз работя с агентка та може да се окаже еда и съща Girl_hide
Активен
miminka
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: май 16, 2008, 13:57:39 »

ШЕЛИ, А ДОКЪДЕ СТИГНАХТЕ С МЕНЮТО,то и аз исках едно меню,после минахме на друг вариант,това което предложи Спас,и така,какво ще е вашето,реши ли се?защо работиш със  сватбен агент,аз сама всичко си правя,навсякъде ходя аз,не сама де, с моя мъж,то не е толкова трудно:)ще правиш ли пирамида?аз да!
Активен
sheli
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: май 16, 2008, 14:31:38 »

Ще имаме пирамида,а сватбения агент ще ползваме като хостеса в ресторанта.За меню искахме хапки сирене,кашкавал,пилешки-вместо традиционните палачинки и чушки бюрек.А за менюто говорихме с Виткова.Със Спас говорихме само за ритуали,посрещане и т.н.Каза че,за менюто не отговаря.Ти на пържола+шишчета ли се спря?
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #115 -: май 16, 2008, 15:05:28 »

момичета всички действате много активн Bravo Bravo Bravo Веси, то не остана :PНе се шашкай, нормално е накрая да се поизнервят нещат, но всичко ще мине наред.Чакаме с нетърпение да те видим
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: май 16, 2008, 15:32:02 »

абе,  miminka sheli , става нещо тука между вас дето ни убягва на другите булки. ncnvnk
и ни ства любопитно smile, споделете повече , че така дразните любопитсвото ни  smile
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: май 16, 2008, 16:15:13 »

Velislava писах ти  лично съобщение, ама за всеки случай  ти пиша и тук . Моята сватба е също в Резиденцията и ме интересува малко инфо за ресторанта, персонала, изобщо всякакви подорбности. Ще съм задължена  Love girl
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: май 16, 2008, 16:44:41 »

Сладурки, гледам че всички активно се трудите по сватбите  Bravo

Веси
,миличка ми то не останало. Още малко и  weddingday

dafni85
много са ти хубави всички неща, особено роклята е мнооооого красива.

miminka и sheli  , просветете ни каква е тази пирамида? Не че съм любопитна  blush

Аз вече си имам фризьор и гримьор. Всъщност е един и същ човек- Гаро Папазян. Той ми прави косата за бала и бях много доволна. Вчера мама записала час за мен и кумата при него.  yahoo

В галерията можете да видите снимки на нещата, които вече съм сътворила, не на всичко, но поне на част от нещата.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: май 16, 2008, 16:57:15 »

misskapriss ами поканите са станали супер и наситина нямат нужда от плик или кутия, то те самите с като пликче с това издърпване. браво.
за гаро, аз също се колебая за него, хубавото е че и грим и прическа са на едно място. Моля те кажи ми цени, може на лични, ще ходиш ли на пробен грим и прическа? имаш ли снимки на хора,които той е правил? всъщност той или сестра му ще ти правят грима?
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: