Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 18, 2025, 21:52:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 2 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част (Прочетена 156935 пъти)
elfina
Сватбар
Публикации: 154
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 2 част
«
Отговор #195 -:
май 29, 2008, 19:05:50 »
Здравейте бъдещи и настоящи булчета!!
Аз имам нужда от
Дойде момента да избирам ДиДжей и страшно много се затруднявам.Имахте ли някакви специални критерии??? Изгледах сватбите на половината град и.........не мога да харесам Диджей !
Активен
Галюша
Ентусиаст
в живота няма щастие само щастливи мигове
«
Отговор #196 -:
май 29, 2008, 19:51:12 »
аз ще ти предложа ганчо пашов но пак ти си решаваш
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #197 -:
май 29, 2008, 20:42:41 »
Ние ползвахме DJ Миро. Признавам си, че имах малко притеснения преди самата сватба (защото съм от претенциозните), но останахме повече от доволни.
Водеше стегнато, разбира само от поглед кога може и кога не може да ни тормози
Дансинга беше пълен през цялото време....
Съветвам те да го провериш и да решш на място!
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #198 -:
май 29, 2008, 21:23:24 »
И ние още не сме намерили DJ. Аз също чух добри отзиви за DJ Миро, а и от ресторанта ни го препоръчаха. Лощото е че сега не съм в Пловдив, а много искам преди да си изберем да се видим лично с него:). Надявам се, когато решим да не е късно
Активен
miminka
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #199 -:
май 29, 2008, 22:16:17 »
здравейте,диджей Миро беше на моята сватба,страхотен е в работата си,професионалист,всичките ни гости останаха много доволни,имаше музика за всяка възраст,и всички бяха на дансинга,като цяло ди джея е този който прави почти цялата сватба,защото без музика няма веслие,а Миро успя да достигне до сърцата на всички гости,това е от мен.лека вечер
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #200 -:
май 29, 2008, 22:31:08 »
elfina много е труден тоя избор, аз самта си блъсках главата 2 месеца, питах и разпитвах по форуми, на срещи ходих , дискове гледах, и какво ли още не.
всичко е много относително -зависи какво искаш от Ди джея, каква музика харесваш и т.н.
има някои много спрягани имена, коитовзимат най-скъпо,а на мен не ми допадат-като Миро и Воща, извинявам се много на хората,които имат друго мнение, ама...
гледах диск на сватба с ДЖ миро и то на хора,които са интелигентни и слушат хубава музика-бяха му казали без чалга-ок няма чалга само гръцкои сръбско, песните които пускаше бяха ужасни блудкажи.
Воща пък е много нахален , срещнах се с него и не ми направи хубаво впечатление-важното за него било, хората да го харесали и да го наемат за в бъдеще, а аз какво искам няма значение.
Но пък както виждаш има много булки,които са допволни от тях-въпрос на мнение и предпочитание.
противоречиви са и отзивите за Дрехаров, за някои е супер, за други-говори на селски.
Добри отзиви чувам за ДЖ Дени и Аврам, последния аз лично го харесвам, пуска добра музика , ненатрапчива.
ние се спряхме на ДЖ Цецо Топалов, не знам дали ще се окаже правилен избора ни, просто от няколко места ни го препоръчаха и чувам , че това е ДЖ който най-малко говори, а аз това търся. Каза че може да си занесем дискове, лист и изобщо дори всички песни да си изберем, което е супер, дано всичко да е ОК.
така че
elfina
моят съвет е срещни се с няколко и направи твоя личен избор въз основа на непосредствена преценка.
Активен
miminka
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #201 -:
май 30, 2008, 09:10:21 »
незнам за кой Миро става въпрос,може да има двама трима,моят работи с Дидо,музиката която пускаше беше лично избрана от мен,не си позволява волности,каквото му хрумне да прави,всичко при него е изпипано от до,винаги по време на сватбата се допитваше до нас,моята сватба мина и беше страхотна,дами вашите сватби предстоят,така че вие си решавате,моята беше вълшебна,дано и вашите минат добре,аз искам да помогна,защото минах по този път,но виждам че никой няма нужда от моето мнение.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #202 -:
май 30, 2008, 10:18:57 »
подозирам, че всички говорим за един и същ Миро...
И ние казахме, че не искаме чалга, но "разрешихме" някои поп-фолк парчета (такива, които минават повече към поп). В интерес на истината на тази музика имаше, като че ли, най-много хора на дансинга, така че дори и да е прекалил малко - не съжалявам. На хората им беше забавно, а това е най-важното.
В края на краищата, ако пускаше само тази музика, която аз харесвам, половината ни гости нямаше да се отлепят от столовете....
На края на вечерта имаше и Буба Мара, но по желание на някои от гостите, а не по осмотрение на DJ.
Но според мен всеки си има различни виждания и критерии за оценка на услугите. Затова моят съвет е - събери колкото може повече координати и мнения (без да се влияеш от тях) и се срещни с хората лично, и тогава вземете решение. Който и да изберете, дано да направи празненството ви точно такова каквото си го представяте.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #203 -:
май 30, 2008, 19:25:17 »
здравейте,
аз пък се спряхна варианта водеща + ди джей, те си работят заедно от 10 год.,
също ми казаха да си избера стил на музиката, ако искам и всички парчета да си избера, което не знам дали ще мога.
Освен това ме посъветваха да си направя списък на песните, които много обичаме с младоженеца и които държим да бъдат пуснати.
всъщност, ди джеят не съм го виждала, но гледах диск със сватба, която те 2-та водят.
ди джеят изобщо не се обажда, само водещата и то по предварително съгласувана с младоженците програма
програвата пак ние си я избираме и се съгласува с нас
сватбата, която гледах бе доста дълга - з диска, тъй като след полунощ младоженецът имаше рожден ден
сега остава да изберем каква музика да се пуска, мислим да направим компромис да има малко чалга, но ако е по желание на гостите - повечетони гости не харесват чалга, ние също, така че ще е само и единствено по желание на някой гост - те нали правят поздрави
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154
«
Отговор #204 -:
юни 01, 2008, 14:11:37 »
Здравейте сладурки !
Преди месеци бях обещала,че ще пиша за моите преки наблюдения от работата на Вожда.Вчера бях на сватба,която той водеше.Със сигурност ние няма да го изберем за Диджей на нашата сватба.Прекъсваше парчета до средата, имаше някакви паузи м/у отделни песни.....висока музика....лично на мене не ми допадна.Мнението ми е чисто аматьорско-не разбирам нищо от тяхната работа.Всичко се свежда до усещане.
Roumyana, благодаря от сърце за съвета. Искрено пожелавам да си оцелила с Диджей.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #205 -:
юни 02, 2008, 12:02:12 »
даа, elfina и моите наблюдения от Воща са такива.
Надявам се ние всички да сме направили най-добрия си избор и да ни хареса на нас а на гостите.
относно Миро, аз първоначално се бях спряла на него, управителката на ресторанта ни каза 4е те по-рано са работили с него и са имали проблеми и че той е персона нон грата в този ресторант.аз въпреки всичко реших да го проуча и ако ми хареса да си настоявам, еми не ми хареса, прекалено беше селски за моя вкус, сори ама за мен е така.радвам се че гледах негова сватба , за да мога да преценя, просто персните бяха ужасни, и не са виновни младожените със сигурност.
Активен
Bisunka
Любопитен
ЧОВЕК НЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ, АКО НЕ ОБИЧА ВЕчНО!
«
Отговор #206 -:
юни 02, 2008, 12:40:08 »
Офф.милички,и аз от мноооооооооого време не съм писала, макар че наблюдавам форума. Уж с много неща съм готова, а се притеснявам, не знам защо. Може би повече е вълнение, ама...направо не знам като наближи съвсем денят как ще съм. Вчера дори минах покрай една сватба -имаше извейдане на булката с оркестър и направо се просълзих...много съм емоционална, ужас!
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #207 -:
юни 02, 2008, 13:03:41 »
roumyana
ако може да ми пратиш на ЛС координатите на твоя ДЖ
Искам да се срещна с възможно повече преди да изберем
Сега този въпрос предстои да решим
Утре съм на първата среща с дизайнерката в Асеновград
приготвила съм й много снимки на роклята и се надявам всичко да мине много добре
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #208 -:
юни 02, 2008, 14:03:13 »
Според мен важното при избора на Dj е да се види с каква техника работи, защото има и такива, които са с архивни озвучителни системи. Също така е важно дали е представителен, как говори, а относно стила на музиката смятам, че всичко е въпрос на договорки. Не може да си гледал сватба с предпочитащи чалгя музика младоженци и да си напарвиш извода, че този Dj не е добър, безумно е просто....
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #209 -:
юни 02, 2008, 14:54:02 »
Момичета, поне имате избор на DJ, ние които ще се женим в Джия Бийч, нямаме такъв. Но управителката си го каза това поне в самото начало. Дано да е добър, че не знам какво ще я направя иначе.То каквото и да направя после ще е късно де, но все пак
Успех в търсенето на точните хора за всяка една услуга
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16