Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 13:57:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 2 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част (Прочетена 152559 пъти)
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 2 част
«
Отговор #135 -:
май 17, 2008, 19:11:16 »
Mila_ добре дошла при нас. Имаш толкова много време, спокойно, кажи сега къде щесте вие и всичко де каквото си направила , разказвай..
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #136 -:
май 17, 2008, 19:47:15 »
Датата е както вече писах 30.08., а гражданският брак ще бъде на 28.08 и ще сме само семейството, поне за сега
Ресторанта е Престиж (не срещнах някаде да е коментиран!!! Избрала съм си и рокля, сега тепърва предстои избор на DJ, фотограф и видео, но съм мн заета тези дни (остават ми два изпита да завърша семестриално) и не знам кога ще успем да свършим и това!!!
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #137 -:
май 17, 2008, 20:02:25 »
Mila_ добре дошла при нас!
Пожелавам ти много хубави емоции, свързани с предсватбената подготовка
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #138 -:
май 17, 2008, 21:51:15 »
Mila_ добре дошла при нас
една моя бивша колежка се жени там в Престиж и мисля че беше доволна, така че съм сигурна че всичко ще е наред. изпитите са важни, така че успех и после се залавяй с подготовката, че нямаш много време
Относно дискусията за приемане на поздравления и подаръци. Мисля че варианта с шампанското е много удачен, само че ако ритуала не е изнесен и гостите пристигат от дома на малдоженците, не ми се струва удачно на входа да са младоженците и масата със шампанско. Била съм на сватба дето младоженците посрещаха на входа на ресторанта и беше ужасно-получи се опашка и чакахме половин час на едни стълби-ресторанта беше Лайпциг.
Ако масата с шампанското е разположена на входа , а младоженците са в другия край на двора ще се получи много добре, защото така хората ще могат на спокойствие да чакат и да си пийват шампанско.докато им дойде реда за поздрав. А ако до мадоженците е поставена специална маса за подаръците, дори и някой да не е разбрал, като види другите хора какво павят ще се усети.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #139 -:
май 17, 2008, 21:58:48 »
Mila_, много се радваме, че се присъединяваш
Пожелавам ти успех на изпитите, стискам ти палци ( и моето дупе се пържи по изпитчета
)
Не съм чувала за този ресторант Престиж, но аз не живея в Пловдив отдавна. Къде се намира, момичета? Нов ли е или преименуван?
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #140 -:
май 17, 2008, 22:16:31 »
Ами това е Роза импекс, намира се срещу дома на младоженците, в уличката срещу 19 век и При лино, на Роза импекс предприятието е ресторант това. Аз лично не съм била там гледала съм снимки, но ресторанта е малък, куврета е евтин сравнително. Ами това е инфото,което имам.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #141 -:
май 18, 2008, 11:43:22 »
Цитат на: Mila_ в май 17, 2008, 19:47:15
Датата е както вече писах 30.08., а гражданският брак ще бъде на 28.08 и ще сме само семейството, поне за сега
Ресторанта е Престиж (не срещнах някаде да е коментиран!!! Избрала съм си и рокля, сега тепърва предстои избор на DJ, фотограф и видео, но съм мн заета тези дни (остават ми два изпита да завърша семестриално) и не знам кога ще успем да свършим и това!!!
Добре дошла, успех с изпитите, важното сега е да ги вземеш, за да можеш после само със сватбата дасе занимаваш!!!!
И аз съм на 30.08.2008г., ресторантът е Острова, църквата е Св. Богородица, а гражданското е това срещу нея.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #142 -:
май 18, 2008, 17:06:18 »
Mila_ добре дошла миличка
vanyusha пирамидата е много готина, не и се чуди
Да ви кажа и ние се чудим за тези подаръци. Първо искахме да има нещо като wellcome drink на което да получим подаръците и да приемем поздравления. Но после се замислих че много ще се забавим с тази процедура, а ресторанта се ползва до 1:30ч и повече не може. Това което ми харесва при обикалянето по масите е че имаш възможност да си кажеш по 2 думи с всеки гост, да се снимаш с всички и да благодариш че са дошли. От друга страна минавате по масите ми изглежда като просия. И не знам как ще го направим в крайна сметка....
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #143 -:
май 18, 2008, 17:35:54 »
misskapriss
милото е пред същата дилема като тебе, преди малко ми го сервира. Аз по принцип съм за варианта без welkome drink, но може и да се окаже че ще го правим, оф, пак дилема за разрешаване, омръзна ми
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #144 -:
май 18, 2008, 18:22:24 »
Цитат на: milenium80 в май 18, 2008, 17:35:54
misskapriss
милото е пред същата дилема като тебе, преди малко ми го сервира. Аз по принцип съм за варианта без welkome drink, но може и да се окаже че ще го правим, оф, пак дилема за разрешаване, омръзна ми
Миличка, аз още не съм запознала Даниел с "проблема", така че той си мисли че ще имаме welkome drink коктейла в началото.
Обаче не знам той като ми чуе доводите, какво ще каже. А колкото до проблемите и на мен ми писна вече, ама толкова много ми писна, че известно време съвсем я бях зарязала тая сватба.
Да ви кажа малко ме притеснява момента с роклята, защото всички останали дрехи, на Даниел ризата, на шаферките роклите, бутониерите и още 1000 глупости ми зависят от нея, а аз нищо не мога да избера. Кошмар ми е тази рокля
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #145 -:
май 18, 2008, 18:31:02 »
Здр.на всички нови булки във прекрасното форумче, в което все по-рядко имам възможност да пиша от много ангажименти.
Утре съм на пробна прическа и грим, ще видим какъв ще е резултата.
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #146 -:
май 18, 2008, 18:54:29 »
misskapriss
и аз така, две седмици дадох заден ход, че нещо ми бяха прегряли бушоните и се отдадох на заслужена
то не сменях рокли, то не беше чудо, исках сини цветя да има в букета ми, но се оказа че точно тези които искам ги няма през този сезон, трябва да боядисвам цветя, а аз не искам. То не беше чудене за украси и за какво ли не и накрая изпрасках един букет от рози с любимите ми цветове/розово и лилаво/, съчетах с тях украсата на колата, на ресторанта и бутониерите и ааайде, какво да му мисля толкова
vesi
ти съвсем се изгуби, но то се подразбира. Айде утреще разказваш като минат пробите, успех мила
Активен
soksi77
Любопитен
«
Отговор #147 -:
май 18, 2008, 19:33:17 »
сладурани,
кажете ми къде в пловдив си поръчахте поканите
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #148 -:
май 18, 2008, 19:39:52 »
здравей сладур, най-много каталози има в Централния дом на младоженците, аз моите ги поръчах вчера там, има покани за всеки вкус иди и разгледай
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #149 -:
май 18, 2008, 20:50:56 »
Здравейте сладруки, да се похваля и ние поръчахме нашите покани, също от централния дом, като станат готови ще ви ги покажа.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...