Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 08:35:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Театър
Страници: [
1
]
2
3
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Театър (Прочетена 20188 пъти)
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Театър
«
-:
април 15, 2008, 09:03:54 »
:offtopic:Момичета,разбрах че филми гледате,а на театър ходите ли
Коя беше последната постановка която гледахте и хареса ли ви
Аз последно гледах мюзикъла "Чикаго"
. Много ми хареса,макар да беше аматьорска продукция
За съжаление не мога да ви го препоръчам,понеже представленията приключиха и в България няма да се играе повече
.
Активен
КатиНка
Отг: Театър
«
Отговор #1 -:
април 15, 2008, 09:13:51 »
Разбира се, че ходим и на театър и на кино дори
Последно бях тази събота в Театър 199 и гледахме "Умирай лесно" с Тодор Колев и Валентин Танев. Голям смях и много добра постановка
Активен
Zahira
«
Отговор #2 -:
април 15, 2008, 09:23:24 »
Аз много обичам да ходя на театър, особено Сълза и смях и Сатиричният театър са ми любими! За разлика от мен половинката ми не си пада много по този род забавления.
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #3 -:
април 15, 2008, 09:29:00 »
Ние с милото ходим един път месечно в Сатиричният театър! Последно гледахме "Римска баня" с Христо Гърбов, Никола Анастасов и Димитър Манчев! Много ме радва факта, че хората много ходят по такива мероприятия! Билети се взимат горе-долу три седмици предварително! В последния момент няма шанс! Залите са пълни!
Активен
КатиНка
«
Отговор #4 -:
април 15, 2008, 11:12:20 »
И аз обичам театъра, дори съм играла, но в куклен театър като по-малка. Най-хубавото е, че и приятелите ми и семейството и патето ми, всички обичаме и ходим с удоволствие
Постановката, за която сега ще търся билети е
"Вампир"
. Чувам много добри отзиви и препоръки да се гледа. Играе се в Драматичния театър. Следваща постановка, ако не се лъжа, ще има на 22 май.
А това, което мога да препоръчам е в Армията -
"Ножица трепач".
Който не го е гледал още, това е постановката
Голям хит вече няколко години и края винаги е различен. Определя се от публиката
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #5 -:
април 15, 2008, 12:03:54 »
Последното което гледах е Службогонци.Някой гледал ли е Ромео и Жулиета.Пропръчаха ми го ама се чудя.
Обожавам театъра ама напоследък не ходя често.Надявам се да сподели някоя варненка какво интересно е гледала напоследък.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #6 -:
април 15, 2008, 12:32:02 »
Аз също обичам да ходя,но да си призная преди неделя,много дълго не бях ходила,с милото все се каним,но все не се споразумяваме кой да иде да купи билети и другата седмица ако живот и здраве съм си в София ще ходим.
Цитат на: Katitka в април 15, 2008, 11:12:20
А това, което мога да препоръчам е в Армията -
"Ножица трепач".
Който не го е гледал още, това е постановката
Голям хит вече няколко години и края винаги е различен. Определя се от публиката
От както излезе все искам да го гледам,и все няма билети,но не се отказвам
Колкото до Ромео и Жулиета-в училище мои съученици я направиха като пародия и беше страхотна,даже дойката в пиесата,която мисля участваше в написването на текста и беше нещо като режисьор я приеха после в НАТФИЗ,но тя беше запомняща се дойка
Активен
КатиНка
«
Отговор #7 -:
април 15, 2008, 12:44:12 »
Ами той сезона е към края си
Наде
, ако се организираш за ранна покупка на билети, ще намериш. Аз се обадих вече да запазя билети за 22 май за "ВАМПИР" и въпреки, че има повече от месец до тогава, имаше само 16 места!!!!!!! Но поне запазих ...
Активен
Mrs.™
«
Отговор #8 -:
април 15, 2008, 13:03:23 »
Ами сега ще разгледам и ще видя,то лошото е,че аз като съм си в София и винаги е или края на сезона или когато театрите почиват
За сега се спряхме на
Маршрутка
.
от Елин Рахнев ,че ни устройва,само сега билети трябва да вземем
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
В очакване на празниците :)
«
Отговор #9 -:
април 15, 2008, 22:35:17 »
Аз също много обичам театър
Ходим с милото или с приятели когато имаме възможност.А тези дни се сетих,че много ми се иска отново да гледам една страхотна постановка,която гледахме преди около 2 години,обаче се ровя по програмите и не я поставят вече май,жалко.Казва се "Сако от велур" и е такъв смях,невероятно забавна е!А последното което гледах,е Ножица трепач,защото много време ми я хвалиха и отидохме накрая.
Някой от вас знае ли кога най-накрая ще завършат ремонта на Софийската опера,ходи ми се на балет много,а те не я отварят и ще плача!
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #10 -:
април 16, 2008, 09:06:10 »
Ние с мишлето все си говорим как ще отидем на театър , ама откакто сме заедно не сме отишли нито веднъж
Последният път в който съм ходила на театър (няма да го забравя този ден) беше на 1.06 (не помня годината 2003 или 2004) с Наденцето , май Анелия се женеше тогава , и след театъра се качихме на влакче на ужасите
, и втори път няма и да повторя , а сега като се сетих и сама си се смях
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #11 -:
април 16, 2008, 09:17:26 »
Аз също много обичам да ходя на театър..
но мисля, че е време да направят действаща система за он-лайн закупуване на билети, защото веднъж докато избереш какво да гледаш, после трябва евентуално да отидеш до самия театър за да си купиш билет и накрая на самото представление..иииииии...само дето нямам толкова време
Най-обичам септември месец в Созопол на ''Аполония'' обикновенно отивам в първите дни, вземам билети за всички представления накуп...и гледам още септември месец постановките, които ще се играя зимния сезон...
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
«
Отговор #12 -:
април 16, 2008, 09:24:35 »
Аз обожавам театъра- ходя почти през седмица, сега миналата сряда бяхме на Тестостерон в Сатирата - много готино, препоръчвам го горещо - голям смях. Театъра е нещо невероятно и го предпочитам 100 пъти повече пред киното -- а като се има, че нашите актьори са много добри...го предпочитам още 100 пъти....
Театър
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #13 -:
април 16, 2008, 09:35:26 »
ние последно ходихме в Сатиричния на "за народното творчество" на Камен Донев! ее, няма такава постановка просто, толкова смях от началото до края
каменчо е невероятен просто! а
преди това ходихме на Ах този джаз в Народния
за това предпочитам да не говоря
Активен
КатиНка
«
Отговор #14 -:
април 16, 2008, 10:10:18 »
Цитат на: gucci в април 15, 2008, 12:03:54
Някой гледал ли е Ромео и Жулиета. Пропръчаха ми го ама се чудя.
Мои приятели от Варна са ходили и много им е харесал, особено на приятелката ми й е харесал актьора, който играел Ромео
Цитат на: pleasure в април 16, 2008, 09:17:26
но мисля, че е време да направят действаща система за он-лайн закупуване на билети, защото веднъж докато избереш какво да гледаш, после трябва евентуално да отидеш до самия театър за да си купиш билет и накрая на самото представление..иииииии...само дето нямам толкова време
Някои театри предлагат онлайн билети, както и на сайта -
http://bgbileti.com/main.php
Аз съм си решила проблема с ходенето за билети с една жена, която продава билети за всички постановки без за Народния театър и ми ги носи на место в офиса. Не плащаш нищо допълнително, освен билета. Явно тя си печели нещо от това. Мога да дам контакт на който иска и е от Сф.
Цитат на: Diavolinkata в април 15, 2008, 22:35:17
Някой от вас знае ли кога най-накрая ще завършат ремонта на Софийската опера,ходи ми се на балет много,а те не я отварят и ще плача!
Мисля, че ремонта приключи и скоро имаше афиши пред Операта, че е отворена. Дано не съм видяла нещо погрешно ....
Активен
Страници: [
1
]
2
3
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче