Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 12:52:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Нашият лекар акушер-гинеколог
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог (Прочетена 407351 пъти)
zvun4e
Ентусиаст
Публикации: 92
Отг: Нашият лекар акушер-гинеколог
«
Отговор #285 -:
април 06, 2011, 12:44:08 »
Здравейте
Аз усърдно чета и събирам информация. Преди 2 седмици видях заветните две черти
, но ми казаха да изчакам с прегледа да мине поне още 1 месец... Това е някъде около 15.04. и сега съм в едно чудене какво да правя. Преди ходех при д-р Огнянова в МЦ Лора, но приема там е само платен. Сега се чудя отново ли там да отида или някъде другаде. До сега ми препоръчаха МЦ Св. Димитър и по-конкретно д-р Йонкова. Някой дали има мнение и дали знае приема там дали е платен или има и по ЗК?
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #286 -:
април 06, 2011, 13:57:11 »
zvun4e
Кой ти каза да изчакаш,понеже аз знам,че когато видиш
,отиваш веднага на преглед.Поне при мен беше така,хем нямах и закъснение и пак се видя плодното сакче.
Мисля,че колкото по-скоро идеш,толкова по-добре.
Активен
zvun4e
Ентусиаст
Публикации: 92
«
Отговор #287 -:
април 06, 2011, 15:36:17 »
carlyangel
, на мен ми казаха да изчакам, за да може, когато отида да се чуе и сърдечен ритъм, а не да ходя няколко пъти. Т.к. ми го каза моя близка мед. сестра и й имам пълно доверие, мисля наистина да изчакам 1 седмица. Не мисля, че ще е твърде късно...
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #288 -:
май 05, 2011, 18:18:49 »
Момичета, искам горещо да ви помоля да ми препоръчате добър генеколог (ако може жена), който да е в София!
Благодаря ви предварително!
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #289 -:
май 09, 2011, 07:35:48 »
Ами то всеки ще си препоръча неговия,пък ти ще си решиш.Аз ходя от сто години само при Д-р Бгословова и благодарение на нея имам второ детенце.Не зная за какво ти трябва,но Д-р Богословова е бившата шефка на Шейново,която сега си има частна практика.Работи в района на Скай сити.Ако те интересува ще ти дам точен адрес и телефон.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #290 -:
май 09, 2011, 07:46:59 »
kali_gali
, благодаря ти за отговора!
От дълго време не съм ходила на преглед при генеколог и вече е крайно време да отида, но искам да е добър, тъй като чувам за доста некомпетентни лекари неща, които ме плашат и ме притесняват сериозно. Искам да си направя и профилактични изследвания. Ще ти бъда изключително благодарна да ми изпратиш на ЛС координатите на твоята генеколожка!
Активен
mili_bili
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #291 -:
юни 23, 2011, 15:53:54 »
Здравейте мили момичета
,нова съм и съм съвсем в началото,но се опитвам да събера информация за добър акушер гинеколог в Тина Киркова,много ще ви бъда благодарна,ама искренно много ако споделите с мен информация за опита който имате,и през пътя по който сте минали,следя ви от много времем и много се радвам,че я има темата,защото е много важно ,кой лекар ще ти води женската косултация,благодаря
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #292 -:
юни 28, 2011, 13:39:47 »
Здравейте момичета, аз съм много доволна от нашия лекар който ми следи бременността д-р Александров от МБАЛ Света София той ще си ме изражда след това. Аз ходя в клиниката в Люлин, да вярно частна е но съм много доволна. Доктора е много внимателен ако някой се интересува да пише
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #293 -:
юни 28, 2011, 18:58:01 »
www.zachatie.org
vsichko koeto e pisano tyk na tazi tema ( dyma po dyma v temata "ot kolko vreme pravete bebeta" neshto podobno beshe, go ima tam no s razlichni potrebitelski imena, kak e vazmojno, vijte foryma, biasna sam. Kak moje da se zabavliavate s bolkata na horata, koi e realnia i na kolko takiva moje da popadne chovek i dali izobshto sa realni hora i pitania ili prosto reklama na lekari
Модератор :Писането на кирилица във форума е задължително!Следващият пост на латиница ще бде изтрит
«
Последна редакция: юни 28, 2011, 20:21:37 от fiibi_bg
»
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #294 -:
юни 28, 2011, 19:22:18 »
haide nali ima moderatori, koi shte obiasni na horata kak v razlichni saitove , razlichni temi ima edni i sashti pisanici , no razlichni potrebitelski imena datirashti ot 2008 do dnes. Dyma po dyma, bykvalno. Pak shte pysna saita, poglednete go
www.zachatie.org
Biasna sam i za tova ne si igraia da tarsia kak da pisha na Kirilica, drygi triabva da se izviniavat che zablyjdavat horata s lajliva informacia
Модератор :Писането на кирилица във форума е задължително!Следващият пост на латиница ще бде изтрит
«
Последна редакция: юни 28, 2011, 20:21:18 от fiibi_bg
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #295 -:
юни 28, 2011, 20:08:16 »
fibi линка,който си пуснала е към началната страница на Зачатие.Не мога да разбера какъв е проблема и кое съвпада.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #296 -:
юни 28, 2011, 20:31:26 »
Fibi, има една стара поговорка: Три пъти мери ,един път режи. Казвам това защото постати е меко казано хистеричен ,параноичен и най-важното е ,ме човек четейки го не разбира за какво по дяволите говориш?
Ни в клин ни в ръкав влизаш във един форум,почваш най-нагло да убиждаш,размахваш пръст и накая не се и разбира какво толкова е станало.
Моля те успокой се, събери си мислите и обясни като интелегентен човек на интелегентни хора какъв по дяволите е проблема. И друг път, за да не ти изтрият мнението модераторите ,се вслушай в тях и си публикувай поста на кирилица.
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #297 -:
юни 29, 2011, 09:52:35 »
Добре ще пиша на кирилица, търсих и все още търся за да докажа твърдениата си, но като че ли всичко което четох вчера цял ден в прословутия сайт е изчезнало, оставих се вчера на яда и не копирах нищо, но все нещо е забравено да баде изтрито и аз ще го намеря и ще докажа какво имам в предвид. Аз съм на 28 години, от 1 година с мъжа ми се опитваме да имаме бебе, исках да намеря добър гинеколог при които да си направим изследванията, та попаднах на тези 2 сайта, цял ден четох и се трогвах от историите в него и разберете учудването ми като отворих вашиа и видях абсолютно сащото, което бях чела вече.Не се ядосвам вече, файда няма, но просто не очаквах някой да си играе по този начин с болката и надеждата на хората за нещо толкова хубаво като едно бебе. Може да нямате вина за случилото се вие конкретно, може да е другият сайт, ако е така искрено се извинявам, но все пак искам бъдещите майки да не вярват на всичко което пише и по специално за доктори, за това е важно за мен самата да докажа твардениата ми
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #298 -:
юни 29, 2011, 10:02:47 »
Fibi
, да пише едно към едно не съм съгласна, но подобни неща е нормално.Ти какво очакваш, че има различни начини за изследвания?Всичко е последователно.А и много от момичетата пишещи тук, пишат и там и обратното.Аз съм едно от тях.Няма да правя литературни съчинения всеки път щом реша да пиша и в двата сайта.Тук не е темата и мястото за това ни разискване.Ако имате проблеми има лекари и изследвания.Кои лекар ще изберете си е лични ваш, еприкосновен избор, другите могат само да дават съвети.Аз мога да ти кажа последователността, на изследванията.
За теб:
1. Цитонамазка, микробиология.
2. Полови хормони.
3. Хормони на щитовидната жлеза.
4. Проследяване на овулация
5. Цветна снимка
При него:
1.СПЕРМОГРАМА
От тук нататък, с наличието на тези изследвания идват големите въпроси и лечение.Но ако се открия проблем, лично аз мисля, че ще е добре да се насочите към репродуктивен специалист.
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #299 -:
юни 29, 2011, 11:00:51 »
Разбирам напълно, но говоря за ( историите и докторите )дори отговорите кам тях бяха абсолютно идентични,не за самите изследвания, както казах тарся гинеколог, аз знам какви изследвания се правят, всяка едно и какво представлява, та като отида при лекаря да не сам като в небрано лозе. Както и да е, извиних се вече, приключвам тази тема, не мога да го докажа, тъй като ги няма вече, прегледах всички 19 страници по 2 пъти, опитах всячески.Не бях права да обвинявам без да се въоража с доказателства, а сега е прекалено късно.
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...