Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 10:19:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог  (Прочетена 405784 пъти)

maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: март 02, 2010, 20:56:07 »

Ох момичета ще откача ............
Искам да извикам ..
Не мога да се примиря че попаднах на некадърен доктор -Живко.Жеков от Окръжна болница Варна,колкото повече се ровя и проверявам и чета виждам че е можело да си запазя бебчето ,просто е трябвало да ми обърне малко повече внимание, малко повече информация да ми беше дал аз щях да се пазя,....
уххх ще се побъркам
« Последна редакция: март 02, 2010, 20:58:47 от maia_svet » Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #226 -: март 02, 2010, 21:45:48 »

maia_svet ,много мъчно ми става така като говориш!
Моля ти се миличка,недей да се измъчваш за нещо което не е зависило от теб! good
За този лекар-той си носи грешките на съвеста и гърба си!
Гушкам те силно и вярвам че ще се стегнеш и всичко ще се нареди!
Ще ти кажа това което много обичам да казвам на близки и в което съм се обедила,че е вярно-Изгони негативните мисли и чувства!Мисли си че само хубави неща те очакват и точно това ще се случи!Човек малко или много си вреди с тези негативни мисли!
Няма да разсбереш кога живота ти е поднесал поредните хубави мигове и изненади! give_rose
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: март 02, 2010, 21:53:57 »

Ох момичета ще откача ............
Искам да извикам ..
Не мога да се примиря че попаднах на некадърен доктор -Живко.Жеков от Окръжна болница Варна,колкото повече се ровя и проверявам и чета виждам че е можело да си запазя бебчето ,просто е трябвало да ми обърне малко повече внимание, малко повече информация да ми беше дал аз щях да се пазя,....
уххх ще се побъркам

Майа, винаги се вълнувам много когато чета твоята история...Разбирам те напълно, много искам от следващия месец да си бременеем отново заедно...Стискам палци и на теб и на себе си за успешна бременност в скоро време. give_rose
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: март 02, 2010, 22:27:49 »

Рубинче и Ванеса благодаря ви много момичета трогнахте ме и честно ми се насълзиха очите ,много сте прави ,но за жалост когато остана сама или се случи нещо и ми напомни за случая се чувствам ужасно и ме държи така извесно време.
Рубинче благодаря за милите думи и си много права старая се през повечето време да мисля позитивно и да се надъхвам че скоро ще бъда щастлива .
А пък vanessssa надявам се с теб скоро да се похвалим и да бременеем заедно и да си родим живи и здрави бебчета.
Хайде приключвам , много ,много ви целуваммммммм give_rose give_rose
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: март 03, 2010, 16:43:39 »

Олеее като чета каво се е случило на някои жени и се обеждавам все повече колко е важно да си избера точния лекар. Може ли да ме посъветвате за добър акошер генеколог, който да ме следи (за София) . Моята кума и тя от скоро е бременна и каза, че ще ходи при др. Йонкова в МЦ Свети Димитър, но аз прочетох и някои негативни мнения за там и се разколебах.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 04, 2010, 08:37:53 »

Олеее като чета каво се е случило на някои жени и се обеждавам все повече колко е важно да си избера точния лекар. Може ли да ме посъветвате за добър акошер генеколог, който да ме следи (за София) . Моята кума и тя от скоро е бременна и каза, че ще ходи при др. Йонкова в МЦ Свети Димитър, но аз прочетох и някои негативни мнения за там и се разколебах.
Аз бих ти препоръчала моята, но след като напиша тук какво мисля, ще излезе, като платена реклама tease tease tease и рискувам някой голям гняв да ме сполети Wink затова може на лични.
Ти имаш и предпочитания, за доктора-мъж, жена, къде работи, къде приема.....нещо насочващо?!?!??!Какво е важното за теб при избора на доктор? give_rose
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: март 04, 2010, 10:55:58 »

Здравейте!
За мъж или жена нямам проблем - за мен е по - важно да е добър лекър, а за това коя болница - имам частно здравно осигъряване в Дженерали и те работят с почти всички болници, но някои малки липсват - примерно точно тази, за която питах не с евключва. Аз не съм и на ясно кога се почва да с еходи на редовни консултации, личната лекарка ли трябва да ми даде направление... Сега оглеждах адресите и Шейново ми се струва на удобно място (има транспорт до там) , а иначе живея в Борово. Много съм не наясно, а знам от моя генеколог, че дръгата седмица трябва да отида на преглед, само дето не искам в никакъв случай да ходя при него, защото с мега тъп - нищичко не ми казва, не ми обяснява - бях болна имах гъбички преди време не ми обясни нищо, само ми изписваше лекарства и накрая се заех сама, четох , приложих си самолечение и се излекувах. Преди няколко дни като разбрахме, че съм бременна не си отвори устата да ми кайе какво да ям, или да не ям, да пия нещо (поне фолиева кисилина) добре че аз си знам, но ще пропусна нещо ако продължава така да си мълчи  sad
Поздрави!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: март 04, 2010, 13:33:15 »

Светле, в Шейново ЖК е платена, не е по ЗК. По принцип, може да си ходиш при 1 док по ЗК, който общо взето ще ти дава напрвления за изследвания, ще ти мери кръвно, кг., обиколка на корем и пр. При друг доктор, на частно, можеш да си ходиш 1 в месеца (или 1 на 5-6 седмици), който ще ти следи бременността.

Виж, малко по-напред коментирахме 1 доктор от Тина Киркова (сега Света София).

Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: март 04, 2010, 16:32:09 »

Сега звънях на консултанта ни по частното здравно осигуряване и се оказа, че за бременност ни поемали 1, 2 изследвания някакви - не знапомних какви.  girl_impossible А аз не знаех , понеже до сега постоянно си ходех там на гениколог, но при бременност не важало. Значи ще си търся съвсем нормална ЖК, но за сега е много рано - до колкото знам това е след 12-та седмица. Как с епроцедира с прегледите до тогава - кой ви следи - ходите при личната за направление всеки път ли и колко често трябва да се ходи?
Поздрави!
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: март 04, 2010, 16:43:43 »

svetla_ety , един път взимаш направление за гинеколог, и отиваш да ти установят бременността. И лекаря ще ти каже кога да отидеш за да се запишеш за ЖК , като ще трябва да си вземеш направление от тип 9 , за следене на бременност  good
В промеждутъка ако не ходиш някъде при друг лекар, не те следят.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: март 04, 2010, 17:00:33 »

Искам да ви попитам нещо. Според вас може ли да се обърка жълтото тяло(което е знак за минала ову) и неспукан фоликул! Днес лекарката не можа да ми каже, дали ову предстои, или е минала     Какво мислите по въпроса?!
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: март 10, 2010, 15:21:47 »

Момичета, взех си направление за генеколог, а изобщо не знам къде да отида да ми остановят най - накрая бременността  Girl_hide . Мисля да отида утре или в петък, а като не знам при кого? Както по - рано казах до сега годех в Дженерали Закрила, но при бременност те вече почти не се ангажират, а аз други доктори не съм посещавала. Ако някой иска да ми препоръча, може и на лични да ми пише. Благодаря предварително  give_rose
Само а напомня, че за София става дума!
« Последна редакция: март 10, 2010, 16:35:04 от svetla_ety » Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #237 -: март 10, 2010, 19:20:45 »

А какво е това направление от тип 9, аз не знам да са ми давали такова. pardon Аз отидох при гинеколога при който ходя сега за първи път с направление и той ме зарадва, че съм бременна. Попита ме дали ще ходя при него на ЖК и ме записа и си ходя при него. Друго не съм правила.
Активен
linna_1986
Ентусиаст
**
Публикации: 60

г-жа Димитрова

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: март 12, 2010, 15:03:08 »

Здравейте момичета, Искам да ви попитам дали някоя от вас има впечатления от д-р Кирил Киров, гинеколог в Св.София (бившата Тина Киркова) и ако имате негови координати ще съм ви благодарна да ми ги напишете на ЛС  give_rose
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #239 -: март 17, 2010, 14:52:05 »

МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ!!!
Ккто се вижда бременна съм в 11 седмица.
Днес имах супер скандал със лекаря който досега ме наблюдаваше  cray толкова се разтроих, че не мога да спра да плача  cray Но няма да влизам в подробности. Само ще кажа, че ако не беше форумът, щях да си остана най-непросветената за някой аспекти на бременността.
Моят лекар не ми спомена нито веднъж досега нито за ФМ нито за БХС нито ми каза дали сърцето бие. Трябваше с ченгел да му измъквам думите всеки път. А днес вече - чашата преля след като не пожела да ме приеме, защото нямам ВТОРО направление с код 9. А аз му занесох такова още първият път когато разбрах за бебето (на 02.02) трябвало му второ такова, защото ставали много аборти и не се знаело дали ще го искам това дете  Oh my ...
Отивам до личната, тя започва да ми крещи насреща колко бил некадърен този лекар и че не мовела да ми дава всеки месец направления!!!
Не издържах и направо нервите ми се сринаха  cray  cray  cray

Моля ви, препоръчайте ми лекар, който да работи със здравната каса, за да ми следи бременността и да ми води ЖК.
Ако може да е близо до Надежда (София)

Извинете, че стана толкова дълъг пост.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: