Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 12:38:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Нашият лекар акушер-гинеколог
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог (Прочетена 405814 пъти)
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Отг: Нашият лекар акушер-гинеколог
«
Отговор #195 -:
януари 15, 2010, 21:28:38 »
Нека и аз да кажа нещо , тъй като си смених лекарката която ми води бременността.
Да уточня, че говоря за Варна .
До сега ходех при д-р Надя Тодорова в Окръжна. Много съм недоволна, нищо не обяснява и не казва. Не дава нищо да я питаш- всичко е нормално щом си бременна според нея. Капката , която преля беше, след като й се обадих да я попитам за болничен. Каза ми , че не може сега да отивам, ами когато ми е часа за консултация
, а той е февруари. Последва въпроса ми- "Ако нещо ми се случи?" Отговор: "Отиваш в болницата, при мен може, когато ти е часа . " и телефона се затвори......Ще си спестя коментарите, защото съм още много ядосана.
От днес вече съм при нов лекар - д-р Кирчева. Останах очарована от първата ни среща. Нямаше въпрос , който да не съм си задавала и тя ми отговори, още преди да попитам за каквото и да било
Показа на бъдещия татко всички органи на бебчо, през цялото време обасняваше , каза ни и пола. Каза ми какви храни и напитки да избягвам, като до сега само четях за тези неща в интернет и книгите. Все пак съм била само веднъж при нея, но мога само да я хваля. Надявам се и занапред да е така
Извинявам се за дългия пост
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #196 -:
януари 15, 2010, 22:57:49 »
leni_beni_ супер е това което пишеш дано новото ти доки наистина е добра и да ти помага през цялата бременност.
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #197 -:
януари 20, 2010, 22:13:04 »
Здравейте момичета !
да ви попитам за д-р Анна Атанасова от Майчин дом -Врана имате ли наблюдение , някой ходил ли е при нея.....
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #198 -:
януари 31, 2010, 13:00:09 »
Момичета, помощ, Препоръчайте ми АГ, при който да следя бремеността, за предпочитане от Света София (Тина Киркова).Пишете на лични!Благодаря ви!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #199 -:
януари 31, 2010, 13:13:50 »
В Тина Киркова ти препоръчвам Ташков, ако искаш ще ти дам и координати
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #200 -:
февруари 01, 2010, 08:40:53 »
И аз точно за Ташков си мислех, но не се сещах точно името. За него съм чувала, че е много добър за водене на ЖК по ЗК.
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479
«
Отговор #201 -:
февруари 03, 2010, 19:51:04 »
Малко се намесвам, но видях името на Калина Владева-тази жена, където я видя, ще я ритам и удрям. На приказки го докара, но като лекар..видя ме с разкритие, плод с неотговарящи размери и ме остави да си изкървя сама. Пълна идиотка. Аз съм доволна от Жоро Георгиев и Уляна Петкова.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #202 -:
февруари 05, 2010, 08:47:44 »
За Тина Киркова - наистина - Ташков, аз при него си ходя от години, на ЖК съм там, не при него, но той ми следи бременността. Става въпрос за Божидар Ташков, но и сина му е там, и той е много добър лекар
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352
«
Отговор #203 -:
февруари 05, 2010, 10:24:32 »
А някой да е ходил на консултации в Токуда.
Аз имам допълнително здравно осигуряване и знам че там базата е много добра, но не съм се ориентирала към определен специалист
Ако може някой да помогне със съвет
Активен
gostenka_82
«
Отговор #204 -:
февруари 05, 2010, 10:47:37 »
Нашата съфорумка Zahira ходеше на консултации в Токуда, можеш направо на лични да я попиташ, тя ще ти обясни!!!
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #205 -:
февруари 05, 2010, 11:04:41 »
Аз имам ново инфо за Токуда. По принцип исках там да ходя на ЖК при доктор Бойко Димитров, с идеята, ако се харесаме, при него да е и раждането. Видях се с док, прегледа ме, много е мил и любезен, обаче ми обясни, че вече не водел ЖК, понеже имал страшно много операции в различни болници и не можел - в Токуда е само в понеделник, и то само в определени часове. За раждане може да се уговорите, но не води ЖК. Питах го тогава мога ли да ходя в Токуда на ЖК при друг, а за раждането ще видим. Той ми каза - да, ЖК поемат д-р Костадинка Евтимова и д-р Живкова. Аз се отказах. Била съм на прегледи при д-р Живкова - честно казано, не съм много очарована. Не че не си гледа работата, обаче е една тросната, кара ти се малко и със сестрата все се споглеждат кога да си отидат. От д-р Евтимова имам по-добри впечатления, обаче все пак се отказах.
Това е, което аз знам за ЖК в Токуда от д-р Димитров отпреди около един месец
. Малко се учудих - само двама лекари да поемат ЖК в цялата болница... не знам доколко и док беше изчерпателен, така че ако искаш се обади да питаш.
«
Последна редакция: февруари 05, 2010, 11:07:11 от rozovka
»
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352
«
Отговор #206 -:
февруари 05, 2010, 12:20:34 »
Благодаря ти
rozovka
!
Ще се обадя наистина да попитам.
Активен
gostenka_82
«
Отговор #207 -:
февруари 05, 2010, 15:45:53 »
Ами
Розовка
, точно така е. Има платена ЖК в Токуда, което представлява платен преглед. А ЖК по ЗК са един или двама доктори.
Грахова принцеса
, ти с това допълнително осигуряване може би да можеш да ползваш и пакет платена консултация. В смисъл, че това, което д-р Димитров ти е казал е по повод ЖК по ЗК. Ти си с допълнително и може би можеш да ходиш да те следят там, а плащането да минава през допълнителното. Най-подробна информация ще получиш на регистратурата в болницата.
«
Последна редакция: февруари 05, 2010, 15:48:18 от gostenka_82
»
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #208 -:
февруари 05, 2010, 16:13:30 »
Мила, Димитров и платена ЖК не взима. Аз исках да си платя, нищо, че съм осигурена - така или иначе здравната каса не покрива кой знае колко. Специално Димитров ми каза, че не води никаква ЖК - нито платена, нито по ЗК, защото е непрекъснато в операции и просто няма време за това. В смисъл, ако си запишеш час в приемното му време, когато е в Токуда, ще те приеме и прегледа, обаче сам ми обясни, че това не е удобно за ЖК, защото може да ти потрябва нещо спешно, или болничен, и т.н. - а той е там веднъж седмично и то в определени часове. Така че просто не водел ЖК - само еднократни прегледи.
Активен
gostenka_82
«
Отговор #209 -:
февруари 05, 2010, 16:27:01 »
За него - да, аз също съм го чувала, но там има и други доктори де. Сестра ми ще ражда при него, катоа са се срещали общо 3 пъти до сега. Подсети ме после да ти разкажа как е минало раждането й (тя ще е със секцио).
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...