Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 20:26:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Нашият лекар акушер-гинеколог
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог (Прочетена 405879 пъти)
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
Отг: Нашият лекар акушер-гинеколог
«
Отговор #150 -:
септември 21, 2009, 13:59:29 »
В Овча купел 2, има един медицински център "Паула Финес", намира се в блок близо до Доверие. Ако искаш, потърси в интернет - имат сайт и си излиза като напишеш името на центъра.
Мога да ти обясня и на лични как се стига до там, пиши ми, ако искаш!
Активен
verdad
Сватбар
But baby...you're the right kind of wrong
«
Отговор #151 -:
септември 21, 2009, 15:40:31 »
Знам го Паула финес, то е точно зад нас. Просто не бях виждала нищо из квартала за този доктор.В Доверие съм много доволна от уролози и всякакви други лекари, през които съм минала, ама гинеколожката .... лоша работа. Сега ходя в Щерев при Арабджи или Коновалова, и съм особено доволна от Арабаджи.
Активен
Godiva
Любопитен
Любима на двама мъже ;)
«
Отговор #152 -:
септември 25, 2009, 22:09:55 »
Моя гинеколог на третия месец откакто бебеправим ми изписа Клостилбегит , защото от един преглед установи , че яйчниците ми са заспали
. Не съм го пила то и без това ми закъсня , но много през простото ме кара напоследък . Но за изерване на някакъв фоликули хоп 20 лв . Иска ми се да го сменя , но ече нямам доверие на лекари
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #153 -:
септември 25, 2009, 23:09:58 »
Годива, за съжаление май вече почти няма лекари дето за едното здравей да не взимат по двайсет и отгоре пари! Така е, щото пък другите дето са по каса-читавите са кът и записването е с години имам чувството!
аз последно ходех при Коларов в Св.София и бях доволна от него, човека не е много общителен, но много си разбира от работата, но проблема при него е , че води и ЖК в Майчин дом и такова чакане пада, където и да го чакаш, защото все закъснява от другото място...
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #154 -:
септември 26, 2009, 17:15:42 »
ааа, бейби, все още има добри доктори, АГ-та де, но уви.....единици...
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479
«
Отговор #155 -:
септември 26, 2009, 17:40:07 »
Петкова-Варна. Преглед 25,видеозон 35,вагинален 55:) Доволна съм от нея,но много ме изцежда финансово.
Скоро ми похвалиха Жоро Георгиев на ул.Ивайло-бил прекрасен лекар,някой да е чувал?
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #156 -:
септември 26, 2009, 23:57:55 »
Във Варна едеин път съм ходила на гинеколог( докато бяхме на море и реших, че имам гъбички) и отидох при тази на братовчедка ми-в Майчин дом и бях много доволна, не помня името й, но братовчедка ми и нейни приятелки, които ходят при нея са доволни, но пак всичко си е на частно, т.е. не знам дали преглеждат по каса...
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #157 -:
септември 27, 2009, 11:26:26 »
Аз във Варна съм най-доволна засега от д-р Танев. Ходила съм на 2-3 други, но все нещо не ми допадат - или много скъпо вземат, или пък не обясняват достатъчно.
А от д-р Танев със супер доволна. Работи в АГ, но има и частен прием. Много внимателен, оглежда всичко, обяснява; поне за мен той е номер 1... Другия добър е д-р Александров, но той откакто се зае със ин-витро процедурите и репродуктивните прегледи незнам дали е достатъчно свободен за гинекологични прегледи.
п.с. за Жоро Герогиев само съм чувала. Ако много настояваш за него, ще питам майка ми за по-подробна информация.
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479
«
Отговор #158 -:
септември 27, 2009, 12:03:04 »
:offtopic:Жената,която ми препоръча Жоро Георгиев,е доста търсен анестезиолог,затова мога да и се доверя,струва ми се. От Здравната каса съм се отказала отдавна,на 100% за мен всички,работещи по ЗК са пълни идиоти.Пък и всички хормонални ми казаха,че не са по ЗК. Добрите лекари си направиха частна практика-и са прави,за какво са учили?Некадърниците останаха по ЗК. Танев кога преглежда в АГ?Предполагам с първия кабинет в ляво?
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #159 -:
септември 27, 2009, 12:36:40 »
Ами щом можеш да се довериш на жената, препоръчала ти д-р Георгиев - отиди при него...
п.с. Незнам кога и в кой кабинет преглежда д-р Танев в АГ-то. Просто знам, че преглежда както на частно, така и в АГ. Аз лично ходя при него в частния кабинет. Никога не съм минавала по ЗК при гинеколог за нищо.
«
Последна редакция: септември 27, 2009, 12:38:11 от StAsSi
»
Активен
Godiva
Любопитен
Любима на двама мъже ;)
«
Отговор #160 -:
септември 27, 2009, 13:55:31 »
Моя гинеколог е Петър Барбаянев . Преди е работел в АГ Варна и сега е в една частна клиника . Аз т няколко години ходя при него , но когато съм имала проблем . Сега не ме взема много насериозно , защото не било минало достатъчно време за да търсим причина за забавянето на бебето. Прав е човека. Обеснявал ми е подробно всичко . Но този колстил дето ми го изписа малко ме притесни . Не ме е страх да го пия , но искам след това да направя фоликуметрия а мисля , че още е рано . Ще изчакам да минат 6 месеца.
Ако някой е чувал отзиви за него може да сподели
Активен
Vilito_az
Любопитен
Публикации: 27
Търся добър гинеколог в Стара Загора или Казанлък...
«
Отговор #161 -:
октомври 23, 2009, 13:47:06 »
Моля за препоръки и координати на добър гинеколог от Стара Загора или Казанлък... Ще сме ви много благодарни - една щастлива нова МАМА и едно малко все още БЕБЧЕ... На лични или тук не е никакъв проблем...
Активен
Дидка
Професор
Отг: Търся добър гинеколог в Стара Загора или Казанлък.
«
Отговор #162 -:
октомври 23, 2009, 16:03:34 »
Здравей
Vilito_az
, аз преди 2-3 седмици ходех при Ина Цонева в Стара Загора и съм много доволна от нея лично я препоръчвам с две ръце
обеснява ти всичко подробно много мила приятна и приказлива жена. Аз ходех при нея с проблем но за мое щастие го отхвърли писала съм за това в темата за БХС и ФМ. Ако искаш мога да ти дам координатите и на лични.
Успех и леко бременеене и едно сладко бебче на финала
«
Последна редакция: октомври 23, 2009, 16:05:07 от Didka_T
»
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #163 -:
октомври 23, 2009, 16:11:14 »
Didka_T, аз вече изпратих на лични координатите на д-р Цонева. Аз съм от София, но когато ми е необходим генеколког, отивам в Стара Загора, понеже съм много доволна от Цонева, много трудно се изгражда доверие в лекарите на днешно време, особено когато е толкова лично, какъвто е и прегледа пред генеколога! Страхотен специалист и човек!
«
Последна редакция: октомври 23, 2009, 16:30:18 от lunno momiche
»
Активен
Дидка
Професор
«
Отговор #164 -:
октомври 23, 2009, 16:32:51 »
Да, определено е така наистина много трудно се изгражда доверие, дано да сме ти помогнали Vilito_az
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...