Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 22:29:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Нашият лекар акушер-гинеколог
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог (Прочетена 405899 пъти)
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Отг: Нашият лекар акушер-гинеколог
«
Отговор #135 -:
юли 29, 2009, 17:38:17 »
denki6a
, много съжалявам за загубата ти!
Дай Боже, всичко да е наред оттук нататък! @}->-
А от кои лекари не си доволна в Майчин дом? Аз чак се учудвам, че там може да има небрежни лекари, аз като лежах там в патология, бях доволна.
Но не е лошо да споделиш кои са лекарите (както и другите, ако са недоволни от някой).
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #136 -:
август 04, 2009, 15:00:36 »
Момичета, препоръчайте ми добър доктор от Варна. С хормонални проблеми съм, от досегашния си доктор не съм много довлна, не ми обръща достатъчни внимание
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #137 -:
август 14, 2009, 09:38:02 »
Момичета, може ли някоя да препоръча добър акушер-гинеколог в Добрич? Моя приятелка, която скоро се премести там има нужда от помощта ви.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #138 -:
август 14, 2009, 10:23:07 »
Добревска,работи със здравната каса.Има кабинет в 1-ва поликлиника.Йорданов,има кабинет в хотел Добруджа.
Активен
Рубин
«
Отговор #139 -:
август 14, 2009, 11:33:07 »
Момичета,аз пък си търся гинеколог в София!Нямам виждния,защото съм тук от година,а съм си имала само в Бургас!Жалко,че тъкмо намерих свестен лекар в Бургас,а трябваше да се местим!
Та някои има ли впечатления за болница "Доверие"???Питам,защото ми бяха казвали за там,а и някои гинеколог,независимо къде е?Благодаря предварително
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #140 -:
август 14, 2009, 12:04:25 »
Рубин, прочети темата все пак затова я има.Момичетата са писали за гинеколози точно в София най-вече.Все пак са десетина страници не 100 все ще намериш полезна информация.
Активен
verdad
Сватбар
But baby...you're the right kind of wrong
«
Отговор #141 -:
август 14, 2009, 12:27:36 »
Цитат на: Рубин в август 14, 2009, 11:33:07
Момичета,аз пък си търся гинеколог в София!Нямам виждния,защото съм тук от година,а съм си имала само в Бургас!Жалко,че тъкмо намерих свестен лекар в Бургас,а трябваше да се местим!
Та някои има ли впечатления за болница "Доверие"???Питам,защото ми бяха казвали за там,а и някои гинеколог,независимо къде е?Благодаря предварително
"Доверие" е страхотна болница с много добри лекари или поне тези, с които аз съм се срещала, но специално от гинеколожката д-р Нели Кръстева не съм изобщо доволна. Ходила съм при нея само веднъж, преди 2-3 години, дори не знам дали още работи там, но не я препоръчвам.
Най-доволна съм от д-р Арабаджи в "Щерев", също и от д-р Коновалова. "Щерев" работят с НЗОК.
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #142 -:
август 15, 2009, 20:01:48 »
Цитат на: Рени в август 14, 2009, 09:38:02
Момичета, може ли някоя да препоръча добър акушер-гинеколог в Добрич? Моя приятелка, която скоро се премести там има нужда от помощта ви.
с всички ръце и крака
препоръчвам д-р Дянкова,тя ми следи бременността и ме изражда,заради нея се реших да раждам в държавна болница и да изкарам болничния престой без придружител което ми беше най-голямата мъка.Да сме живи и здрави второто пак при нея
(пиши на лични ако искаш телефон да ти дам)
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
«
Отговор #143 -:
август 19, 2009, 16:22:44 »
В София препоръчвам д-р Негенцов - моя близка е при него той е главен асистент в майчин дом и има и частен кабинет в Борово. За него знам само добри неща - аз веднъж съм я придружавала и наистина има страхотно отношение към пациентите си.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #144 -:
август 20, 2009, 12:55:53 »
На мен ми следи бременноста д-р Градинаров -Варна, а ме изражда д-р Колев в Окръжна болница
и от двамата съм много доволна, особедно от д-р Колев много е внимателен и помага за по бързо и лесно раждане. Аз случайно попаднах на него но го препоръчвам с две ръце.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #145 -:
август 29, 2009, 18:27:58 »
аз пък имам предложение, като питат за АГ да ви се препоръча, казвайте за какво; обикновен преглед, следене на бременност или при проблем със забременяване...не за друго, ама като ви препоръчат да речем даден АГ, а вие имате нужда от специалист по репродуктивно здраве...
и обратно...
това е само предложение, защото, в предните страници доста доктори са обсъждани и когато да речем имате нужда от специалист за следене на бременност и питате, добре е да го кажете...
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #146 -:
август 30, 2009, 13:59:53 »
аз също съм на това мнение защото всеки лекар е добър в една област един води и следи раждането както е в повечето случай дръг пък само го следи бременннността а друг изражда а пък трети се занимава с репродктивните проблеми при двойките...
Активен
Peteto23
Любопитен
«
Отговор #147 -:
септември 06, 2009, 10:11:56 »
Аз бих препоръчала линика"Орион" страхотна клиника работят и със здравната каса.Много съм доволна,отношението към пациента е толкова добро,обясняват ти за всичко което те интересува.Всчки работят с усмивка.Случайно я намерихме тази клиника със съпруга ми и останахме много доволни.Сега ще запишем и нашето бебче там.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #148 -:
септември 21, 2009, 10:44:02 »
За гинеколозите в "Доверие" нищо хубаво не мога да кажа. не ми се говори даже защо ми е толкова лошо мнението.
Аз ходя от вече почти година при д-р Явор Лозанов. Има частен кабинет в Овча купел, където си ходя аз, но иначе работи в Шейново и си приема с направление. Мисля, че е акушер-гинеколог. Разкошен е, при него ходят и сестра ми и мама, винаги е много, много внимателен, обяснява абсолютно всичко подробно, можеш да му звъниш по всяко време на мобилния - само ако е в операция не вдига, иначе дори по време на преглед се е случвало да му звъня и ми вдига. Води ти картотека, много помни за кой пациент какво е било - при мен имаше доста проблеми, но слава Богу вече съм добре и работим за бебе. Налагало се е да му звъня по 2-3 пъти на ден да го питам дреболии, но той винаги казва, че по-добре да питам, от колкото да се притеснявам! Препоръчвам го горещо. На частен прием взима 60лв за първи преглед и по 30 за вторичните, като в това влиза и ехограф и мисля цитонамазката. Само по-специалните изследвания се заплащат допълнително. Цитото е 20лв мисля. Ако някой иска - ще дам координати веднага!
Активен
verdad
Сватбар
But baby...you're the right kind of wrong
«
Отговор #149 -:
септември 21, 2009, 11:52:16 »
Цитат на: beb4eto_na_me4o в септември 21, 2009, 10:44:02
За гинеколозите в "Доверие" нищо хубаво не мога да кажа. не ми се говори даже защо ми е толкова лошо мнението.
Аз ходя от вече почти година при д-р Явор Лозанов. Има частен кабинет в Овча купел, където си ходя аз, но иначе работи в Шейново и си приема с направление. Мисля, че е акушер-гинеколог. Разкошен е, при него ходят и сестра ми и мама, винаги е много, много внимателен, обяснява абсолютно всичко подробно, можеш да му звъниш по всяко време на мобилния - само ако е в операция не вдига, иначе дори по време на преглед се е случвало да му звъня и ми вдига. Води ти картотека, много помни за кой пациент какво е било - при мен имаше доста проблеми, но слава Богу вече съм добре и работим за бебе. Налагало се е да му звъня по 2-3 пъти на ден да го питам дреболии, но той винаги казва, че по-добре да питам, от колкото да се притеснявам! Препоръчвам го горещо. На частен прием взима 60лв за първи преглед и по 30 за вторичните, като в това влиза и ехограф и мисля цитонамазката. Само по-специалните изследвания се заплащат допълнително. Цитото е 20лв мисля. Ако някой иска - ще дам координати веднага!
Къде в Овча купел му е кабинета?
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12