Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 10:21:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог  (Прочетена 405785 пъти)

rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #210 -: февруари 05, 2010, 16:31:55 »

Offtopic Аа, добре, аз още обмислям за раждане при него, нищо, че се следя другаде. Знам обаче, че е специалист в секциото, а аз май клоня към естествено с упойка. Ще видим.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: февруари 21, 2010, 11:56:41 »

Благодаря ти rozovka!
Ще се обадя наистина да попитам.

Аз бях на ЖК в  Токуда, но си плащах. Бях при Лазарова, която е добър лекар, малко дръпната. Иначе всички лекари от Токуда могат да водят ЖК, но при повечето се плаща. Този Динитров доколкото съм чувала прави само секцио или поне предпочита. Захира беше при Кирякова и е много доволна от нея. Лошото на Токуда е, че освен, че си плащаш и то доста - 40 лв преглед и 15 или 20 лв ЖК, която НЕ включва видеозон, е, че много се чака понякога и часове има свободни за след 2-3 седмици като си записваш. Но базата е супер и специалистите са добри.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: февруари 23, 2010, 09:15:24 »

Лекарите коите водят ЖК в Токуда  са Евтимова, Кирякова, Герганова, Илиев, Диков  и една нова лекарка мисля, че Живкова, както и Крръстанова. С две ръце препоръчвам д-р Кирякова и д-р Герганова, едната ми проследи бременността и е най-милия лекар, който познавам, а другата ме изроди. И за двете не мога да намеря думи с които да ги опиша. Д-р Илиев също е много добър лекар. Бягайте далече от  Кръстанова - страшна грубиянка, цапната в устата на два пъти ме прави просто луда, единия път когато бях в много тежко психическо състояние - бях със задържан аборт, а тя се държа с мен все едно съм крава, а тя ветеринарен лекар , който трябва да ме скопи, втория път ме приема за раждане, беше дежурна и след отвратителен болезнен преглед ми казва: Ама как може такова нещо, вие сте с инфекция, как така идвате да раждате, не сте ли се лекували - държа да подчертая, че абсолютно всички микробиологии, които съм си правила включително и тази непосредствено преди раждането са били чисти като сълза, а тя го казва само за да ме унижи и как така го разбра без проба, без нищо, само от един преглед. Методът й на преглеждане е да унижава пациентките.
Димитров наистина е добър за секцио.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #213 -: февруари 23, 2010, 18:59:00 »

Здравейте, искам да попитам дали има бременни от Пловдив, които да ходят при д-р Бабаков или въобще някоя от вас, която да има лично мнение за него и работата му. Четох вече различни мнения, но искам нещо по скорошно като информация. Благодаря предварително  give_rose
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 23, 2010, 21:49:00 »

аз не живея в Пловдив но 10 години живях...и мисля там да раждам просто съм много доволна от някой лекари там , а и имам преки наблюдения като специалисти
Аз мисля да раждам при Крумов , добри професионални отзиви мога да дам и за Ямаков...ти самоа реши къде и при кого след всичките раждания които съм гледала определено мога да се доверя само на тези 2 ма лекари
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: февруари 24, 2010, 09:23:34 »

И аз знам за Крумов в Пловдив, че е много добър за раждане и следене на бременност!!! Както и като оператор е много добър, не само за раждане, а и като отношение доктор-пациент.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #216 -: февруари 24, 2010, 09:45:14 »

А Крумов и Ямаков в коя болница израждат знаете ли? Защото моят лекар изражда във Второ Градска болница, но съм чувала добри отзиви и за хирургиите в Пловдив
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: февруари 24, 2010, 11:29:09 »

На мен ми е още раничко, но си мисля ЖК да ми го следят в Щейново и да раждам при д-р Гагова...има много добри отзиви от нея, после видях че е мног добър специалист а накрая и че е страхотен човек. Та, там съм се ориентирала...
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #218 -: февруари 24, 2010, 11:39:17 »

m_eleva19 ,аз съм ЖК в Шейново и съм при д-р Гагова!Наистина е много добра!ЕДинственото е че от февруари е в родилна зала и вече не е в ЖК и малко трудно да се намерим!Смятам и при нея да раждам живот и здраве!Добре си се ориентирала good
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: февруари 24, 2010, 12:46:47 »

Ами надявам се да се разберем нещо, защото не знам дали ще ми водят добре ЖК в Шейново, ако не е тя...
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: февруари 24, 2010, 13:13:55 »

Ямаков е в Хирургиите-ВМИ, на мен лично също лекари са ми го препоръчвали като най-добрия за самото раждане, в смисъл ако е по-тежко или възникнат усложнеия, най-добре ще реагира.Досега не съм ходила при него, но мисля, ако ми се наложи да ползвам него.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: февруари 24, 2010, 18:15:12 »

крумов сега е шеф на АГ в Медлине клиник, като отида н аконсултация ще го питам дали още работи на Пещерско но се съмнявам , аз мисля той да води раждането ми където и да работи
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: февруари 25, 2010, 09:03:18 »

Лива, извинявай, но ти от Търново до Пловдив ли ще ходиш за раждането??? Или аз нещо съм в грешка...??? Не, че се съмнявам в доктора, просто от любопитство питам  blush
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: февруари 25, 2010, 14:55:01 »

да ще взема това разстояние 2-3 седмици преди назначената дата за мен не е проблем аз там си имам апартамент приятели и голяма част от живота ми е още в Пловдив затова искам и на бебчо живота да започне там , а и държа на лекари които познавам как работят да ме изродят само тогава ще съм спокойна
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: февруари 25, 2010, 15:32:55 »

Аз само полюбопитствах. Най-важното е да вярваш на доктора си и да се чувстваш спокойна в неговите ръце!!!
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: